ВАРНА - 27

• 16 314
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
DVV, провери ли за чорапите със силикон? Ако да - колко струват?

Да и във всички магазини ме гледаха така  Shocked newsm78 .Ами или във Варна няма или не съм улучила магазина ooooh!

Имам си ходещи крачета Hug  bouquet вече прави и по 10-тина крачки сам Heart Eyes

# 181
  • Варна
Честито   bouquet

И мен така ме гледаха  Laughing Най-близкото, което срещнах бяха някакви испански чорапи с гумена подметка.
Хлапето на една приятелка ходеше малко нестабилно и все падаше из тях, а като им подарихме чорапи нещата се промениха коренно, та съветвам всички притежатели на теракотено-паркетени жилища също да се включат в търсенето. Аз сега ги издирвам за да мога да подарявам на познати проходили хлапета.

# 182
Какви са тез чорапи? С едни фигурки отдолу ли?

# 183
Какви са тез чорапи? С едни фигурки отдолу ли?

цък Naughty Изцяло със силикон са отдолу Peace

# 184
Aa такива не съм виждала  Thinking
Но ако видя, ще сигнализирам.

# 185
DVV, честито ходещи крачета!
 Heart Eyes

# 186
  • Откъм Варната
Дилянка честито

А за чорапите, имам един силикон който иска да идва да му намацам чорапите Mr. Green

# 187
mammaPlam   мерси Hug  bouquet

KaliMa    Crossing Arms що са гавриш с нашето нещастие- ша дойда и щъ нашляпам Mr. Green

# 188
ето ни и нас  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166343

ДА НЕ ОСТАНА ПО НАЗАД ОТ РЕБУС4ЕТО Blush

# 189
Здравейте!
Дилянка, честити ти крачета!   bouquet
Пък ние пием сок със сламкаааааааааа  Mr. Green Голям кеф!
Франи, много ти е сладък!
И още нещо мислех да пиша ама вече забравих  Rolling Eyes

# 190
  • Варна
Ех, Франи, как ти завидях за снимките на бебока веднага след раждането... много е сладък Simple Smile Да ви е жив и здрав.

Ето снимка на нашите чорапи. Всъщност само червените са с изцяло силиконова подметка. Розовите и оранжевите са по-практични, защото могат да се ползват по-дълго време, но май са по-подходящи за стабилно ходещи диванета.
Кали, аз между другото наитстина се чудех какво ли ще стане ако може равномерно да се нацапоти някой обикновен чорап със силикон и как ще му се отрази прането  Laughing Не стигнах до експерименти обаче, защото така или иначе ако чак толкова закъсам, свеки пак ще прати Simple Smile

# 191
mammaPlam , честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!    bouquet

На хубава дата си родена - и мъжът ми има рожден ден днес  Laughing

# 192
Пунчик  казвай бързо отде си ги взела и какви пари .Инак идвам и те шамаря Mr. Green hahaha Точно като червените търся ooooh!

mammaPlam , честит рожден ден! Hug   bouquet

Честит рожден ден и на съпруга на baby_doll    bouquet

# 193
mammaPlam Честит рожден ден    bouquet

# 194
Мерси, DVV!

Общи условия

Активация на акаунт