МАРТеснки хлапета

• 17 909
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 91
  • София

Чара, ти как се чувстваш, какъв цвят е втората ти лентичка и защо още не си я добавила?

Благодаря, добре съм Grinning Само дето много ми тежи- пак напълнявам доста, но за разлика от първата бременност сега имам в пъти повече домакинска работа а и тичането след Георги по цял ден(няма да ви обяснявам как е , знаете Mr. Green) и явно това ме уморява и вечер съм труп. А за лентичка просто нямам време- снимки, клипове- всичко качваме с месец-два закъснение. През деня е абсолютно невъзможно да направя нещо на компютъра- изцяло е обсебен от Георги и дори да си играе настрани само да ме види, че отивам към него, тича, изпреварваме и казва"Мой ред е, аз ще работя". С пазарлък не мога да с е оправя, а като наложа строг тон и го отстраня, стават едни ревове, едно чудо... дори и да си осигуря достъп просто не е възможно да се работи- чета си само 3-4 странички и от време на време натискам F5. Вечер наистина силици не остават. Но сега почивните дни ще гледам и лента да сложа и аватарът да сменя, че повече от година не съм го променяла.

Иначе за пола- не са ми казали нищо, но и да кажат не знам дали ще повярвам- на Георги до последния момент казваха , че ще е момиче, дори и в предродилна зала.

За агресията- на моменти Георги също избива- казва, че иска да е лош, да не си играят с него децата, да е мръсен, да има "рошавости" т.е. да е рошав и едни такива...Това става особено често след като е играл с едно точно определено дете, което е по-голямо от него и доста агресивно(за жалост не можем да избегнем този контакт).

Горска Фея, не се спотайвай, моля Grinning Ние, дето нямаме време и не може да се ровим във фотошопските теми, все в невидение ли ще сме? Моля, пускай ни линк, когато има такива интересни неща- да гледаме твои снимки Grinning

# 92
Горска Фея, не се спотайвай, моля Grinning Ние, дето нямаме време и не може да се ровим във фотошопските теми, все в невидение ли ще сме? Моля, пускай ни линк, когато има такива интересни неща- да гледаме твои снимки Grinning

Ах , моля ви tchara!  Simple Smile Благодаря за проявеният интерес , ще се постарая следващият път .  Simple Smile

И аз си спомних историята ти за пола при първата бременност, когато прочетох въпроса , но устисках да не го разкажа аз .  Grinning

Ето няколко снимки на  мойта калпазанка.  Simple Smile
1 , 2 , 3 , 4   Grinning

# 93
Мишолина честита ви рожба и от мен  bouquet Да расте живо и здраво дете малкия Антон и да бъде най кроткото бебе Heart Eyes Laughing
Виждам че говорите за агресията, и при нас тя се проявявва от време на време но е в нормални граници,по скоро Вики ако вижда че някое дете удря и бие просто го игнорира и въобще не се занимава с него Rolling Eyesно това не му пречи понякога и той да е такъв. Лошото е че като му кажа да се извини и той като Гого на Чара или нищо не казва Mr. Green или просто казва Не искам Confused

Горска Фея,снимките са супер а твоята калпазнака Wink еголяма сладурана и има днни за фотомодел много добре позира и е фотогенична.Показвах снимките на Вики а той разпозна в тях едно момиченце Ени,негова любимка и май с право наистина много си приличат Hug
tchara, а ти кога ще разбереш пола на бебо, или неискате да знаете. Аз ви пожелавам една хубава мома като батко Георги Wink

# 94
Здравейте момичета  Simple Smile
Не се наемам да изчета всичко..., защото просто няма как. Искам да кажа с две думи, че ние сме добре. Мая ходи на ясла и вече се адаптира напълно. Учителките я наричат "малкият клоун" на групата  Party Говори много добре български и като я слушам се разбира и на френски с франкофоните. "Р" се опитва да казва почти успешно.
Ние купихме апартамент в Люксембург сити и ни е доста по- спокойно по отношение на пътуването, социалните контакти и развлеченията. На мен ми удължиха договора на сегашната работа, а междувременно спечелих един конкурс по специалността си - детска учителкам което означава възможност за работа в детските градини към ЕС Инситуции. Вяра е вече в средното училище, доста се променя, дискутира с нас за всяко нещо и все по- трудно ни отстъпва ....  Mr. Green
Набързо видях, че има нови бебчовци  Hug Желая им от сърце само здраве и безкрайна радост  Heart Eyes
А на очакващите - леко носене  Simple Smile
Надявам се да се включвам по- често..... без да давам обещание   Wink

Прегръщам ви  Hug

# 95
  • Габрово
Привет villione! Знаеш ли, колко пъти се сещах за теб и се чудех защо не пишеш. Радвам се че новините около вас са хубави; може би за това изглеждаш толкова добре и сияеща. Само така!     

Горска Фея, май ще печелиш още много конкурси  Peace.  Снимките са коя от коя по- хубави ... ама май последната ми е фаворит...и втората.

