Чака мама МАРТенско мъниче, да направи първото ритниче!

• 11 186
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Да,JeniB е права,препечени филийки,но без да им мажеш нищо отгоре,че съм виждала и тези неудачни за състоянието варианти.А понеже това води и до обезводняване,може да ти падне кръвното,приемай повече течности-прави си айран,пий вода,в никакъв случай нещо друго поне за момента,докато не отмине.Не яж и плодове,че повечето от тях разхлабват,ако ти се гади,приемай лимони с кората,така набавяш витамини!Дано скоро да ти мине.

# 121
Здравейте и от нас! Grinning
Днес бяхме на доктор и в момента не мога да си събера усмивката! Просто е страхотно! Бебчо е добре, развива се нормално! Вече сме 56 грама и заедно с крачетата сме цели 12 см. И не спря да се върти! Докторката само му викаше - спри бе бебчо, стига се въртя! Не може да го снима  Joy Момичета, пожелавам на всички ви само такива невероятни емоции от тук нататък! Няма по-прекрасно нещо от това да видиш как мърда мъничето, как се върти като пумпалче и как му тупка сърчицето! В момента просто не съм на себе си!
А ако някоя от вас още не е решила къде да се запише да я водят по здравна каса - горещо препоръчвам д-р Анелия Барбова! Работи в МЦ Полимед, на Руски паметник. Аз днес бях за първи път при нея, но е страхотна! Много мила и усмихната, повече от половин час е гледала бебо. Аз си мислех че е рано още, но според нея ще е МОМА хихихи! Така че Славундер, не мога да ти помогна с пишка - слагай розовия щъркел  Joy
Дано съм ви заредила с положителните си емоции! Очаквам от всички вас подобни новини в най-скоро време!
Много ви целувам и ви прегръщам всички!
 Hug

# 122
Момичета, колко много сте изписали! Имаме и прекрасна нова тема.
Аз днес се прибрах от морето, беше студено за плаж но видяхме доста хубави неща на аполонията.

# 123
Сетих се и за оризова вода. Мисля че помагаше. Вариш бял ориз в повечко вода и после пиеш водата.

# 124
ger4o,честита ти мома!!![color=black
Толкова много се радвам,че вече сме две мамите на малки мацки GrinningА пък чакаме и КикиНики и Полина да се приберат и да кажат знаят ли вече какви ще са щъркелите...
[/color]

# 125
Сетих се и за оризова вода. Мисля че помагаше. Вариш бял ориз в повечко вода и после пиеш водата.

За какво става въпрос?

# 126
момичета от, както разбрах ,че см бремена Секса е мираш. Мъжлето неиска и да чуе за секс но го е страх да несе случи нешо с бебо. Иначе желанйе и двама та си имаме. Попринцип см с голям бюст но сега  цитирам мъжлето направо жена Много са напрашели. ooooh! Та сега желанието му е оше по- голямо. #Crazy

# 127
При мен също някак си желанието ми се е изгубило някъде и не мога да си обясня защо  newsm78
На мойто мъж му се иска постоянно, при него е хронично...
А наедряването на бюста ми не го впечатлява особено, дори онзи ден ме попита "Колко още?" Но това е защото вече имам нужда от допълнителна количка, за да си ги бутам.

# 128

За какво става въпрос?
Диана К има проблем с храносмилането

относно бюста- моят мъж твърди, че там качвам повече и се пошегува, че ще раждам цици, а не бебе, щото коремчето расте значително по- бавно  Laughing

# 129
  • София
моят бюст пък си е все същия .Той по принцип не се влияе и от килограмите ми.През последните 2-3г. качих 10 кг. ,а той си е същият. Thinking

# 130
Az ve4e mai sum za novi sutieni #Crazy
Sega6nite gi nosia bez prezramki za6toto mnogo mi stiagat...

# 131
момичета, един бърз въпрос, който няма нищо общо с бебета- кой точно е модератор на нашия форум? искам да питам нещо модератора, но на лични съобщения и не съм сигурна на кой да пиша. мерси за инфото предварително.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 17:17 от myran

# 132
моят бюст пък си е все същия .Той по принцип не се влияе и от килограмите ми.През последните 2-3г. качих 10 кг. ,а той си е същият. Thinking

Мила,  радвай се! Аз преди месец си купих нови сутиени, а сега вече са ми малки  #Crazy Тези едва ги намерих, а за по- големи не ми се и мисли. Всички големи сутиени са с доста голяма под гръдна обиколка, а ако взема да ги пришивам им се губи формата и стоят гадно.

# 133
myran, няма определен модератор за този форум. може да си избереш някой, който има права във всички форуми от списъка тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187449.0 .

# 134
  • Пловдив

[/quote]

Мила,  радвай се! Аз преди месец си купих нови сутиени, а сега вече са ми малки  #Crazy Тези едва ги намерих, а за по- големи не ми се и мисли. Всички големи сутиени са с доста голяма под гръдна обиколка, а ако взема да ги пришивам им се губи формата и стоят гадно.
[/quote]

Аз и преди си имах проблем с големите подгръдни обиколки, за да си напасна чашка, а за сега направо да не говорим... Joy

Общи условия

Активация на акаунт