ОСИНОВЕНИ,време е да кажем нещата такива,каквито са!

• 55 614
  • 467
  •   1
Отговори
# 105
Добре дошла сред нас zaxi!
 Hug

# 106
zaxi  Hug Добре дошла!

# 107
 Добре дошла и от мен  Hug

# 108
  • Somewhere Far Beyond
Здравей и от мен!

Miraetta разчисти си малко пощата  Wink

# 109
Здравей и от мен!

Miraetta разчисти си малко пощата  Wink

Hug дадено

извинявай, ама много ми пишат, ама имам и пак заплахи - нямало да ме четат и да не съм пишела по техни теми и постинги
имам и предложение "за мирно съвместно съществуване"
все едно съм с автомат

ей, ако аз съм единственият проблем на хората, направо бих се почувствала щастлива ако като се махна и ги обземе безметежно щастие
така със сигурност ще ощастливя човек

извини ме за липсата на запетайкии пр. , ама трябва да стававам от компа
много целувки

# 110
Мира, да не си посмяла да изчезнеш, чу ли  Naughty.
Въпреки тона, въпреки понякога крайната ти позиция, въпреки че с много от нещата, за които пишеш не съм съвсем съгласна и дори въпреки разменените преди време тънки стрелички между нас- не можеш да си представиш колко си ми важна и необходима. Предполагам и не само на мен. (Леле, какво признание му дръпнах... Wink)
 Hug

П.П. Извинявам се на останалите за спама, но... Rolling Eyes

# 111
ей, ако аз съм единственият проблем на хората, направо бих се почувствала щастлива ако като се махна и ги обземе безметежно щастие
така със сигурност ще ощастливя човек

Мираетицооо, аууу, детето не може да ме изкара така от нерви! Стегни се де, жена!

Имам лоша вест: същите тези хора, пращащи обидни и заплащителни съобщения няма да бъдат никога щастливи - СЪС или БЕЗ теб. Тъй, че си помисли - падаш си по безмислените жестове ли, какво?

Писъмцата ги препращаш на отговарящите за форума или направо на администрацията.

# 112
Може и на мен, аз ще отговоря подобаващо.

# 113
С риск да ме "изгледате" навъсено, че влизам в темата ви непоканена ще кажа само две дум:
Мираета, от това че ще спреш да пишеш във форума едва ли някой би се почувствал по-щастлив (дори и изпращащите ти заплахи на ЛС). Напротив, има хора за които твоите думи са ценни и само ще изгубят от факта, че те няма. Нормално е някой да те харесват, а други - не. И какво от това? Едва ли се нуждаеш от одобрението на всички. Ти си част от този форум и твоето място е тук.

# 114
  • Somewhere Far Beyond
Това с изчезването, не си го и помисляй!
Аз заради теб се върнах, ти вземи сега изчезни!

# 115
Miraetta,
Може да си трън в очите на един,но виж на колко хора ще липсваш(и на мен в това число).
Имаш невероятна индивидуалност и уникален стил на писане и изразяване,клишираните фрази са ти неприсъщи,поднасяш разсъжденията и мислите си по неподправен,нецензуриран и истински начин.
Нужна си тук Heart Eyes  bouquet

# 116
Благодаря  Ви за топлото посрещане Simple Smile))
Въпреки ,че сам отскоро тук, Miraetta не трябва да изчезваш от форума. Всяка една написана дума от когото и да е от нас, ще помогне на тези които са на кръстопътя и противоречията се надпреварват в съзнанието им, и всяко едно иска да надделее и то да е последното и окончателно,но в следващият миг идва друго ново   породено от нечия постъпка или дума, и се чудят как да се справят с това ,че са осиновени.
Съгласна съм с това ,че не е възможно да  изпитваме едни и същи чувства към осиновяването,всеки един човек го възприема по различен начин и това не зависи от възпитанието, което сме получили от нашите Родители,то е в нас и колкото по бързо го открием и разберем толкова по добре за нас.

... и незабравяйте да се усмихвате ,нали знаете,че усмивката  прави чудеса   Simple Smile smile3503 smile3503 smile3503

# 117
       Всички са добре дошли, всички ,които искат да кажат нещата такива,каквито са! Hug
      Чета ви когато мога, искам да ви напиша толкова неща, но все не ми остава време и нужното усамотение .
     Уф, искам да ги намеря,от къде да почна ,има ли някой минал през това да разкаже.....Знам за БАО , не са ми особено полезни сякаш  Rolling Eyes

# 118
Дива-не,
Честно казано не съм търсила БР и едва ли някога ще го направя,но съм чела някои неща около процедурата.
Мисля,че трябва да подадеш молба в съда,ти си пълнолетна и имаш това право.Така би станало най-сигурно,вместо да разчиташ на дадена организация(не казвам,че те не биха помогнали)
Мисля,че за да подадеш такава молба ще ти трябва консултация с адвокат.
Каквото да решиш или предприемеш-успех!

# 119
  • Sofia
Мираета, и на мен ще ми липсваш, ако зачезнеш - само посмей!  Hug

Бианка, използвам случая, че пиша тук, за да ти поднеса искрените си извинения пред всички, а не само на лична бележка... съжалявам много, че веднъж грубо и нетактично оспамих една твоя тема... още ми е тъжно, че съм те засегнала... не е било нарочно и отново те моля да ми простиш... вече повече ще мисля, преди да напиша каквото и да било...  Hug

За всички: бъдете здрави и щастливи, прегръщам ви силно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт