La vuelta al cole - España; номер по ред на темата - неизвестен

• 17 072
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • Spain
Бари за спането в колето - не си мисли 4е ще спи ! и аз така си мислех за детските градини - виждаш ли в къщи спи от толкова до толково .. как ще спи там в други 4асове - е , още на първия ден си влезе в ритъма  на детската градина . а тези дни е по -цял ден с мен на работа - изобщо не се сеща за спане . най ми харесва това 4е като се приберем и директно заспива - ... до сутринта .... така 4е съня нека да не ти е проблем . в колехоито има къде къде по интересни работи от спането ... даже няма да се усети кога е минало времето !

# 181
hodih veche dva puti.
ediniat put v ambulatorioto v subota sutrinta i mi kazaha che e samo vuzpaleno gurlo i shtialo da produlzi ot 3 do 5 dni bolesta.no v subota vecherta kato digna 39,5 hodihme v urgencias i pak sushtata rabota dalcy i apidetal.shtom niamalo nalepi vsichko bilo normalno.abe uzas.to dobre che maikami e pri men ,no skoro si trugva i neznam kak shte se opraviam i s rabotata i s bolestite na bebcho.

# 182

Дарк ти каква музика слушаш  ? - нали съм ти казвала 4е ми харесва профила ти - сигурно има защо Simple Smile

благодаря ти ЛуДеТина аватара много отговаря на стила ми
слушам даркуеф запалена съм на тема готик
не знам дали точно групите ще ти говорят нещо но това са някои
лайбах,cradle of filth,dead can dance,нова генерация и много  други разбира се
а ти какво слушаш и с какво точно се занимаваш като странични  проекти

# 183
hodih veche dva puti.
ediniat put v ambulatorioto v subota sutrinta i mi kazaha che e samo vuzpaleno gurlo i shtialo da produlzi ot 3 do 5 dni bolesta.no v subota vecherta kato digna 39,5 hodihme v urgencias i pak sushtata rabota dalcy i apidetal.shtom niamalo nalepi vsichko bilo normalno.abe uzas.to dobre che maikami e pri men ,no skoro si trugva i neznam kak shte se opraviam i s rabotata i s bolestite na bebcho.

ники вие нямате ли личен лекър на детенцето
лошо е толкова време малко бебе да е с температура
изисквай да му испишат нещо по силно
подчертай им че се влошава и че не спада температурата
или ако не става аз бих си купила ако ми дадът де нещо от аптеката което мога да го оправя
знаеш ли аз лично в началото се зблъсках с подобна ситуация и сега ми пращат от бг антибиотици с които действам в спешни случеи

# 184
Добре дошла при нас Ники! Дано твоето детенце оздравее скоро, опита ли с бабешките рецепти за сваляне на температурата? Колкото до лекарствата, като виждаш че не се оправя детенцето ти, запиши си отново час за педиатъра и настоявай да му дадат по силни лекарства.

# 185
Здравейте моми4ета,тези дни не съм влизала и съм поизостанала, и със закъснение  
Габи да ти е много,много здраво и щастливо син4ето,4естит празник и на теб,  bouquet
Честит празник и на Марица и Вал нека имената ви,  ви носят само щастие и късмет   bouquet   bouquet
Бари,мила ще го превъзмогнете и този период,само се запаси с много търпение и нерви,но си мисля че наистина ще е по добре да я оставяш за целия ден,поне ще и спестиш по едно реване на ден а и може би ще свикне по бързо, стискаме палци.
Алест и ние миналата година през цялото време бяхме със сополи и кашлица,вече не помня броя на сиропите които испи и нямаха ефект,просто трябва да си изгради имунитет,а някакви витамини даваш ли и.
Желая лек ден на вси4ки

# 186
Niki6,и аз като Dark бих ти препоръчала да си вземе6 не6то от аптека ти самата за6тото толкова дни да поддържа температура не е никак добре.Или искай от БГ да ти изпратят за др. подобни случаи "Nurofen for children"-страхотен е при температура.Аз имам тук лекарства от БГ за всеки случай и все о6те поддържам връзка с лекарят на сина ми от БГ ако се наложи-имам повече доверие.За 6тастие имам едно много здраво и жизнено дете,а и откакто сме тук (1г и 5м)о6те не се е разболявал.
Dark,много се радвам да науча,че и друго мамче тук харесва подобен стил музика(падам си по Блайнд Гардиън,the Gathering,Evol,..),съпругът ми е бас-китаристът на Enthrallment .Любимци са ми Moonspell.Та...поздравления от мен-радвам се да се запознаем о6те веднъж.  bouquet

