ВАРНА - 27

• 16 318
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Дилянка , честито ! То и аз се посмях за това с косата ! Като знам какви масури е накъдрил Никито .... Whistling, то направо да ти е жал да ги резнеш ! ooooh! Wink Wink Wink

# 166
Благодаря ви Hug 

# 167
  • Варна
честито и от нас!!
ко му става на тоз нет - пак 2 дена нямахме... побеснявам вече #Cussing out

# 168
Вержи, набий ги, набий ги  Twisted Evil

# 169
DVV , честито ти християнче  Hug

# 170
Благодаря ви момичета!
dvv, имаш ли представа  колко трябва да е голямо детето за да го кръстиш? и честито де Simple Smile

# 171
Благодаря  Hug

rebus
  идея си нямам ,знам че и на 5-6м ги кръщават Peace Но ако смяташ сега newsm78 май сте малки бе ,не за друго ами страх ме е че ще настине Rolling Eyes Иначе за мен идеалната възраст е след годинката -да разбира и стой мирно  Peace Ние слушахме през цялото време ,кефихме се на водата.Нооо много малко беше банята и Ники се разсърди Mr. Green Племенника ми беше на 7-8м  newsm78 не се сещам точно -проглуши ни ушите Crazy

# 172
Благодаря  Hug

rebus
  идея си нямам ,знам че и на 5-6м ги кръщават Peace Но ако смяташ сега newsm78 май сте малки бе ,не за друго ами страх ме е че ще настине Rolling Eyes Иначе за мен идеалната възраст е след годинката -да разбира и стой мирно  Peace Ние слушахме през цялото време ,кефихме се на водата.Нооо много малко беше банята и Ники се разсърди Mr. Green Племенника ми беше на 7-8м  newsm78 не се сещам точно -проглуши ни ушите Crazy

Ми аз нали все бързам в университет да го пращам Joy Май с това ще поизчакаме Simple Smile

# 173
може ли да се присъединим към варненските майчета и малчугани?
 Party

# 174
  • Варна
може разбира се.
а кога ще се срещаме пак бе мацки??? Лора е издивяла тука #Crazy

# 175
Супер ще е ако се видим, тъкмо да използваме хубавото време  Grinning
ние сега се връщаме от тубдиспансера, не му излезе белег на рамото и сега ни правиха проба за манту.

# 176
Момичета, здравейте отново от мен!
Нямаше ни известно време в града и сега като се върнахме бързам да ви кажа "здравейте"! Как сте? Времето хубавичко е захладняло и тук! Вали ли често? Става ли за разходки, че ние не можем да се ориентираме след смяната на климата още.

# 177
Срещичка ли се заформя?  Party И аз съм За, докато е хубаво времето  Peace

Момичета, имате ли идеи за празнуване на рождени дни в студено време. Ние имаме още време до годинка, но се замислям вече и нищо оригинално не ми идва наум ...  Thinking

# 178
Момичета, имате ли идеи за празнуване на рождени дни в студено време. Ние имаме още време до годинка, но се замислям вече и нищо оригинално не ми идва наум ...  Thinking

Тук има доста идеи  Peace

# 179
  • Варна
Привет на всички Simple Smile

DVV, провери ли за чорапите със силикон? Ако да - колко струват?

Общи условия

Активация на акаунт