Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 137
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • София, Борово

Къде е Диана? Нещо я изгубих от хоризонта два дни.

Славундер, тук съм, обаче аз работя, като счетоводител и тези дни са много тежки за мен. Почти никакво време нямам да пиша, но ви чета и много се вълнувам  bouquet  bouquet  bouquet
KikiNiki, честит розов щъркел stork-girl
Аз днес съм на лекар от 19:30. Дано всичко е наред с бебето, че вечно изпадам в притеснения.
На мен също много ми се иска да разбера пола. Просто съм много любопитна.

Поздрави и прегръдки на всички Hug  bouquet

# 226
леле колко много сте изписали , нашия компютър беше 2-3 дена на доктор и сега имам да чета доста
видях само две от темите които разисквате
за кръвното аз винаги съм била с ниско но сега е прекалвно ниско 60/40 ужас е чувствам се като прегазена от влак
за секса и на двамата много ни се иска обаче страх лозе пази  Embarassed Embarassed Embarassed
пробвали сме само два пъти
и да ви се похваля вчера моята докторка каза - човека е много активен мята ръце и крака , явно му е комфортно
хубав ден от мене
отивам да правя супичка на милото ми

# 227
Защо името на темата ни спира до пър?  Laughing

Били_ аз днес съм на кино. Ще гледам анимацията за мишката, нещо с Р беше  LaughingИсках на час пик 3, но са го гледали. Иначе ако обичаш криминални препоръчвам - Пропукване (Fracture).

# 228
JeniB, Моето бебе и Моето дете са различни списания. Виж тук: www.moetobebe.net

# 229
Защо името на темата ни спира до пър?  Laughing
Защото много я редактирах и допълвах и май поотряза заглавието  newsm78

Nefertity - ето я другата, дето я беше хванала липсата. Браво за активиста   bouquet

Диана, стискаме палци за доктора. И никакви притеснения.

# 230
  • под жаркото слънце
Здравейте, майчета!
Много сте изписали, даже и нова темичка приключвате!
Ние се прибрахме от Гърция вече и сме си в София. Имам час за д-р Марков чак на 25.09 и нямам търпение, защото ходих само в 6г.с, когато беше мъничко бебочето и сега искам да го видя вече оформено  Heart Eyes
Някой ходи ли на ЖК в Токуда? Това необходимо условие ли е, за да ти гарантират, че ще родиш там (заради ограничените места)? Аз ще раждам секцио, защото второто детенце го родих така преди 18месеца и няма начин иначе...
Хубав ден на всички   bouquet

# 231
  • София
Aз се записах на ЖК в Токуда,но първият ми преглед е другата седмица и тогава ще долкадвам.Можеш да се запишеш и накрая и пак ще имаш някакво предимство според мен.

# 232
Здравейте и от мен мили мами:) Аз по принцип съм ранна априлка, но с моя нередовен цикъл е почти сигурно че съм мартенка, но чакаме потвърждение от док.

Само да ви кажа, че много ви се радвам и сте много забавни и бъдете все така усмихнати и оптимистични момичета:)

Относно спорта аз намерих това - мисля че за водна гимнастика е най- доброто място (казват, че басейнър на Св. София е много чист), а и мисля че не е много скъпо (поне преди във форумите четох, че не е).

http://www.vodna-aerobika.com/
http://mbal-sofia.com/index.php?id=50

намерих и йога за бременни в Спарта - басейн Спартак:) Мисля, че инструкторът си е истински индиец.

http://aero-bg.com/schedules/sparta2000/index.html

аз съм решила да ходя и на двете от началото на октомври, че все още ми става малко лошо и не ми се иска да правя изпълнения в басейна Simple Smile

Поздрави на всички мами и на бебчета в коремчета:)

newsm39  Hug

П.С. Имам едно бързо въпросче към всички мами, видяли пола.  С 3D ехограф ли видяхте гащите или с обикновен Simple Smile Мерси предварително.

