Мами в НОРВЕГИЯ - 6

• 18 671
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • Stavanger,Norway/ Varna
Розеееее каде се появи с тези муфини. Пак 6те отлагам диетата  Laughing

# 76
розе, невероятна си!!!  Hug много ти благодаря. ще си купя и аз от тези хартиените формички за начало и да видим какво ще стане. идеята да ги смесиш е много добра. и аз ще пробвам. като стане нещо, ще пиша.   chef

Да момо...пиши!  Hug
А  забравих..формичките се пълнят  с рестото само до половината..не догоре..Много се надуват...  chef

# 77
Розеееее каде се появи с тези муфини. Пак 6те отлагам диетата  Laughing

Joy Joy JoyАхаааа,Бобченка..видя ли ся.... А мен питаш ли ме като ти видях щрудела... Joy Сега ти го връщам  за ябълковия шрудел/сладкиш/дето го беше пстнала посред нощите... hahaha Та ми изтекоха лигите... Heart Eyes
Ще го правя скоро...и ще пиша как е станал... Hug

# 78
Ох с тази кексена тема направо си завиждам, 4е на последък неШто хи4 не ми се яде сладко, особено кексове... оба4е виж пържолкиии....мммммм Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 15:41 от palachinka

# 79
Ох с тази кексена тема направо си завиждам, 4е на последък неШто хи4 не ми се яде сладко, особено кексове... оба4е виж пъжолкиии....мммммм Simple Smile

Палачинке..кат каза" пъжолкиии"

Сетих се за  едина случка... Mr. Green

На една моя колежка дъщеря  и беше на около 3 годинки.И не можеше да казва "Р" .
Голям образ... Mr. Green

Та един ден я оствили на бабата да я гледа..а младите отишли на гости.Като се върнали ...бабата се хванала за глават и казала" Това дете ме умори днес! Питам я какво иска да яде..а  тя цял ден ми повтаряше едно и също нещо.... викаше ми... "Бабоооооу ....бабо мааа, искам бъзоки!!"

Аз и викам каквоооо искаш???  newsm78

-Бъзоки ма бабооо!! Искам бъзоки,бъзоки,бъзоки..." Blush

И бабата пак.."

-Я стига си си глезиал,кажа бавно и ясно какво искаш  де?

И малката казала бавно ясно и натъртено...

- БЪ-ЗО-КИ !!!  Joy  Joy Joy

А то искало пържолки детето..... Joyама  кат не може да го каже .. Whistling  та се спукахме от смях с тази случка... hahaha

Приятен ден на всички...  bouquet Отивам на работа... Sunglasses

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 15:38 от roza66

# 80
 smile3501 newsm62 smile3501

Това бе6е много много ценно... Joy Joy Joy

# 81
Палачинке, ама много ясно, че я приемам 100% сериозно тая работа аз  Mr. Green
Просто вече ни виждам с Øystein на хижа в планината  hahaha
И моята диета замина сега с тия мъфини, щрудели и други вкуснотийки  ooooh!
Принудхте ме да си отворя пакета от Норге и да заредя фурната.
Пече се в момента   chef
Сега видях, че моето каке е на Торо в оранжева опаковка и пише Браунис отпред.
Øystein много го харесва Simple Smile

Бъзоки - утре  Joy

# 82
Розе веднага те послу6ах и отидох да про4ета за въпросната диета. ТЮх, утървах влака за тая седмица. Трябва да 4акам до сряда, дано да не ка4а о6те 100 кила до тогава. Ама ина4е сериозно съм намислила да я опитам цял едним месец, да видим.

# 83
Eй, ма на и мен, болна с ка6лица и темпетатура. На вси4кото отгоре и тия от Lyse така ми вдигнаха нервите. 4акаме bredbånd от юни месец и казаха 4е днес 4е дойдат да ни свържат/най накрая/. Да ама какво се оказа, дойдоха и вързаха една кутия и това бе6е, другото трябва сами да сме си го монтирали. Е как да не полудее 4овек. Сега 6те трябва да 4акаме друга фирма до дойде да монтира кабелите в ку6ти в края на ноември. Из4ака ми се 4акалото ве4е  ooooh!. Е това е не 4е 6те ми мине ама аз да си се опла4а. Боб4енке, аз съм за бяга6та пъте4ка. Имах в БГ велоаргуметър, ама голяяяма скука пък и той натоварва предимно краката. От интернет не ти препоръ4вам да купува6. Имам скоро6ни ло6и преживявания във връзка с това.

