Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.
http://www.save-darina.org/
Само дето много ми тежи- пак напълнявам доста, но за разлика от първата бременност сега имам в пъти повече домакинска работа а и тичането след Георги по цял ден(няма да ви обяснявам как е , знаете
Ние, дето нямаме време и не може да се ровим във фотошопските теми, все в невидение ли ще сме? Моля, пускай ни линк, когато има такива интересни неща- да гледаме твои снимки
Ние, дето нямаме време и не може да се ровим във фотошопските теми, все в невидение ли ще сме? Моля, пускай ни линк, когато има такива интересни неща- да гледаме твои снимки 
Благодаря за проявеният интерес , ще се постарая следващият път .

Да расте живо и здраво дете малкия Антон и да бъде най кроткото бебе
еголяма сладурана и има днни за фотомодел много добре позира и е фотогенична.Показвах снимките на Вики а той разпозна в тях едно момиченце Ени,негова любимка и май с право наистина много си приличат 

Говори много добре български и като я слушам се разбира и на френски с франкофоните. "Р" се опитва да казва почти успешно.
Желая им от сърце само здраве и безкрайна радост 

. Снимките са коя от коя по- хубави ... ама май последната ми е фаворит...и втората. 
Искаме да разберем пола, но там е работата, че не вярваме, докато не видим 

А ти наистина изглеждаш чудесно!Включвай се по-често, липсваш ни
. Надявам се да имаш възможност да пишеш по-често
.
.
.
. Обадиха ми се от яслата към 11 ч. да отида да си го взема Боби,защото е вдигнал висока Т. Изписаха му Аб,пак,и вече не знам как ще я изкара тази зима - три дена на ясла,1-2 седмици вкъщи,а няма кой да го гледа. Такива гимнастики правим всички вкъщи,за да осигурим детегледач,че направо не е истина.
. Дано скоро се оправи детенце и да спре да боледува така на често
.

като тръгнем пак в понеделник. Има ли други дечица в това ОДЗ? 
Препоръчани теми