МНОГОДЕТНИ МАМИ 24

• 18 312
  • 335
  •   1
Отговори
# 240

Наде, какво ти казаха в детската кухня за намалението на таксите? Директорката на нашата градина каза че трябва да се консултира с кмета по този въпрос, защото до сега нямало такова намаление. Аз им занесох препечатка на наредбата и те останаха крайно изненадани!
Понеже имам три деца под 18г./за годините не съм много сигурна дали има ограничение/ , третото ползва 50% намаление, независимо дали за другите взимам кухня. Peace

# 241
ето мееее....много ме е срам...ама чета и не пиша...време няма...то ясно че се оправдавам, ама простете ми! Embarassed
Добре дошли на новите мами!!! Hug
Честит празник на всички празнуващи тези дни!  bouquet
Честито ново Еспейс-си на Цоци!  bouquet
Мами3, добре че си ти да обръщаш вничмание на всяко по отделно - срашна си! Heart Eyes
Дидуш, ох...златоперке - радвам се че си вече тук!!! Много ми е криво още че не се видяхме... аманадявам се скоро да оправим нещата и да се реваншираме!!! Hug
Цветаааааа - още чакаме разкази и снимки...рлодължаваме да чакаме, дано се смилиш Joy
Сега да се похваля
сдобихме се с "мини печатница"
цифрова машина!!!печата плакати, флаери, брошури, банери и каквото ви дойде на ума Mr. Greenмного съм щастлива , нищо че инвистицията е УЖАСНО голяма и ще си съдерем....за да я изплатим. Важното е че продължаваме напред!!! Peace
Отделно изпробвамнова технология за печат на чаши и може и това да вкарам като акцент в предстоящата рекламна кампания!!!
Целувки, прегръдки и цялата ни любов ви изпращам Heart Eyes Hug

Дали  печата и визитки?! ThinkingХи...Хи...Хи...Или вече не помниш какво ми обеща?!

# 242
хе  хеееее, ама те твоите са готови отдавна - отлежали при това Mr. GreenАма няма кой да ги донесееее Embarassed Сега като дойдем на Експо на10-11октомври се организирай да си направиш разходка до НДК и да си ги вземеш.
Естесвенно поне 3 дни трябва да ме подсещаш по скайп или в темата за да не ги забравя Embarassed

# 243
Предупреждавам,че не е за хора със слаби сърца.........Не отваряйте линковете с надпис МАЙКА ако не ви се четат ужасии...Съжалявам, но искам да го споделя с вас....

Майка
Майка 1
Майка 2

Ето за компенсация 2 снимки от парка в Благоевград - новото - едни лодки и голям шах.
Бачиново 1
Бачиново 2

# 244
      Мамо Цоци,да питам по същество,приемаш ли още пет гости за великият ден?!Малко късно обявяваме,ама моят мъж има много работа,и пак не е сигурно...Само обясни как стои въпросът с кувертите,в смисъл ще си ги копуваме,или на място ще си поръчваме кой каквото иска,и дали въобще ще ходим на ресторант,въобще дай малко инфо по въпроса!От колко часът,къде точно,и пр....И ако всичко върви по план...

# 245
Добро утро!
шапчице,почвай да шиеш,че и без това те нарочих за майсторка на гоблени!
Маме 3,извинявай,голяма съм doh Banghead #Silly
Раде,много хубави снимки!само дето първата не ми се отвори нещо Sad
JuliS,честито! Hug
Габи,  bouquet
за всички вас smile3525 smile3525 smile3525

# 246

Joy Joy Joy Краси, това за мен ли се отнася?

# 247
Здравейте!!!
Джулка, HugЧета , пиша,чета ,пиша...И усещам че някой ми се изплъзва ,ма хич не се сещам че това си ти dohМНОГО се радвам ,че  пишеш и то с такава прекрасна новина!!!! До ви е честита новата придобивка!!!!!Аз ,като започна да изнасям самостоятелни концерти , плакатите само при вас, но не разчитай на това smile3503желая ви много ,много клиенти MoneyРадвам се, че сте и в добро здраве!!!! Поздрави на родния Балкан!

Цоци, ужас....Майка 1 и 2 не се четат добре ,но заглавието говори достатъчно Cry Ти да не познаваш тези майки?А малката снимка с труп завит пред входа.....Милите дечица,остават си без майки Flowers Rose Flowers Rose
Краси ,аз вчера май пропуснах да честитя едни нови обуща.ЧЕСТИТИ! За гоблена не се кахъри...Аз съм човека ,които най- много е разсеян тук.То не бърках рожденни дни , то не пусках постове по два пъти....кой знае колко неща още.Важното че ,оцени гоблена по достойнство- наистина е много хубав.Не се притеснявам да си го похваля ,защото смятам че в днешни дни скромността е порок - не качество.
Цитат
35 35 35 Краси, това за мен ли се отнася?
Да,Пешеходке.Не се смей.Ами ако Красим вижда в настоящето?
Като стана дума за такива неща, ето ви една снимка който не познава нашата Вещичка...Вещи да не се сърдиш не се стърпях  Joy Joy Joyи не лъжи че си зла ,по- скоро секси....................

Момичета ,Цоци и още някой питаше за Стела- Мария.Ами аз четох неин пост ,от септември, където пишеше че паднала по стълби Но всичко вече  е ок.После ми се стори ,че дълго пак не е писала.. newsm78Незнам да се притесняваме ли? Или да пиша на лични? Те май честичко ходят на почивка.Но пък тя има ученици.Не мога да реша....................

