С коси от златни есенни листа към Пазарджик пристъпва есента

• 16 185
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Искам и аз да видя тези изделия Sad
Къде могат да ги видя?
Времето е отврат но трябва да свикваме и с него, защото цяла зима няма да се разхождаме толкова дълго   Cry

# 91
Добър ден и аз съм от Пазарджик и искам да се представя защото до сега от само ви четях.Имам дъщеря казва се Симона и се роди на 12.06.2007г. надявам се да ме приемете във вашия форум.Тед благодаря за поканата. Hug.

# 92
Добре дошла, 4oko25! Hug  bouquet

# 93
# 94
# 95
Здравейте и от мен.Аз също съм от Пазарджик и имам две момченца- Георги на 5 г. и полувина , и Евгений  , който се роди на 08.06.2007г.Аз също благодаря на Тед , че ме покани да се присъеденя към вашия форум и с ще го посещавам с удоволствие.Пожелавам лек ден на всички.

# 96
  • На погрешната планета
Добре дошли на новите момичета, радвам се че съставът ни отново се увеличава Grinning!!!
4oko25 , с щерка ти сме родени на една и съща дата Wink.

# 97
  • София
Добре дошли на новите мами!   bouquet

# 98
мили мами, аз знам, че може и да досаждам, но да информирам.
От темата за пазарджишки благотворителности сме решили да пробваме да направим базар и за Коледа - благотворителен.
ще ни е от полза всякаква помощ - ръкоделия, плетива, някакви картички, играчки новогодишни и украси. Повечето видяха какво продавахме лятото, сега ще е повече на коледна тематика.
Чорапи за подаръци, свещи, плетени шушонки, ластичета, гривни....
Ако някой умее нещо да прави или някой негов познат и приема идеята - ще сме ви благодарни да се включите в инициативата. Hug Hug

# 99
Добре дошли на новите мами! newsm18 lovekiss newsm18

# 100
Добро утро на всички в този дъждовен ден! buria buria buria

# 101
  • На погрешната планета
Добро утро. Като гледам времето и не ми се мърда от тук, за работа пък въобще не имкам да помислям, амо няма начин Tired.

# 102
Добро утро и от мен.Благодаря ви за топлото посрещане   bouquet .Времето наистина е ужасно и днес няма да има разходки струва ми се прекалено влажно да изкарвам малката.Мама Мери значи ще празнуваме двойно а? Grinning.Хайде момичета до после че трябва да се храним  breastfeeding.

# 103
  • София
Добро утро и от мен...дъждовно,недъждовно - ТРЪГВАМ!  Party  Party  Party
Заминаваме за Охрид,после за Солун и накрая пак в България. Вали,не вали - на мен ще ми е екстра!
Хайде,пожелайте ми късмет и митничари в добро настроение!
Весел уикенд на вас!   bouquet

# 104
Успех  fingerscrossed
На новите мами  welcome

Общи условия

Активация на акаунт