МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 352
  • 335
  •   1
Отговори
# 90
  • София
СПОРНА И ЩАСТЛИВА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!!!!!!!!!!!!!

Ани,благодаря за подаръчето! Много е сладко!А може ли да ми го изпратиш?

Габи,много красоти,много чудо!

ЧРД на Моника,Цветелина и Анди!Много здраве на всички! bouquet  bouquet  bouquet

# 91
Здравейте маминки!Не съм писала отдавна,но и скоро едва ли ще пиша пак.
ЧЕСТИТА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА НА ВСИЧКИ УЧЕНИЦИ!СПОРНА И ПОЛЗОТВОРНА ДА Е ЗА ВСИЧКИ !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ПРАЗНУВАЛИ!МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСПЕХИ В ЖИВОТА ИМ ЖЕЛАЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ! newsm51 smile3525 newsm51
И ние днес се вписахме подобаващо като първолаци!С колко нерви и ядове стигнахме до този първи учебен ден,само ние си знаем..
Утре ще ходя да се включа в боядисването на детската градина на децата и в понеделник и Миша е "ученичка" в първа група,а Сашока отива в трета.Аз започвам да си търся работа и така...
Прегръдки и целувки на всички ви! Hug Heart Eyes  bouquet
Много ми липсвате и много имам да чета,но няма да е сега - бягам да глася софрата,че ще се събираме с родата да се почерпим за първолака!
Габи,просто не мога да не отбележа,че си както винаги неотразима с делата си!  bouquet  chef  bouquet Моя мъж има да си мечтае за такава кулинарка  Mr. Green
Целувки и приятно доизкрване на празника на всички!  bouquet

# 92
  • София
Честит празник на всички ученици и учители!

Цвети тази година ще е с нова гаспожа. Cry Децата много си я харесваха, но казаха че излязла в 1 годишен отпуск. Двете с Боряна ще учат в една и съща класна стая в различни смени.  В нашето училище нямаше стачка. Съжалявам за дребосъчето на mama3. Добре че децата не са злопаметни!

Елица я записах на детска кухня в детската градина. Там обаче не били чували за намаление на таксите за трето дете. Ще се наложи да ги образовам  Wink , ще им занеса наредбата да прочетат (благодаря на Цоци за информацията от първа страница на темата   bouquet )

gaby_s , мъжът ти е голям късметлия, с такава жена. И други мами има добри кулинарки, но ти си № 1 (поне според мен) от всички в нашата тема! Дано намерите хубава къща. Това е и наша мечта! Къща с дворче, далеч от оживени улици и високи блокове които скриват хоризонта. Успех!

Мамо Цоцоланке, припомни ми времето преди да родя Ели. Децата ги виждах по 1-2 часа дневно. Трудно е, но е неизбежно. Аз мислех да започвам работа около февруари, март, но директорката на градината каза че от януари записват деца за септември. Май ще си карам майчинството до края. За хитринки, какво да ти кажа? Научи големите да готвят, някои по-лесни неща. Моите от сега се учат. Днес правихме щрудел. Аз само казвам какво трябва да се сложи и или направи и те сами се кправиха. Даже Цвети обели и наряза ябълките. Правят си омлет, а най-добре се справят с филиите намазани с нещо.  Laughing. Може да ги научиш да чистят с прахосмукачка или да пазаруват със списък направен от теб.

ani69 , много са хубави произведенията.

Наталка, как искам да чуя и аз тази думичка от Ели! Успех с диетата!

# 93
Честито ни начало на учебната година!

Да е спорна за учениците и лека за родителите им!

габи, разби ме с тези чудесии. Срам за мързеланите като мен, срам!

# 94
Тя Габи е кулинар то се знае,да даде и рецепти към снимките.Тортата ти ли я прави?
А който се съмнява че Дивна е отслабнала толкова истина е smile3521
Има и по-добри постижения за 10 дена 14 кг.Хубавото на тази диета че не си ги връщаш обратно както при другите.
    Боже?!Как ги првавите тези неща?!На мен толкова ми трябват 14-15кг,за да си вляза в нвормата...Ще ме накарате да се замисля,и амбицирам ConfusedКазвайте бързо за диетата!!!

# 95
Тя Габи е кулинар то се знае,да даде и рецепти към снимките.Тортата ти ли я прави?
Има и по-добри постижения за 10 дена 14 кг.Хубавото на тази диета че не си ги връщаш обратно както при другите.
    Боже?!Как ги првавите тези неща?!На мен толкова ми трябват 14-15кг,за да си вляза в нвормата...Ще ме накарате да се замисля,и амбицирам ConfusedКазвайте бързо за диетата!!!
ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223253.0

# 96
Честит първи учебен ден на всички ученици! Много знания и приятни занимания в училище! Peace

ЧРД на Мони, Цвети и Анди! Много здраве и успех в живота! Hug

Целувки на всички!  bouquet

# 97
Щапчице,извинявай че те подведох,претърсех наново темата и открих това,разменила съм дни с килограми  Joy
Цитат
Да вземеш да направиш нова тема: 9 кг за 14 дни, трайно свалени. 35
Наистина изумителен резултат. Hug