Не знам дали мога да помогна по въпроса за кухните
Цитат
Цитат
Понеже имам три деца под 18г./за годините не съм много сигурна дали има ограничение/ , третото ползва 50% намаление, независимо дали за другите взимам кухня. Peace
Просто не разбирам за каква кухня говорите .За такава от детска градина????
Ако е така, да ви кажа при нас как е:За Софи плащам половин такса, За близначките като тръгнат ,мисля едната на половин ,другата - нищо .Може във всеки град да е различно.Ако  не се вписвам адекватно ,моля да ме извините!
Е, момичета това за сега от мен.Алмичке,Габи  Hug
Красим ,Благодаря за кафето!
Доста кафета имам да връщам на Наталия затова етои разбира се за всички на диета.Раде?
Шапчице ,както казваш кой както го обичаЗа следобеда от мен.,Щях да забравя да ви се похваля.Вчера си пуснах молбата за връщане на работа.Така че от 07 12 -и аз ставам работеща мама.До тогава  (освен на семейството ) съм само ВАША.Лек следобед!!!

# 248
Честито, честито, Джулка!!!Много се радвам когато инвестициите макар и скъпи имат бъдеще и смисъл... А пък за срещата ни не се кахъри, макар и рядко сме в състояние качествено да го правим  Laughing Как е Къци?
И на Цоцоланка исках да кажа, че много ме впечатли нейния бизнес... Много хубави думи й казахте всички за новото начинание, но на мен най ми се понрави името: Бъдеще! Ми така де, там е истината и бъдещето ни-  сред книгите, помагалата и прочие образователни и спомагателни нещица.

Двете ми девойки не ходят на у-ще заради стачката, но аз работя- водя си малките пампаяци-бъдещи първокласници , ще се мъча да ги понауча на разни неща, прегръщам ги, окуражавам ги, забранявам им чипс и снакс по време на у-ще и така...Първите дни маса суперлативи чух по свой адрес и много мили думи от родителите, че им се е паднала най-добрата госпожа за децата им, но дано да не ги разочаровам до края. Мноооого е хубаво да те хвалят. Огдавна не ми се беше случвало.
Демира взе да посвиква с ДГ и вече не реве толкова, но продължава още с уговорките и мрънкането си сутрин. Ще се справи! Няма къде да иде!  Mr. Green
Галче, доволна ли си?  Laughing Бях по- подробна.

Какво се случва със редовните ни срещи в сряда? Кабо Алма и Супер Теди ги няма да ни ръчкат и като ли че се поуспахме...

На всичките мами, дето толкова близки ви чуствам  Heart Eyes   bouquet

# 249

Joy Joy Joy Краси, това за мен ли се отнася?

Малееее,съвсем ме е напекло слънцето!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Мама 3,с теб вече сме сестри по съдба.Нашия татко е със скъсани връзки на дясното коляно.Днес ще му правят снимка,и май го чака операция... Sad

# 250
Здравейте !Приемате ли още многодетни мами? Аз съм мама на  две принцеси които са 7клас. И съм бремена с 3то си дете термина ми е 1октомври. 

# 251
  • София
megi_ta_, добре си дошла!  bouquet Естествено, че приемаме нови мами! Колкото повече, толкова повече!

красим, какво ги правите тези мъже! Нещо не ги пазите достатъчно! Naughty

Просто не разбирам за каква кухня говорите .За такава от детска градина????
Ако е така, да ви кажа при нас как е:За Софи плащам половин такса, За близначките като тръгнат ,мисля едната на половин ,другата - нищо .Може във всеки град да е различно.Ако  не се вписвам адекватно ,моля да ме извините!

Става въпрос за детска млечна кухня. В някои градини дават храна за в къщи в бурканчета.

# 252
Здравейте !Приемате ли още многодетни мами? Аз съм мама на  две принцеси които са 7клас. И съм бремена с 3то си дете термина ми е 1октомври. 

Меги та, забелязах те в темата за седмокласниците, обаче видяла, недовидяла си помислих, че имаш две двойки близнаци и чакаш пето дете Rolling Eyes Тъкмо мислех да ти пращам поздравително ЛС и покана за темата. Чак сега се светнах, че всъщност първата линийка е за теб и съпруга ти Joy
Добре дошла Hug

# 253
Цитат
Става въпрос за детска млечна кухня
Малката е записана на кухня,но незнаех,че има намаления за трето дете.Другата седмица,като купувам купончетата,ще питам как стои въпроса. Wink
Цитат
Приемате ли още многодетни мами?
[/color]
Приемаме,приемаме!Добре дошла!Потали коремчето!

Цитат
красим, какво ги правите тези мъже! Нещо не ги пазите достатъчно!

Претоварваме им коленете... Mr. Green Mr. Green

ЦЪК

Последна редакция: вт, 25 сеп 2007, 17:34 от красим

# 254
Вече ще ям бой с този компютър, но пак не издържах....
Цитат
Малката е записана на кухня,но незнаех,че има намаления за трето дете.Другата седмица,като купувам купончетата,ще питам как стои въпроса. Wink
Цитат
Много полезно инфо. Дори не предполагах.И аз ще питам  bouquet
Галче Hug
Красим, миличка. spokoНа Венко скъсаните връзки видяли ,чак по време на операцията за минискуса.Ако е това-казаха че операцията е сложничка.Възстановителен период -дълъг.Ние сега ще ходим в София-ВМА.Венко като служител на МО уж да не плаща 650 евро за някакъв имплант.Него здравната каса не го поема и си плащаш.Е сега имаш и четвърто дете.Какво да ти кажа -тъй и тъй стои да мята гоблена Joy Joy Joy
Цитат
Мноооого е хубаво да те хвалят. Огдавна не ми се беше случвало.
Перке,БРАВО  bouquet
Виждам Дидка чете дано и да пише!!!! Поздрави на Горно Рио(така казваше един мой бивш съученик за родния си град Горна Оряховица)

Общи условия

Активация на акаунт