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 20:38 от ivap

# 96
  • София
tchara, а ти кога ще разбереш пола на бебо, или неискате да знаете. Аз ви пожелавам една хубава мома като батко Георги Wink

Дай Боже, мерси за пожеланията Grinning Искаме да разберем пола, но там е работата, че не вярваме, докато не видим Grinning

Горска Фея, наистина са много хубави снимките, поздравления от мен Grinning

Villione,колко пъти съм се сещала за вас ако знаеш... Честито ви жилище, пожелавам ви да бъде най-уютния дом за вас!
Ей, изпуснахме си снахата, пусни поне снимчици да я видим Grinning А ти наистина изглеждаш чудесно!Включвай се по-често, липсваш ни Grinning

# 97
  • Варна
Villione радвам се да те видя отново и да чуя тези хубави новини  Hug. Надявам се да имаш възможност да пишеш по-често Simple Smile.
Горска Фея снимките са чудни, а модела е  Hug
didi77 и ти се губиш нещо. Явно човек като почне работа после хич не му е до форуми  Rolling Eyes.

Покрай нас няма ново, освен че вади 3 кътника наведнъж и вечер се събужда с желание да ляга при нас  Crazy.

# 98
Ехо, как се справяте със стачката. На Ран му екстра в къщи Simple Smile

# 99
Здравейте!
Нашата ясла не стачкува,но ние от вчера пак сме си вкъщи  Sad. Обадиха ми се от яслата към 11 ч. да отида да си го взема Боби,защото е вдигнал висока Т. Изписаха му Аб,пак,и вече не знам как ще я изкара тази зима - три дена на ясла,1-2 седмици вкъщи,а няма кой да го гледа. Такива гимнастики правим всички вкъщи,за да осигурим детегледач,че направо не е истина.
villione ,честит нов дом.Само щастливи мигове в него ви желая.
Теди, а Т на Иси мина ли му?

# 100
  • Варна
Мама на Бобо много неприятно с това боледуване Sad. Дано скоро се оправи детенце и да спре да боледува така на често  Hug.
Ти даваше "Бронховаксом" нали? А изписаха ли нещо друго да даваш в дните когато не го пие?

Т-рата на Хриси спадна отдавна, даже вече нормалната му т-ра е под 37гр., а не като преди да се разболее 37-37.4гр.

# 101
И нашата ясла не стачкува.  Grinning

Но Дариа се разкашля и лека хрема има и си беше у дома вчера и днес .

# 102
  • София
Здравейте, мами и дечица Grinning

Дариа  и Боби да оздравяват бързичко!

Яслите не стачкуват, защото( дооколкото аз знам), персоналът, коъто работи там е към Министерството на здравеопазването т.е. те са здравни работници, а в детките градини вече са педагогически кадри.

Аз да ви се оплача Георги каква беля направи- счупи монитора на компютъра- както гледаше детско и реши, че вече не иска, тръгна да затваря монитра, но на клавиатурата оставил играчка и като притисна...сега мониторът е точно като счупено автостъкло. На половината от него почти нищо не се вижда и аз местя все в другата половина. Най- гадното е , че долния десен ъгъл също е "невидим" и кю-то ми е почти не възможно да ползвам- само на магия, ако кликна въху него, което е мнооооого трудно. Много ме е яд,точно сега хич не е удобния момент за нов компютър , ама на... Доколкото си спомням, май Вики на Мама Ваня беше правила същата беля...КАкто и да е, здрави да са децата, пък другото...дано съм слушала много и Дядо Коледа да ми донесе нов Grinning

Приятен ден от мен Grinning

# 103
Здравейте майчета  Hug Hug Hug
Гого също тръгна на ясла в ОДЗ 90-Надежда преди 3седмици и се започна с настинките веднага. В понеделник до обяд на ясла а нощта температура и много остър ларингит от което последва лечение с куп лекарства и до края на седмицата вкъщи. След това една седмица ходи  започнахме да го оставяме да спинка там и на него много му хареса. Лелките казаха,че неплаче за нас и си играе с дечицата,но в петък като го взех се оказа,че пак е болен и сега още се лекуваме.
Нашата педиатърка ни предписа Есберитокс за засилване на имунната система,но ще дали има ефект  newsm78 като тръгнем пак в понеделник. Има ли други дечица в това ОДЗ?
Аз ще ставам,че Гого иска да играем.
Чао от нас   bouquet

# 104
  • Габрово
И детската градина на Мишо не стачкува, и слава богу не че не подкрепям учителите , но той тъкмо свикна и не ми се иска точно сега да спира да ходи. Вече изобщо не плаче, дори не мрънка. Мога да кажа, че ходи с желание. Влиза си сам в групата понякога дори "чао" не ми казва. Сега е на вълна "пеене". Докато си играе или се разхождаме все си пее някоя от детските песнички, които му пея вечер, а сега слуша и в градината. Някои ги знае целите, на други само някой-друг куплет. Лошото е че още влачи някакви сополи, които ту минават, ту пак се появяват. Капя капки и физиологичен р-р, но мисля да го заведа да му направят посявка, да не е някоя бактерия.
Бързо оздравяване на всички болни.
tchara, много жалко за компютъра. Мишо и той е "спец" по компютрите  Mr. Green. Успя да изгори захранването на дядовия комп, а нашият няколко пъти е бил подлаган на преинсталиране заради неговата намеса. Многог обича да "пише" писма на вуйчо си, човека  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт