La vuelta al cole - España; номер по ред на темата - неизвестен

• 17 074
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
ники радвам се да чуя че има подобрение
много е кофти когато детенце е болничко знам го моите често боледуваха от как сме тук и сега каката ми е настинала нещо сега се върна от училище и ми каза че носа и е запушен ужасно е
но явно има някакъв вирус да вилнее всичко ще се нареди само здраве да има
аз съм доста далече от валенсия но много ми харесва там искам да отида някога
сега сме в сарагоса

# 196
  • Spain
да моята свекърва се беше зарекла че ще ни праща там семейно  Mr. Green
но аз и предложих че ще е по ефтино ако иде тя
шегата на страни сега като съм тук в испания имам нужда да се отпускам с нещо и ако не е музиката просто не знам
звучи малко пресилено но за мен не е...
чесно казано тук съм година и нямам много дружки и ми е малко самотно и постоянно съм в къщи
добре че комшиите са некакви рокаджии че не ми обръщат внимание  Mr. Green като надуя музиката
за щастие и малките са ми металчета че и те ме търпят  Joy
  #2gunfire Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green -nа свекито Simple Smile
ами аз в на4алото като доидох и на мен ми беше тъпо- като няма сродни на теб(макар 4е сме по4ти "цяла компания такива българи" - ама ве4е сме си омръзнали едни на други ) .. но преминава ..малко по малко .. испанци които да слушат такава музика не познавам
да ви поздравя с  1  от  най -ве4ните пар4ета за мен
http://www.youtube.com/watch?v=HlLG_BT8Pdo
 и един на " развилите " се парадаис лост- http://www.youtube.com/watch?v=MW42qI0pFlU - макр 4е се нещо се развиват в неправилната посока ми стана любима - незнам защо ми прили4ат на ДМ в този си албум  , да не говорим 4е вокала ...бих му сторила много неща Simple Smile
ходите ли тук на концерти или фестивали ?

# 197
ЛуДеТина  страшно парче благодаря  ти
аз още не съм ходила ина4е мъжо ходи на три концерта единия беше на продажи
 и цайкъл много чка испанска група и на още няколко по неизвесни групи но в бг ходихме често

# 198
Niki6, вземи от аптеката(ако желае6,разбира се ),STERIMAR-това съ6то е морска вода,но във флакон4е,спец. пригодено за впръскване в носа при хрема.И е за деца.Ползвах го в БГ,взех си го и тук.Не е неприятно при впръскване,тъй като през зимата го използвах при малкият заради запу6ен нос от сухият въздух в стаята и той си впръсква6е сам и се смее6е. Laughing
Съ6то като бе6е бебенце сум го използвала по лекарска препоръка-безопасно е и е ефикасно.
Dark,ти къде живее6 тук в Испанско?Коя област?
А от испанската музика -да попитам-някои почитател на Cafe Quijano,Estopa,Melendi...,има ли?

# 199
да ти кажа чесно не съм ги чувала но ще потърся да ги слушам и ще ти кажа
иначе аз съм в (арагон )сарагоса това е по към франция май
а ти къде си

# 200
Моми4ета ето малко снимки,които обеЩах  http://family.webshots.com/album/560676674QPrFHm

Не смея да се похваля и зарадвам,но Али влезе следо обед в градината без да пла4е,даже подаде ръка на у4ителката.....Ще видим утре.

Тук има буря.

# 201
бари това е страхотно,има перспектива да и стане интересно в у4или6те
а снимките са страхотни,ти къде си и трук имаше буря но затихна

# 202
  • Spain
Dark  и аз на концерти не съм ходила - моито милото ина4е преди мен е ходил на някакъв фест , а сега на няколко концерта ..но нали малки деца не пускат ... исках да ходя на ДМ миналата година ...ама сама , щото той трябваше да остабе с Гери не ми се ходеше . като каза пънк Simple Smile не съм 4увала групата но пък може и да сме се срещали по някои фестове в дале4ните 96 - 97 и т.н.
виж тези - тази песен конкретно е по - рок но другите са си пънк според мен . напоследък много ги слушам тези
http://www.youtube.com/watch?v=nfEmbIaaBU8

http://www.youtube.com/watch?v=7En9uIDdc50&mode=related&search=
мими
 Рок Национал дето му викат тук хи4 не ми харесва - Кафе Кихано ме кефят защото са стилни  рокаджии и веселяци ..но като цяло испански рок и  метал бля ..  нещо не съм с добри впе4атления - може би не съм срещала нещо ка4ествено . маго де оз ме кефеше до известна  степен ...

