Тайната на перфектната кожа.

• 202 761
  • 831
  •   2
Отговори
# 495
[
Повече от една супена лъжица ленено семе на ден е токсично. Не съм убедена,ч е е полезно да се пият такова голямо количество капсули ленено масло на ден.

Пропуснала съм да уточня, че аз не пия капсули, а си взимам ленено семе от рафта в супермаркета и го добавям сутрин към киселото мляко например. Слагам на вкус, в такъв случай има ли опасност от предозиране? На опаковката не пише препоръчителни дози, а само да се приема с достатъчно течности.   bouquet
Моят пост беше във връзка с поста на Пролет, че е пиела по 8-10капсули ленено масло на ден, въпреки че на опаковката е препоръчано 2-3капсули.
Това за токсичността го четох в една от темите за диетите, но не можах повече да го открия. Рових се в Интернет и на повечето места препоръчват по 2-3супени лъжици семе.

# 496
Моят пост беше във връзка с поста на Пролет, че е пиела по 8-10капсули ленено масло на ден, въпреки че на опаковката е препоръчано 2-3капсули.
Това за токсичността го четох в една от темите за диетите, но не можах повече да го открия. Рових се в Интернет и на повечето места препоръчват по 2-3супени лъжици семе.

Благодаря, В_и_В_и, успокои ме  Hug 2 -3 супени лъжици са много, аз не смогвам да изям и половината от това на ден, все пак е доста засищащо. Решила съм обаче, дори да няма търсения от мен ефект, да продължа да си го хапвам, услади ми се  Peace

# 497
:Много съм доволна от маслената баня, направо е страхотна след 3тия път  кожата ми направо сияе наистина,  препоръчвам горещо на всички. Още веднъж мерси на Мaryad Canan. А и още нещо мисля си дали има масажор за лице някъкъв и дали с него ще е по-удобно да се прави масаж, защото признавам не знам как точно да си масажирам кожата.
Мале сетих се и още нещо Wink след банята няма нужда кожата от крем нали или бъркъм ooooh!

# 498
Момичета, и аз се зарибих по маслената баня и утре ще си купя масло Карите и ще пробвам. Кожата ми е доста суха.

Имам един въпрос. Myriad Canaan е писала, че банята е подходяща и за мазни кожи, като се действа на принципа, че подобни се разтварят в подобни. Ако искаме да изсушим мнпгп мазна кожа с какво масло трябва да се направи банята? И въобще правилно ли съм разбрала, че става и за нея?

# 499
  • София
:.
Мале сетих се и още нещо Wink след банята няма нужда кожата от крем нали или бъркъм ooooh!

Моята кожа става доста суха след тази баня и аз лично слагам или крем, или масло от жожоба.

# 500
Каквото и да правя все ми излизат пъпки.Имам и черни точки.Мразя кожата на лицето си.Просто вече незнам какво да направя.

# 501
БъркЪш Wink Зависи от кожата.  Peace

Каквото и да правя все ми излизат пъпки.Имам и черни точки.Мразя кожата на лицето си.Просто вече незнам какво да направя.
Почти не съм виждала жена с идеална кожа. Не се отчайвай. Просто полагай необходимите грижи- редовно почистване, подходящи продукти, и рано или късно кожата ти ще ти се отблагодари за това Simple Smile

# 502
  • Paris
Много е важно какво ядеш. Намали мазното, соленото, сладкото.
Да не забравяме, че кожата е огледало на вътрешното състояние на организма. Ако, наистина това те притеснява, можеш да си направиш пълни изследвания. Успех!

# 503
Това е много вярно, поне за мен. Наскоро правих нещо като диета, която изключва сладкото, тестеното и мазното. Въпреки че за определено време се изключваха и плодовете, което не намирам за много здравословно, кожата на лицето ми се изчисти и избистри. Разликата беше просто очевадна.
Някъде напред из темата четох, че сте коментирали алоето. Аз пия алое в момента и действа добре на метаболизма. При някои хора обаче предизвиква алергии.

# 504
И аз да се намеся тук....Използвам продукти на алое, но не пия понеже ми е много горчиво,но определено лицето ми е доста по-добре и кожата ми изглежда изчистена.а по принцип ми е мазна и често е с лъскавина,но тези продукти - измиващ лосион, тоник определено доста добре регулират мастната ми секреция  :thinking Wink

# 505
*Lina* , само това да чува  Hug Наистина трябват няколко пъти, за да се усети ефекта и се радвам, че си имала търпението да продължиш  Hug  Всеки път, когато някой сподели, че е имало ефект при него, съм страшно щастлива. Същевременно съзнавам, че това едва ли е панацея и неминуемо ще има случаи, в които този вид почистване няма да е оптималният вариант, но дори един доволен да има, не е малко  Peace

П.С. Иначе и според мен си зависи от кожата дали спед това се нуждае от крем - ако опъва - по-скоро да.   Peace / Аз не чувствам нужда и понеже я правя предимно вечерно време, след това слагам само мъничко Cicalfate там, където съм имала петънца, за да се изравни тена съвсем, т.е. действам таргетирано, а не върху цялото лице./

Bunny, виждам лентичката ти и искам да те поздравя за постигнатите резултати! Стискам палци съвсем неусетно да постигнеш поставената си цел bouquet Това ме кара да се замисля обаче - дали няма връзка между периодите, в които сме на диета, и състоянието на кожата ни? Ако в този период се ограничаваме и това допълнително ни стресира, не се ли "изписва на лицето ни"? Замислих се за това, понеже на мен винаги ми е личало кога съм безгрижна и кога главата ми всеки момент ще изпуши....  Tired

П.С. Не съм забравила обещанието си - ще пиша  Peace Дотогава - поздрав с нещо на един рожденик днес : http://www.youtube.com/watch?v=m1_woFNMjRg&eurl=http://www.f … home.php?src=fftb 

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 00:15 от Myriad Canaan

# 506
Аз да ви се оплача- започнах бирената мая и лицето ми започна да се омазнява повече Confused

# 507
  • Paris
Аз да ви се оплача- започнах бирената мая и лицето ми започна да се омазнява повече Confused
Преди години като пих бирена мая се изпъпчих яко. Затова сега не смея да пробвам пак.

# 508
:Много съм доволна от маслената баня, направо е страхотна след 3тия път  кожата ми направо сияе наистина,  препоръчвам горещо на всички. Още веднъж мерси на Мaryad Canan. А и още нещо мисля си дали има масажор за лице някъкъв и дали с него ще е по-удобно да се прави масаж, защото признавам не знам как точно да си масажирам кожата.
  Lina здравей!
Чак сега се сетих че имам масажор за лице и парна баня(добре че попита).Днес като преспа децата ще си направя първо малко напарване на лицето после ще включа масажора и после ще пиша(сложила съм го  да се зарежда че не е ползван сигурно от година и трябва да се зарежда 24часа)
Хайде до по-късно!  bouquet

# 509
  • София
Момичета, откъде мога да си намеря такъв масажор за лице......къде ли не съм питала и все нямат такова нещо  Tired

Общи условия

Активация на акаунт