# 84
Ето ме и мен. Разказа ни се играта днес на работа Sad и за съжаление така се очертава цялата седмица.
kvinne , да оздравяваш, не искам да слушам за болести Simple Smile
roza66 , минала си на мъфини вече, а........Аз, когато правя от тези обикновените, слагам по една чаена лъжичка сладко. Като обикновено правя с 2 вида сладко. На нас ни харесва, става бързо, а и като използваш различно сладко стават с различен вкус Joy
Отивам да разпускам. Поздрави на всички от слънчево Осло

# 85
Привет, мами Simple Smile
Как сте днес? Simple Smile
Да ви се похваля - днес си направих професионален хороскоп ...
Останах като ошашавена - този човек ме разби, направи ми дисекция като на жабче.
Не вярвах, че толкова неща се `виждат` в картата, но явно някои важни събития от моя живот са били закодирани в картата ми Simple Smile
Тия планети!
Изглежда местенето ми в чужбина е предопределено от звездите!
И нали съм умна, амбициозна и упорита, щяла съм да преуспея, НО преди това ще трябва да се доказвам 3-4 години преди кариерата ми да скочи нагоре!
Абе беше много забавно.
И аз, и милото имаме Луна в Телец - това означава, че сме си лика-прилика за съвместен живот  Mr. Green

# 86
Привет и от мен... Hug

И аз се скапах днес от работа! Вече главата ми пиука от скенера...  smile3517 цял ден сканираме цените..и с със скенера в ръка....като робот съм Mr. Green ....Вече към 21.00 бях на автопилот.... Crazy

Славс....астрологията е голяма работа. Интересна наука... Sunglasses И на мен ми направиха натална карта преди два дена....паднах.. Shocked Прочетох си автобиографията.... Joy

Еееее, то бива бива да познават...ама чак пък толкова.... JoyИсках и на моя да му направя..та да го разкрия напълно... Mr. Green Дааа ама той не си знае часа на раждане..  ooooh! Така че НЪЦ... Crossing Arms

А ти с твоя е явно че сте  от "една кръвна група"... Rolling Eyes А значи бъзоки утре ще готвиш.... Joy

ркб....е  мъфинси със сладко не бях правила... Joy Ама ти как го слагаш сладкото...отделно във всеки мъфин...или общо в течността и го разбъркваш  newsm78 И ти кат мен по съботите бачкаш..аз вече шеста събота бачкам без почивка...men vi  tjener god penger   като работим в съботите,  нали така... Wink

Квине ... а ти да оздравяваш... Hug Верно е плъзнал някакъв вирус и  при нас...доста колеги са болни Rolling Eyes Кофти работа...Гълтай  витамин С . Grinning

бобченка.....да на 26-ти е пълнолунието....и почва в  21.45. Сигурно си намерила инфо...ама ето ти и нещо от мен.Много е полезно... Hug Много хубав сайт...http://www.nwebi.net/moon2007.html

палачинке ...днес се смея и аз цял ден с БЪЗОКИТЕ.... JoyДецата са връх..такива бисери ръсат... hahaha

Абре хора..нищо на казвате за моповете.... newsm78 Купил ли  си е някой.....Похвалете се  Mr. Green

# 87
Мда, Розе, голяма работа ... и аз си прочетох автобиографията  newsm78
Той моят е малко скептичен към тия неща, де.
Общо взето ми предстоят 3-4 малко по-тежки години в професионален план, докато се докажа и после започва стремглавото изкачване към върха  Joy
Цитирам `На теб най ти подхождат шантави професии като психолог, нещо в сферата на консултирането, дизайна или нещо с изкуствата - там ти е силата`.
Шантава професия, а ...  hahaha

И аз съм с грип Sad
Аз съм като детектор ... всяка грипна епидемия започва от мен!

# 88
Квине, къде се нареди така, залягай като ги видиш тези вируси в атака. Да оздравяваш ей.

Розе, днес надахана да правя муфини, мъжо ми скърши хатъра, като заяви, че иска от ябълковия пай, та познайте сега какво се пече във фурната.

Славс аз им вярвам на тия хороскопи, но пак зависи кой ти ги прави. Баща ми например от години ходи при една нумероложка и да ти кажа, няма нещо, което да не му е познала.

Кростренажора ми малко ще почака  Sad. Налага се да помогнем на свекитата финансово и ще чакам другия месец. Ама какво да се прави, на родители помощ неможе да откажеш.

Ркб, драж се, още два дена до края на седмицата  Peace

# 89
Боб4енке ама ти през ден през два ябълков пай, после кростренажор или велоаргуметър  Joy. Тази диета е хубава и е ефикасна ама не е за кърма4ки. Май разделното 6те е по добре в твоя слу4ай.

Общи условия

Активация на акаунт