Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 10

• 32 505
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • В кошера...
Пясъчният замък е разкошен. Ще открадна идеята. Нямах време да творя лятото-само една малинова тортичка спретнах. Вътре е вариант на тортата на Лео, която мноооооого уважаваме в къщи:
http://images.medunkabg.multiply.com/image/5/photos/4/600x600/21 … EzfNsSFX0bsX2Lsww
Искам да попитам как правите цветенца от марципана - толкова нежнички. Предполагам, че имате шаблони. Мога ли да използвам нещо подръчно? Нямам предвид розите.

# 121
  • Бг-мама
medunka, някои от момичетата имат комплекти на Уилтон ,които имат форчики за цветя , но е скъп около 75-80 лв  е и стават прекрасни , но за жалост не можем да си го позволим повечето от нас  Crazy

# 122
Асинка, Медунка, разкошни са тортетата.
Замъкът е като истински пясъчен замък, ефекта е постигнат максимално.   bouquet
Ягодовата торта изглежда страшно апетитно Crazy

# 123
Страхотни торти сте спретнали, браво, браво   bouquet  bouquet

# 124
С какъв крем направи тортата? А и отгоре с какво я покри преди да сложиш чершафа?

# 125
  • В кошера...
Явно ще трябва да измисля нещо... Предполагам, че ще мога да огъна някаква ламаринка в подходаща форма. Ако се получи ще докладвам.

# 126
medunka, някои от момичетата имат комплекти на Уилтон ,които имат форчики за цветя , но е скъп около 75-80 лв  е и стават прекрасни , но за жалост не можем да си го позволим повечето от нас  Crazy

Тука са даже и по-скъпи  Sad Като вляза в магазин за такива работи и ми изтичат очите, обаче цените саааа Crazy
Аз последния път като правих сърцата си изрязах от картон и после със скалпел изрязвах покрай него. Честно казано не стана зле, но е голяма играчка.  Rolling Eyes

# 127
Кажете ми езин крем за торта......за пълнеж

# 128
Това е една торта за един малък, сладък рожденик, който стана на 1 годинка. Тортата е с готови блатове и я врътнахме за 3 часа, ама имах много помагачи! Mr. Green 

# 129
  • Габрово ,сега Испания

Тука са даже и по-скъпи  Sad Като вляза в магазин за такива работи и ми изтичат очите, обаче цените саааа Crazy
Аз последния път като правих сърцата си изрязах от картон и после със скалпел изрязвах покрай него. Честно казано не стана зле, но е голяма играчка.  Rolling Eyes
Аз също си правя шаблон от картон и след това изрязвам с остър нож,защото нямам формички

# 130
  • Пловдив
Браво на всички за прекрасните торти! smile3501 smile3501 smile3501

Включвам се и аз в тази тема с торта по случай кръщенето на синчето! Wink

# 131
Gushanka
Porsha

Браво на вас, момичета ! Страхотни торти, страхотни животинки сте воделирали!

Porsha , цветчетата не са правени с формичка май...? Как постигна формата им?

# 132
Зори, братовчедката ги прави - с ръцете Mr. GreenИмахме само няколко часа на разположение, затова кипеше задружен труд - един с миксера, втори-на котлона, а трети-с фигурките.....

# 133
  • Бг-мама
Porsha ,Gushanka браво момичета невероятни животинки и много весели тортички!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 134
Здравейте момичета   bouquet
  Поздравявам ви за великолепните тортички  Hug
   А ето и моята скромна тортичка направена за прощъпукника на дъщеричката ми
 http://images.adi555773.multiply.com/image/4/photos/11/500x500/3 … 2bGPORLXGlbD8609A
http://adi555773.multiply.com/photos/album/11/Pro6tapulnik_
  в албумчето има разрез на тортата , а също така и питката .Дано ви харесат. Тортата е Рафаело на Нат-благодаря за споделената рецепта  Hug  всички много я  харесаха !Мей не се справих много добре,но за  сметка на това е изключително вкусна .
 До скоро  Wink

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 13:44 от adi_5

Общи условия

Активация на акаунт