Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусията във форума?
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусията във форума?
-
Какви са изискванията за облекло в детска градина?
-
Какви са изискванията за учебници или помощни материали в предучилищна?
-
Какви са изискванията за децата в предучилищна възраст?
-
Каква е темата на публикацията?

Най-добрата новина е,че от трите училища във Варна,одобрени за униформи, едното е нашето!
Твърдо съм ЗА униформите,а не като досега-модно ревю,кой с какви маратонки бил,кой с какво яке бил...За джиесемите няма въобще да коментирам... 

Много е сладка книжарницата!!От снимките личи,че е едно то онези места,които като влезеш-се чувстваш уютно и като у дома си!Личи си,че е подредено с желание и обич!!А футболните топки по горните рафтове ми напомнят за случайно намерена в някой джоб мидена черупка,още пазеща топлината на лятото...Успех ти желая!!
Аз най-обичам диети,при които ми е написано в колко часа точно какво да ям.Иначе главата ми все завряна в хладилника!Успех на всички Диетични!!! 

, но май трябва в София да го пием, че не знам кога ще имам път към Пловдив. А диетата звучи добре, почти се навих.
Да ти е на късмет новото работно място...а децата ще се оправят някак.И ти ще свикнеш с готвенето,ще видиш.И аз все се чудя като бяха батковците малки как съм се оправяла със цялата къща.Ставахме в 6 часа,да ги заведем единия на ясла,другия на градина ...,за да сме по работните места в 7.30...Като че ли къщата ми беше по-подредена тогава...Човек свиква да се организира и да намери време за всичко...А като съм в къщи...времето не стига ...А за въпросчето,бях на легло един ден от стомашни проблеми...За къщата ще се отчитам следобед...