# 187
радвам се да го чуя мимиии на мен са ми казвали че ще откача с подобна музика
но ние си я харесваме и си я слушаме с мъжа ми
той също е бил музикант но вече не е
беше вокал и баскитарист ,имаше и страничен проект  но нищо не излезе
вече само си правим колекция от всякакъв вид музика

# 188
ЛуДеТина, Laughing играя ги още тези игрички, ама усещам че почват да ми омръзват нещо. Май скоро ще си сменя точките за награда и няма да играя повече. Дет' се вика страстта отшумява ....  newsm03

# 189
Здравеите.И ние сме болни4ки с едни сополи ooooh!,тегля с помпа и слагам морска вода в4ера я купих от аптеката.За температура моя не дига 4есто Naughty,но сам доволна от Нурфена в БГ и си купих за тук.mimky на ен ми казаха пола в твоите седмици,но бе6е с вагинален екограф.Следва6тия пат 6те ти го кажат.Да ставам 4е ме 4ака работа много Sad.Целувки на вси4ки  bouquet

# 190
  • Spain
охо бохо Дарк и Мимиии Simple Smile
да си доидем на думата Simple Smile
какво то4но харесвам и аз не мога да кажа то4но за предпо4итанията . nightwish, within temtation , crematory , tiamat, paradise lost i вси4ки такива доом метал истории ,ама всъщност май с алтернатив и хипарщина по4нах в на4алото .едни от най наи милите ми неща са депеш мод и пърл джем ..после се заребих с дуума и готика  , и вси4ко що има думата "метал"  . дед кен денс са несравними  Simple Smile а с моон спел имам страхотни спомени от купони .като цяло пове4ето което слушам (ако слушам нещо 4е с ГЕри само детско ) е с женски вокали .  много хубаво 4е се разговорихме на темата 4е да се  "познаем" Simple Smile
да правят мъжете тогава една група .  Дарк твоя  мъж  къде е свирил ? и на какво .  тъй като аз с нещо не мога да блесна да си похваля мъжа -едно време като бяхме млади свиреше в една шуменска банда "браинсторм".сега ми свири в къщи ...главата ме боли ве4е  Rolling Eyes Mr. Green Sunglasses

# 191
Споко,Dark,който не разбира от музика си мисли,че от тоя стил се откача,и на мен са ми го казвали. Wink.По тая логика досега да сме в психото семейно. Laughing
Моят съпруг съ6то позаряза свиренето,но семейството е на първо място,а и само с концерти и моята минимална заплата в БГ апартамент не се изпла6та и дете не се отглежда.Групата му вече има покани извън БГ,но о6те не разчитаме на това.Кофти ми е като го гледам,много му се свири,но ре6ението взе той,аз само го подкрепям колкото мога. Rolling Eyes
Е,няма начин,засега така...
ЛуДеТина,поздрав!Всичко,което изброи е супер.Изкарах си бременността с Nightwish.Crematory слу6ах навремето,но не6то ги изгубих .А и аз напоследък съм на детски песни или гледам с малчо Том и Джери и Каю. Laughing

# 192
ЛуДеТина  ти направо ме разби с изброените групи бсяка до една са ми фаворити
и аз обичам женски вокали мога да изброявам много но мисля че стила е общ и няма смисъл
а иначе мъжа ми свиреше в една пънк група тих труд имаха няколко концерта и два фестивала
преди време беше на баса после мина вокали
а за DCD си много права обожавам ги

# 193
да моята свекърва се беше зарекла че ще ни праща там семейно  Mr. Green
но аз и предложих че ще е по ефтино ако иде тя
шегата на страни сега като съм тук в испания имам нужда да се отпускам с нещо и ако не е музиката просто не знам
звучи малко пресилено но за мен не е...
чесно казано тук съм година и нямам много дружки и ми е малко самотно и постоянно съм в къщи
добре че комшиите са некакви рокаджии че не ми обръщат внимание  Mr. Green като надуя музиката
за щастие и малките са ми металчета че и те ме търпят  Joy

# 194
blagodaria vi momicheta za otgovorite.
hodihme pak pri pediaturkata i kaza che veche e po-dobre gurloto,no e vuzmozno i tazi vecher da vdigne temperatura.shte se nabludavame i tova e.dokato beshe po-maluk i az mu davah morska voda i s edno takova aparatche vadihme sopolite,no veche vuobshte ne ni dava.
mai tezi babinite rezepti s voda i ozet pak shte gi prilagame i tova e.
dnes praviat v detskata gradina fiesta za bienvenida,no iavno shte ia propusnem.kakto i da e da ozdraviava po-burzo puk drugoto shte go naglasim.
imali niakoi ot valencia?

Общи условия

Активация на акаунт