# 98
Здравейте и от мен!Днес в нашето училище нямаше стачка,въпреки че казаха,че за Варна процента бил най-висок.Разликата с миналата година беше само в това,че програмата беше по-кратка.И понеже първокласниците заеха стаите на втори клас,нашите калпазани ги наредиха под едно дърво!Беше много весело и забавно!Децата се надпреварваха да разказват кой какво е правил през лятото!Раздадоха им значки с името на училището,а за униформите предстои обсъждане-какви ще са,от една или две части...
На всички пращам  Hug,няма да споменавам имена,за да не пропусна някой!
Тази диета наистина звучи добре.Замислям се дали да не се пробвам...Килограмите ми са толкова,колкото бяха преди да забременея,но 4-5 още тогава исках да ги няма!
Лека нощ,момичета!!  bouquet

# 99
  bouquetаз също съм многодетна , имам дъщеря Катерина родена на 20.04.2001 в Шумен, близнаци - Десислава и Александър родени на 02.06.2007 в София Simple Smile

# 100
Добро утро ,момичета! 

Мамароси,добре дошла при нас!Попаднала си на точното място  Hug
Радвам се,че стачките са били малко и успешно почти е минал първият учебен ден!
Големи хвалби сте ми направили... Hug благодаря ви милички,но чак майстор не съм.Като гледам в този форум и в "Гответе с мен" как готвят момичетата...чак си мисля,че аз скоро няма да се науча .Рецепти ще се постарая да публикувам още днес,докато спят зверовете...че после отиваме на плажа...Такава е жега при нас,моля се вече да се захлади...Извадих и препрах зимните дрехи уж да стресна слънцето,ама Ей Го на,облещело се е отново.

Целувам ви! bouquet

# 101
Добро утро момичета!
Добре дошла на мамароси,
Габи вчера разгледах всички снимки с ястията,имам няколко въпроса,но трябва да ги гледам една по една,има и доста рецепти коита бих искала да знам,ти публикувала ли си някъде?Не можеш ли да сложиш в подписа"Рецептите на Габи"например и ние да ходим там и да четем,но заедно със снимките.
Приятен ден на всички

# 102
Наталка,много красиво цветенце!
В този форум имам мои рецепти в Любими...Рецептите на Габи.В Гответе с мен започнах скоро да публикувам,но нямам достатъчно за собствена тема.Стоян ми прави готварски блог,но още не е готов.Реших да си направя такъв и за мое улеснение...така рецептите ми ще са на едно място...Наталка,казвай въпросите.Ако искаш на лични ми пиши  Heart Eyes

# 103
 HugЗдравейте!!!
Поздравления за най- добрите-Габи и Наталия smile3501 Умора нямат.И в почивния ден ,пак са се погрижили за стомасите ни и доброто настроение.Дай Боже и трите ми щерки да попаднат на такива ранобудни,грижовни, трудолюбиви и всеотдайни свекърви Praynig
Габи, и в Бургас днес е много топло.Не мрънкаме,защото ще го търсим след някой ден.А забравих вчера да ти похваля децата- много хубави мъже newsm10
Следя с интерес свалянето на килограмите.Аз за сега съм задоволена от теглото си ,макар че може да сваля още 3-4 кг.И затова не се включвам дейно .Но истински ви разбирам ,защото в моминските си години тежах с около 10 кг. повече от сега.Успех желая на всички гладуващи!
Цитат
"Гответе с мен"
Много удобен форум ,за калпазанки като мен!!!
Цитат
Там обаче не били чували за намаление на таксите за трето дете. Ще се наложи да ги образовам
#Sniper
Хей,Ива  55Къде избяга?
 welcome На мамароси,

Венко вчера вечерта си дойде от болницата .Предвижва се само с патерици.Сега чакаме няколко дни и започваме физиотерапия.После , в средата на октомври ,втората операция.Ще я правим в София-ВМА.Там казаха че няма да плащаме ,иначе 650 евро.Та мами от София ,аз сигурно ще ходя този път с него и може да се видим.Операцията била доста сложна и възстановителния период -също.Ами ,какво да се прави като ни дойде до главата...
За сега чао.Приятна почивка.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 13:41 от mama3

# 104
Габи тук съм и започвам с въпросите  smile3508
Като прегледах рецептите ти,много от тях отпаднаха.
1.ТУК
това са маслини и малки доматчета така ли?А отдолу е чипс?
2.ТЕЗИбели неща ми приличат на белтъци изрязани с някаква формичка или?
3.моля за рецепти това,това
и това
и това също
и това
Оф Габи много бавно става и таман стигнах до някъде и пак ми се загуби връзката,ще продължа друг път  Hug

Общи условия

Активация на акаунт