МАРТеснки хлапета

• 17 900
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от нас, нашата ясла също не стачкува, но по принцип яслите не стачкуват понеже са към министерството на здравеопазването а не на образованието но това не им пречи да стачкуват защото и техните заплати са ниски. А вие  какво правите в това гадно време? ние съвсем ще се побъркаме защото сме и болни и от три дена си стоим в къщи и лудваме прсто. Виктор беше с лоша кашлица и гадни сополи но вече се оправя но затова пък сега аз съм наред Tired
Почвам да си мисля че няма спасение от ясленските сополи и кашлица тъкмо като свършат и ще почнат градинските  Crazy не ми се мисли цяла зима как ще избутаме с тия вируси в яслата.
Чара кофти е това с монитора наистина, засега нашия е още здрав но пък за сметка на това пък другите ни техники са на постоянен торлмоз, компа също  постоянно се пуска и спира прави му кеф на човека  :rol:

# 106
ЧЕСТИТ МЪЖ НА МИШОЛИНА да ви е жив и здрав, а другото се купува от магазина!   smile3525
Ето ни и нас. Сега се заведохме на ясла и аз да използвам момента да го видя и аз компа, то татито, то Ели и аз ако мога да се вкл. към 22.30 ако не съм заспала е добре. Нашето "Р" също е много ф"л"енско, той и татето е ходил на логопед и също не го казва така че каквото стане. Ето малко снимки от яслата.

# 107
Привет и от нас, болнавите!
Дани от снощи е с Т и днес сме си вкъщи. Цяла нощ гореше, че и се опитва да кашли. Тази глупава тукашна система да каляват децата в бури направо ме побърква  #2gunfire. Вчера имахме буря с дъжд и те 100% са били навън, ние също бяхме с нашите деца но преди обед и не беше толкова страшно, а те са излизали следобеда, в най-големия дъжд.  #Cussing out Бил е вир вода и съответно снощи започна Т. Освен това явно започва да спира да спи на обяд и о т 19ч, "Хайде мамо спим", едва го задържа до 20ч., докато легна и заспа.
Днес ще е с мен, утре ще се гледат с баща си.

Не видях Мишолина да е пускала снимки на нашия ни адаш, но скоро получих от нея "покана" да разгледам новите им снимки в албума им в Multiply. Дано не ми се разсърди, но предполагам, че няма време да пише сега ето и вие да ги видите, малкия е наистина абсолютно копие на какито.  Mr. Green http://misholina.multiply.com/photos/album/63/Anton_-_7_Oct_2007

Хайде лек ден на всички.

# 108
Много са сладки  Hug Hug Hug
Да са живи и здрави и да радват всички  lovekiss

# 109
Аз много отдавна не съм ви писала, момичета, но то няма и кой знае какво. Малкият хитрец върти баба си на малкия пръст, баща му се топи като масло в тиган и май само аз удържам фронта. И как няма, като се прибирам скапана след поне едночасово задръстване и хич не ми е до лигни. Stop Когато е само с мене, няма номера.
Иначе успях да го стегна преди големия студ, купих разкошни обувки-зимни-на Рихтер и якенце на Бонди, уж по-голям модел, обаче....добре му стои. Peace

# 110
  • Варна
mama bobi много интересни снимки Simple Smile. Чудя се обаче теб ли пуснаха да снимаш или даде фотоапарата да и правят снимки там  newsm78? В яслата където ходеше Иси не позволяват майките да влизат в групите  Crossing Arms.

Малкия Антон е голям сладур. А кака му изглежда много щастлива, че си имат бебе  Hug.

Скорошно оздравяване на всички болнички мъници! Hug

Не тази вечер, Жозефина! кофти работа с тия задръствания в София, направо се чудя на роботещите родители как успяват да отделят време и за децата след като имат сума време в път след работа  #Crazy  ooooh!.

