Глупости на търкалета, не си прочела нито едно мое мнение. Аз пиша тук от страница 2-ра.
Не приемам да ме етикетизираш без да си ме прочела. Съжалявам, тъпо и обидно е.

Чета те от началото на темата и ти отново ми намекваш, че съм тъпа и не чета, но бъркаш. По-циничен от този постинг не прочетох, за това го цитирам тук:
"айде няма нужда. много сте силни по форумите, но до момента не сте се обединили нито веднъж за стачка.
и какво блокирахте вчера? вие една Янка не можете да бутнете поне синдикален лидер да имате нормален да ви защитава, седнали сте да се зъбите срещу моето и на още 2-3ма души мнение.
несъгласните със стачката сме малцинство, обществото ви подкрепя, айде обединете се най-после и направете нормална стачка, блокирайте поне един учебен ден най-накрая, вземете си парите.
няма как да уважавам учителската гилдия, съжалявам. уважавам конкретни учители, които мога да назова по име след 15г извън училище. останалото ми е посредствена маса.
и да, сигурна съм, че вие тук сте от 'добрите' учители, точно толкова, колкото съм сигурна че в бг мамма всички са от 'добрите 'родители."