# 233
И аз с ечудя дали ходихте на 3Д ехограф, защото на моя док си е обикновен, а и прегледа на 3Д-то тук струва 70.00лв.

# 234
[Имам и предложения за нова темичка:
МАРТ уж още е далече, а бебето се врътка вече Simple Smile
Първият треместър мина, чакаме си МАРТенчето догодина [/b]
второто по- ми харесва!
трябва да се внимава с римите, че в клюкарника яко се майтапят на гърба на отчетните... на някои мамчета просто не им идва отвътре да римуват  Laughing Laughing Laughing
Мартенки са изключение естествено!!!!  Laughing Laughing

# 235
При априлките попаднах на една табличка за изчисляване на пола на бебето. Вижте дали е вярна и пишете. Засичат се възрастта на  мама и месеца на зачеване.

I   II   III   IV   V   VI   VII   VIII   IX   X   XI   XII
18   ж   М   Ж   М   М   М     М     М     М    М   М    М
19   М   Ж   М   Ж   Ж  М    Ж    Ж    Ж    Ж   М    М
20   Ж   М   Ж   Ж  Ж  Ж   Ж    Ж    Ж    Ж   Ж    М
21   М   Ж   Ж   Ж  Ж  Ж   Ж    Ж    Ж    Ж   Ж   Ж
22   Ж   М   М   Ж   М   Ж   Ж    М    Ж    Ж   Ж    М
23   М    М   Ж   М   М   Ж   М    Ж    М    М     М   Ж
24   М   Ж   М    М   Ж   М   М   Ж    Ж    Ж    Ж   Ж
25   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   М   М    М     М     М    М
26   М   Ж   М   Ж   Ж   М   Ж   Ж   Ж    Ж    Ж   Ж
27   Ж   М   Ж   М   Ж   Ж   М   М   М     Ж     М   М
28   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М   М   М     М     Ж   Ж
29   Ж   М   Ж   М   М   М    М    М   М    Ж     Ж   Ж
30   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж  Ж    М     Ж   М
31   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж  Ж    Ж     М   М
32   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж  Ж    Ж     М   М
33   М   Ж   М   Ж   М   Ж    Ж   М  Ж    Ж      М   М
34   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   Ж   Ж  Ж    Ж     М   М
35   М   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж    М   Ж   Ж     Ж   М
36   Ж   М   М   Ж   М   Ж   Ж   Ж   М    Ж     Ж   М
37   М   Ж   М   М   Ж   М   Ж    М   Ж    М     Ж   М
38   Ж   М   Ж   М   М   Ж   М    Ж   М    Ж     М   Ж

# 236
Здравейте момичета,

колко се радвам че съм отново сред вас! Grinning Едва изчетох всичките ви теми досега, за цял месец бях влизала само веднъж. Бях отпуска 1 месец, та много не ми се поглеждаше компютър. Но вече съм на работа, така че съм на линия в нета.

Angels_zq, Били, Diana, expetka - ей, ама нищо не ви убягва, опасни сте Hug Благодаря ви за хубавите пожелания за рождения ми ден. Да ви се връща тройно и четворно:)

Честито на всички, които са видели малките човечета на ФМ, и знаят подробности, пол и т.н.    bouquet Аз съм на ФМ следващия петък и вече нямам търпение, пък и ми е малко притеснено, че от 8 август не съм била на лекар. Но понеже непрекъснато ми се гади и повръщах няколко пъти, предполагам, че това е добър знак че всичко е наред. Дано!

Били, bori79, lorisita, и аз съм като вас по отношение на секса - нямам особено желание  Embarassed , благодарение на непрестанното гадене. Не че преди съм имала огромно желание (в смисъл, че не е като преди 10 години като се запознахме)  Joy Обаче мъжът ми си има де, хич не му пречи моята бременност.  Laughing Пък и с тези напращяли цици се чувствам като подвижна мишена, така че гледам много много да не му се разхождам гола вкъщи, че тежко ми!:) Ако е вярно онова за желанието за секс, май момчета ще имаме, тъй ги виждам аз нещата... newsm78

Boomerang, Irra, Iva-1977, и аз си пийвам едно хубаво еспресо с мляко или сметана сутрин. Не мога да се лиша от това удоволствие,  мисля, че няма проблем, особено пък с това ниско кръвно сутрин.