# 111
При нас влизането в групите е разрешени, може би защото се познаваме, но дадох апарата на една от учителките и те са се щракали цял ден. Днес имат куклен театър, очаквам с нетърпение довечера за да си сподели емоцията. Станали сме много емоционални, обясняваме много, знаем всичко и устат ни не спира да бърбори и пее. Сега учат за "зайчето си наранило лявото краче" пее ми я постоянно, както в началото ми пееше "мама ми купи днес". На баба си по телефона я изпя снощи на един дъх, толкова бързо, че аз дори не я разбрах половината. Снощи в банята слушах, че ми пееше и "оранжево небето". А снощи ми четоха и за "Снежанка", голям смях, само как обясняваше  Laughing
А за задръстванията в София, не знам как тези хора издържат там, а лично не бих могла да живея там.  Ходихме в петък и ни трябваха 1.30 ч. за да се придвижим единият път през града и после си мислехме, че по околовръстното е по добре, ама не. А за въздуха да не говорим  Sick

# 112
  • Габрово
А за задръстванията в София, не знам как тези хора издържат там, а лично не бих могла да живея там. 

Не питай! Живяхме там 4 год., но след като се роди малкия, съвсем ми дотежа живота в София. За това се и върнахме в Габрово.
Много хубави снимки на Ели. Забелязах, че имат много хубави пластмасови катерушки, родителите ли са "спонсори"  Wink

# 113
Ето ме и мен  Simple Smile Благодаря за пожеланията; супер приятно се гледа второ бебоче - много по-спокойно! Горещо препоръчвам на чудещите се  Simple Smile Мамо Веси, мерси, че пусна линката за снимките; аз съм забравила. Антон расте и дебелее, вече стана 4 кила (качи половин кило за 12 дни; доста си хапва).

Мариана много му се радва - доста мечешката; само гледа да го докопа да го гуши и целува. Обяснява на всички как му е мека главичката, и не дава да го пипат там  Mr. Green Вика му "бебичи," не "бебче." Има ревност, но не е насочена към него - лигави се на мен повече, преструва се на бебе, изживява си нещата, ама засега в удържими граници. Тази седмица имат ваканция, и сме пълна къща!

Ето малко нейни снимки; вижда се новата "стая за игра" - ще я познаете, с всичките играчки по земята, и една Мариана която едва се вижда сред бъркотията!
http://misholina.multiply.com/photos/album/64/Esen_2007

mama bobi, много интересни снимки; и Ели много е пораснала, голяма сладурана. На мен не ми дадоха да снимам в градината. Дано ми дадат снимки на края на годината.

# 114
misholina, страхотна стя си има Марианка!!!  Heart Eyes
 За толкова светла стая си мечтая и аз. 
И колко съсредоточено реди кубчета.  Simple Smile Дариа е същата...дървените кубчета са на почит.

mama bobi , Ели е порастнала и какви плитки си има самоооо.  Simple Smile

# 115
Всички снимки са страхотни. Но моя Марти е впечатлен най-много от снимките на Ели на мама Боби. Милия иска всеки ден да ги разглежда и да ходи при децата там. Питам го така ли е във твоята ясла и съсредоточено разглеждаме и обсъждаме всички снимки. Дори нарича някои деца с имена на негови другарчета от яслата. Казва децата рисуват, пързалят се, нанкат, папкат и тем подобни. И Искам да ходя при децата там. Не съм питала нашите госпожи дали може да се правят снимки, но възнамерявам аз да направя на последващо празненство и естествено за следващия рожден ден през Март.
Мишолина, наистина всички казват, че второ детенце се гледа по-лесно. Не знам, ще поживеем и ще видим. Засега планове не правим, то ще се реши впоследствие.  Joy

# 116
  • София
Mama bobi, да ти е жива и здрава Ели, много е лъчезарна, а и изглежда толкова доволна и спокойна в яслата Grinning

Мишолина, малкият Антон наистина много прилича на Марианка, а тя каква е кака само...изглежда толкова щастлива и любвеобилна. Аз все повече се притеснявам как ще реагира Георги на бебето и колкото наближава, толкова по-отчайващо ми се струва че ще е положението. Иначе снимките са СТРАХОТНИ. Аз обикновено не занимавам мъжа ми с моите неща, но този път му пуснах лик към снимките ви, той пък взе че хареса Марианка за снаха, и сега, след две седмици заминава в командировка и ще минава през Лондон, каза, че ще мине да я иска за снаха пита каква ракия да носи  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 23:49 от tchara

