Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 10

• 32 488
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Ади, станала е много хубава тортичката. А обувчиците са чудни. Hug И питката много ми хареса, ммм...

# 136
Assinka пясъчния замък е страхотен, прибрах си го в архива с идеи  Peace
Medunka малиновата торта си проси да я изядеш на един дъх. Изглежда много лека и въздушна.
Porsha твоят зоопарк е радост за децата  Heart Eyes
Gushanka фигурките ти са много добре направени. От какво са? Сигурна съм, че веднага са ги разграбили.
Adi хич не е скромна тортата ти. Обувките са като истински  Hug (и моя малкия проходи и аз ще правя прощъпулник скоро)
Сърчицата ми се струват щамповани  Thinking
А ето я и мойта торта дупе за рождения ден на брат ми. Вътре е торта Рафаело. Правя я за трети път и още не съм я опитвала  ooooh!

# 137
  • Пловдив
Благодаря, момичета!  bouquet

adi_5, тортичката е прелестна! Много нежна, браво! Grinning
wel, дупето е станало като истинско! Много секси и със страхотен тен! Smile Сигурно много са я харесали!
А фигурките ми са от захарното тесто на Мишел. С него се работи лесно и фигурките съхнат за един ден. thumbsup

# 138
Страхотна торта си направила,много ми хареса..................

# 139
Здравейте!Отдавна не сьм писала,защото лятото бях прекратила с тортите поради липса на време и диетата ми,но ви чета редовно.
Поздрави за всички торти-прекрасни са  bouquet  bouquet  bouquet
В момента и аз правя торта по случай РД на мьжа ми.Ще показвам утре-дано да се справя успешно.

# 140
  • Бургас
SlaDk0_i_SoLeNo , тортата е шоколадовата торта с рула, а под чаршафа има тънък пласт маслен крем.

Аз само да си кажа, че в тукашните магазини за 1 лв не намерих еднократни пошове, та въпроса за това къде в София мога да намеря си е все още актуален  Embarassed

# 141
Зори, братовчедката ги прави - с ръцете Mr. GreenИмахме само няколко часа на разположение, затова кипеше задружен труд - един с миксера, втори-на котлона, а трети-с фигурките.....

Благодаря за отговора. Много са сполучливи, даже бих казала много по-добри от някои изрязани със специална формичка  Wink!

adi_5 мнооого сладка тортичка. Честити ви ходещи крачета   bouquet!

# 142

Аз само да си кажа, че в тукашните магазини за 1 лв не намерих еднократни пошове, та въпроса за това къде в София мога да намеря си е все още актуален  Embarassed
Irra,виждам,че си от Бургас-еднократни пошове сьм купувала от Несебьр-магазин "Чичко всичко".За сьжаление незнам дали има в момента.

# 143
Здравейте и от мен!
Първо искам да ви поздравя за прекрасните торти, които правите и за съветите, които давате! Simple Smile
Второ-имам два  въпроса, които ме глождят  от няколко дни насам-как се правят тортите със снимка върху тях-не трансфер, а със фото снимка и какво е това тесто, от което се прави тортата "Таралеж"-доколкото разбрах има бисквити и масло в него, но другите съставки?...Предварително ви благодаря за отговорите, ище добавя малко колорит към моят пост с вчерашната тортичка за рожденният ден на една съученичка на голямата ми дъщеричка!

Още един изглед тук

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 19:39 от silrai

# 144
Доколкото съм чела, плаките, върху които се печатат сничките, се продават като консуматив за сладкарската промишленост. Печатането става с някои видове цветни принтери. В БГ не съм сигурна дали се внасят.

Торта "Таралеж" съм правила с тесто, направено от смлени бисквити, орехи, разтопено масло, прясно мляко, какао и стафиди. Не пазя точната пропорция, за съжаление.

# 145
Irra, Porsha, Gushanka, Silrai, чудесни неща сте сътворили! Hug  bouquet Страхотно вдъхновение сте ми момичета, благодаря ви за красотата, която създавате! Heart Eyes

# 146
sladka hapka , благодаря за бързият отговор, ако все пак се сетиш за някакви пропорции ще се радвам ако ги споделиш!

Tandoori , стараем се Embarassed, аз също ви благодаря за идеите! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 147
Ето тук един мой постинг от преди сто години, как съм правила торта Таралеж
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13627.msg245985#msg245985

# 148
Tannita, благодаря за линка, изчетох почти всичките теми за тортите и т.н., сещах се че съм го чела някъде, обаче не си го записах тогава, и сега като ми дотрябва.... ShockedОще веднъж благодаря   bouquet

# 149
книжки за торти за сваляне ако някой е пропуснал smile3501
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=190227.0;all  love001

Общи условия

Активация на акаунт