МАРТеснки хлапета

• 17 891
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мили майчета!

Аз толкова отдавна не съм писала, че сигурно вече всички сте ме забравили. Така ме завлече течението, нагоре надолу, че дори не съм се и сещала за форума от ...... ами то си стана вече близо година. Сега вече малко се нормализираха нещата при мен, та реших отново да започна да пиша и разбира се първо от отчетната тема. Много лесно Ви намерих Grinning
Между другото аз чакам втора малка девойка този януари и вече сам станала доста голяма.

# 121
  • Варна
Привет Sallys Simple Smile!
Не сме те забравили Simple Smile.
Емма сигурно е станала госпожица. Ще чакаме снимки да видим колко е пораснала.
Хубава е новината за очакваното бебе Simple Smile. Леко бременеене!  bouquet

# 122
Sallys , не сме те забравили!  Grinning Аз добре помня Ема и рокличката от кръщенето й.  Simple Smile

Казвай вие как сте, къде сте ? Хубава новина за малката беба.  Grinning
И аз като му дойде времето ще искам пак девойка да си имааме.  Laughing

Mama Vessi , дано се осъществи обмена и дойдете на гости в България.  Simple Smile

Цветина, скоро ще си имате рожденничка!!!!
Ле-ле,  как лети това време........А като ,че ли вчера си сложи лентичката за новородената Неда .  Simple Smile  Наистина отстрани децата растат много бързо.  Grinning

# 123
  • Габрово
Sallys,  завръщаш се с много хубава новина. Не ти остава много, нека всичко е леко и безпроблемно.
Хм, мартенските мами една по една се сдобиват с втори бебоци някои мислят и за трето... да видим кой ще е последен на опашката  Mr. Green.

# 124
Sallys, привет. Естествено че помним теб и Ема - пусни някоя снимка да видим клко е пораснала. Лека бременност.

Феичке, наистина мина бързо- миналата година по това време си събирах багажа за болницата. Приха ме на 27-ми сутринта без признаци за раждане, нжо с хиляди притеснения, защото бебка беше започнала да расте много бавно в корема. СлаваБогу всичко мина добре за нас Simple Smile малката много е пораснала. Днес си купихме фотоапарат и утре щу пусна снимки. Ран е на фаза- крия се и не искам да се снимам, но ще го издебна- няма къдде да ходи Simple Smile

# 125
Ох, направо ми стоплихте душата, че не сте ме забравили Laughing Laughing
За утре незнам дали ще успея, но през уикенда със сигурност ще пусна снимки на Емма и на огромния ми корем.....
Лека нощ на всички!

# 126
Здравей, Sallys! В София ли си сега, или в Лондон?  Simple Smile

Честито за новата бременност! Ема ще е много щастлива със сестричка!

# 127
Sallys,  завръщаш се с много хубава новина. Не ти остава много, нека всичко е леко и безпроблемно.
Хм, мартенските мами една по една се сдобиват с втори бебоци някои мислят и за трето... да видим кой ще е последен на опашката  Mr. Green.
Ами, да речем, аз. Наш'то тате твърдо ми е ударил контрата-и въобще не желае второ.
Да ми е жив и здрав Станислав. Praynig
Извинете, леко ми докривя. Tired

# 128
  • Габрово
Ами, да речем, аз. Наш'то тате твърдо ми е ударил контрата-и въобще не желае второ.
Да ми е жив и здрав Станислав. Praynig
Извинете, леко ми докривя. Tired

Е-е, не се отчайвай, може да му дойде друг акъл... Може да му трябва повече време, да отлежи идеята в главата му. Ще стискам палци !

# 129
Привет от снежен Рейкявик! От снощи си имаме сняг, но няма да стане за снежни човеци, малко е още.
Ех, тия татковци... ooooh!! Не знам от какво ги е страх да имат повече деца. Нашият единствено се дърпаше за първото, но до някъде го разбирах, под наем, с не много високи заплати, без грам помощ от никъде и с дете, мъка... Той обича сигурното, но пусто майчиното ми чувство беше толкова силно, че нищо не ме интересуваше. С второто вече бяхме и двамата 100% знаехме какво правим, но и всичко ни беше вече уредено, е  след това ме спука от базици, че си имаме компютърно планирано дете (бях изровила що е програма и календари за да правим момиче), но съдбата ни изигра лоша шега. Ние бяхме единствната двойка, от 4 двойки, на която календарите не познаха.  Mr. Green
Сега от време на време се майтапим, че ако наистина знае, че 3-то ще е момиче, веднага го правим, но ако е момче, малко множко ще му дойде, но да сме живи и здрави, ще видим, един път иска, друг не. Така, че  явно им трябва на тия наши татковци малко време да пораснат и да им дойде малко акълеца в главата.