За килцата и яденето трябва да се постресна малко, че от 6 седмици зарязах и спорта, и диетата. В България ядох безобразно и за 3 седмици качих 2 кила. То не бяха сандвичи, закуски, кроасани, пържени картофи, торти, сладолед, пуканки, семки и всякакви подобни. За свое успокоение видях, че май на повечето от нас им се хапва такива неща. И не мога да си обясня този факт. Сега, когато би трябвало да се храним най-здравословно, на нас не ни се ядат точно най-здравословните храни. Странното е, че не ни и понасят, забелязах, че не само аз повръщам сутрин от плодове, а преди закусвах само плодове. Сега ако не омахам нещо тестено сутрин, светът ми е крив.

Айде целувки на всички и доскоро!

# 237
"Откраднах" още нещо от прилките, много е готино, става въпрос за майчините страхове.

Положителен тест!!!

Еуфория и започва Страхът...

Страх дали е на правилното място...

Страх да не е кухо яйце, дали ще чуеш пулса...

Страх докато мине критичната 12 седмица, тогава обикновено си слагаш лентика...

Страх останалите месеци дали ще успееш да го износиш...

Страх да не му се увие пъпната връв около врата при раждането, да не получи родова травма, да не се наложи кувьоз...

Страх да не е увредено...

Страх дали диша докато спи, ставаш сто пъти на нощ, за да слушаш...

Страх дали се развива правилно, дали няма алергия към храните, дали ще седне, дали ще се изправи, дали ще проходи...

Страх дали ще проговори...

Е, тук следват няколко спокойни години, когато то е до теб, радваш се, обичаш го, то те обича...

Благодарна и спокойна си...

Страх, защото започва да иска да излиза само... през деня...

Страх от педофили, от наркотици, от кражби, изнасилване...

Детето ти е добро, обичливо, доверчиво...

Уважава те...

Страх дали ще се влюби в подходящия човек...

Е, подходящ е, ама да не му разбие сърчицето, съответно и твоето...

Е, това е МАЙЧИНИЯТ СТРАХ...

Няма край... 

Какво е спасението от този Страх ли? Ще попита някой?

Като мечтаеш и се радваш на момента...

Радвай се на днешният ден, всичко е наред, грее слънце, имаш приятели, семейство, които те обичат...

Какво повече...   

# 238
За мен табличката излиза вярна. Нямам идея дали бебчето е заченато края на юни или началото на юли /според мен е на 1.юли/ но и при двете положения ми излиза момиченце.
 Разгледах графиците за йогата за бременни на Спартак и часът за петък от 16 ми е много удобен. Мисля да се възползвам:)) По принцип петък винаги работя до ранния следобяд, и после съм свободна:) Не знам само дали не е още рано...някой ходил ли е да каже?

# 239
  • под жаркото слънце
Били_, много е вярно това, дето си го копнала...
Иначе за таблицата - не е вярна, за мен само едно изчислване на пола е вярно, ще се разровя из архивите...А тези, които си усещат бебока по-рано 3,4месец - да чакат момиченца  Laughing Аз рано усетих дъщеря ми, в 4ти месец, а коремче имах чак в 7ия.
По темите, дето сте ги почнали:
Спорт не практикувам, стига ми тичането след малкия по цял ден  Laughing
Кафе пия - по 2на ден (Якобс 3в1 или кафе на джезве).
Цигари никога не съм пушила, нито съпруга ми - бебо е ревлив  Rolling Eyes
За 3-Д ехограф - полът се вижда и на 2–Д от опитен лекар.
КикиНики, докторът, при който си била кой е? Ако не записва за седмици напред, бих искала и аз да отида, че 25ти ми се струва много далеч...

Общи условия

Активация на акаунт