# 203
В област Castilla-la Mancha.На около 40км от Cuenca.Valera de abajo се казва селото в което живеем.Други българи няма и имаме едно "приятелско семейство" испанци.Печени са и приятни .Иначе форумът ми е спасението,като изключим телеф.разговори с близките,но с тях говорим на др.теми,като-
"Кога 6те си идвате?"
"Оставете малкият да го гледаме ние,пък вие си бачкайте."
И т.н.Всеки път едно и съ6то.
Разбирам ги,но аз без "малчо" не мога,а и от нужда сме тук,нали така? Rolling Eyes

# 204
лудетина песните са ного яки ,много е вероятно да сме се засичали по некои купони преди
ти от къде си в бг ние сме от хасково ходила ли си там

# 205
  • La casa de Mickey Mouse
ето ни и нас
сега да се от4ета
бях днес на мониторинг, пораснали сме ве4е сме 2.350  newsm44 , много съм доволна newsm68
през цялото време спахме, не искаха да го будят заЩото нямало смисъл
оЩе си е с дупито и няма шанс да се обърне, но важното е 4е ве4е е един малък голям мъж, няма да е мишка  smile3534
нямало да се роди преждевремено, нямало никъкви симптоми вси4ко си било както трябва, а болките и контракциите ги предизвиквал той самия, да съм търпяла, нямало да се запознам преди 01.10  smile3506
не остана ве4е, мама идва вдруги ден и вси4ко се нарежда
среЩнах гоя в болницата, но нека тя да разкаже, ЩЕ си имаме съвсем скоро до няколко дни една малка прекрасна госпожица
на вси4ки мал4угани бързо оздравяване и успешно адаптиране към гуарде и коле
фрики застраховката ми е DKV международна застраховка, важаЩа за целия европейски съуз, мисля 4е е неЩо доста добро, влиза в сила от раждането на мъника, така 4е ЩЕ си ходим там (с изклу4ение на ваксините, трябвало да ги правим в държавната болница, заЩото се водили под от4ет), дано не ни се налага да посеЩаваме 4есто 4и4о доктор

# 206
I az sum ot Haskovo.ei tova interneta e goliama rabota.
momicheta ne vi li haresva "HUECO"?

# 207
ники ти сериозно ли бе беиби сч ако се окайе че се и знаем

# 208
ЛуДеТина,ако има начин потърси и чуй Mano Negra.Надявам се ,че 6те ти харесат.По-весели са и от Cafe Quijano.SKA-стил са.
Аз ви напускам засега,че ме чака домакинстване и игри с малчо-избягвам да го карам да скучае,тъй като напоследък е много нервен.
Чао,момичета,прегръдки от сърце! Hug Hug Hug  bouquet

# 209
  • Spain
о дарк вие сте много дале4е ..аз съм от Горна Оряховица а "гаджето" дето ми направи бебе е от Попово  Mr. Green Wink  . подвизавахме се доста из Варна и ВТ и един път помня свириха на някакъв концерт с Ротинг Краист в Бургас .
Мими понякога е по - добре с по - малко българи .
Анет радвам се 4е сте добре и хаиде 4е не остана - толкова се страхуваше 4е ще е малко  беб4ето ,  а накрая ще излезе в нормите  .така като го из4ислявам поне 2700 трябва да се роди .
Гоя ве4е е приета ли ?
 БАри много красиви снимки .Али е пораснала много !

Общи условия

Активация на акаунт