Между другото вие ползвате ли някакви мерки за предпазване от бременност? Ние с моя мъж сме заедно от 15г. и винаги ме е пазил, но сега съм решила да слагам спирала, не толкова че ме е страх да не забременея, ами имам УЖАСЕН ПРОБЛЕМ с моя цикъл, правя направо кравоизливи и хапчетата, които ми изписаха за намаляне на кървенето, вече не ми помагат, та спасението ми е само хормоналната спирала. ooooh! До края на месеца ще съм я сложила, цяла година не мога да се реша, но вече 100% съм сигурна.

Цвети, разглеждах ви албумчетата, заплюх си маката девойката в червено за снаха, ако все още е свободна..., голяма кукличка си имате, пу-пу! Тя проходи ли вече?

# 130
Ами, МАмо Веси, ние ползваме презервативи-от много време. И без тях сме действали, фал не е имало. Спирала твърдо не искам, а мъжът ми не разрешава да пия лекарства.....то и аз съм против, де.

# 131
Ясно, абе то и аз не исках, както писах трябваше ми една година да се реша, но просто този цикъл ме побърква.

Моята майка все ме мрънка, че не съм снимала децата, че днес докато таткото е на турнир реших да ги пощтракам. Ето и на вас снимки http://vessela.multiply.com/photos/album/73/October_07.

# 132
  • Габрово
Цвети, да ти е жива и здрава рожденичката! Желаем на малката чаровница Неда да расте здрава и весела.

Мамо Веси, много са ти порастнали момчетата и много си приличат! Дани все още развява дълги коси  Simple Smile. Мишо вчера ми заяви, че иска пак да е с дълга коса. Той по принцип не искаше да го подстригваме, ама заради жегите се наложи.
Аз също съм против спиралата. Страх ме е от сраствания, възпаления, отхвърляне. Не съм почитателка и на хапчетата... така че остават презервативи и прекъснат. Но на теб щом ти се налага и ти я е препоръчал лекар действай.

# 133
ne6to ne mi raboti kirilicata-6te pi6 po- kusno - sega eto niakolko snimki ot v4era6nia Rojden den

# 134
Цвети, да ти е жива и здрава рожденичката! Сякаш вчера беше като се роди и пусна снимка на малко пухкаво бебе! Я каква мома е станала вече! Пу, да не й уроки, да е много здрава, много щастлива и да ти донесе много радости!
Аз още не съм съм си сложила лентичка, ама вече съм забравила и как става това. Снимки не успях да сваля, защото не мога да ги сваля на компютъра, кабела ми се е затрил някъде....
misholina , Аз вече съм окончателно в СОфия. От януари моят мъж най- накрая успя да си намери работа в България и ние окончателно се изместихме тук. В началото беше малко странно, защото толкова време не сме живели заедно, бяхме почти като непознати, но за 10 месеца нещата се нормализираха малко по малко Grinning От време на време прескачаме до Лондон, хем да не забравим цивилизацията  Laughing, хем да не ми се анулира постоянното местожителство.... Сега на 9 ноември отиваме за 4 дни да напазаруваме за новороденото и Коледа и така.....
ivap , мила не се притеснявай, то невинаги това, което човек си мисли, че си мисли е това, което си мисли. Аз например като разбрах, че съм бременна полудях от ужас, исках да правя аборт, не можех да спя по цяла нощ, само си мислех как ще гледам две деца като нямам търпение и за едно. Таткото обратно, искам та искам второ..... колко скандали имаше в началото за тази бременност.... Сега само се радвам, че ме убеди да го запазя. Чак вечер като си легна, говоря на коремчето, сякаш детето може да ме чуе.. Не че не ме е страх, но наистина се радвам сега. Затова недей толкова песимистично, ако е наречено да имате второ, и таткото ще го поиска накрая....

Общи условия

Активация на акаунт