# 117
Най-после мир в моята къща, всичките ми мъже спят, дойде часът на мама.  Mr. Green Успях да разгледам на спокойствие всичките снимки на малката Ели в яслата. Стана ми толкова мило, върнах се обратно в детските ми години в детската градина. Страхотни са, благодаря ти мамо Бобиbouquet Много се изкушавам да ги покажа на моите колежки да видят какво е бг. детска градина.  Naughty
Аз лятото, когато бях в БГ, ходих в една добричка градина (майката на моята най-добра приятелка е учителка там) и подпитах дали приемат гости от Исландия  Wink. Шефката много се ентусиазира, дадоха ми дискове от тържествата им, гледах ги и плаках, никога няма да я изпитам тая тръпка, дали ще си каже вярно стихчето, дали мойто ще е най-хубавото..., тук няма такива тържества.  Cry. Освен това градината има следващата година юбилей и ще има голям концерт, за който от сега започват да се подготвят, така, че ще е им е интересно на исландките. Сега пуснах мухата на моята шефка много се нави, дори и колежките ми са ЗА пътуването до БГ. Има такава международна програма, връзки между градини от различни държави, нещо като размяна на опит, така че ще ни е като командировка, но ще чакаме да започнат пак директните полети, т.е. през Май, любимият ми месец  Party. Детската градина на Дани, ходиха 2 години подред в някакво ОДЗ 53 май беше, в София, аз им бях връзката, че шефката на ОДЗ-то не говореше английски и беше голяма мъка, бяха невероятно впечатлени, още повече, че винаги ходеха по 1 юни. Та ще видим, дали ще направим и ние едно гости до БГ.  Praynig
Мишолина, ти така ли ще ни държиж в невидение с новата ви къща?  Crossing Arms Днес детската стая на каката, утре какво ще е?  Thinking Я вземай фотото и направи една фото сесия, малко да поахкаме и поцъкаме... Naughty Това, което се вижда от стаята на Марианка е просто стая- мечта за всяка майка, и прозорците... тццц..., нямам дума и веранда си имате, супер! Моя мъж ме майтапи, че като дойдело 3-тото,  #Crazy тогава ще сме мислили за къща с двор, че в сегашния апартамент няма да се събираме. Аз с тия малки наши детски стаи се чудя кое къде да преместя, че да има повече място за игра.  Sick Аз също съм фен на големите прозорци, нашите в хола са на 30-40см. от пода и от тавана, слънцето непрекъснато огрява (с южно изложение сме), а Дани без проблем може да гледа навън.

Ох, стига съм се обяснявала, извинявам се за големите писания.  Embarassed

# 118
Здравейте!~ Много са хубави снимките на Ели и на Марияна.

Мишолина, много е сладък и бебока! Ти кърмиш ли, мен толкова ме е яд,че Неда цоцка само 9-10 месеца, ама не искаше самата тя, сега ми е мъка като се събуди през нощта...

Чара, Георги суче ли още? Казаха ли какво ще е бебето? Ох, искам и аз пак, ама ме е шубееееееееееее, може би след няколко години- знае ли човек 

# 119
Евала, Цветина, че имаш желание за още  Simple Smile Аз, да не казвам голяма дума, май бях дотук  Simple Smile

Кърмя мишко, доста добре хапва, за първите 12 дни беше качил половин кило! С Мариана изкарахме шест месеца кърмене (ама тогава и по-рано се върнах на работа; сега, живот и здраве, ще видим...)

Ще пусна снимки от къщата, ама още си чакам разни мебелки - липсва един диван, нямам килими в хола и спалнята; имам още да разопаковам възглавнички и вазички и красотички  Mr. Green

Съвсем готови са детската спалня и стаята за игра (там просто сме стоварили всички играчки, и боядисахме две шарени стени) - това е светлата стая, която гледа към градината. Честно, заради нея купихме къщата  Mr. Green: тези врати се отварят към градината. Ако и не валеше толкова много в Лондон, щеще да е супер  Simple Smile

Чара, пращай кандидат-свекъра насам. Пък ако сега ще имаш момиченце, направо двойна работа ще свършим, няма да губим време, я! Без майтап, ако му трябва място за отсядане, или има време за губене, ще ти дам координати на лични. Ние сме в Уимбълдън; сега няма тенис, ама е едно есенно и красиво...не е много туристическо, де, само паркове и градини, ще го разходим!

Общи условия

Активация на акаунт