Sallys,Емма празнува ли днес, познавам една Емилия, която днес празнува имен ден.
А Ран? Цветина,ти не обясняваше ли пpеди, е идвало от Рангел?
Сега пазарувам от онлайн магазина на вега тойс и съм му нахаресала сумати неща....

Аз днес съм си в къщи, нашето малко момче от понеделник вечерта е с Т и се редуваме с таткото да сме в къщи. Снощи го водих на лекар и се оказа, че има ларингит. Снощи беше най-трудната вечер. Кашлица с много трудно отхрачване, но за съжаление не ни изписаха антибиотик, сам трябва да се пребори, само парацетамол за температурата. От целия разговор с доктора, най-много се уплаших като ми каза, че при малките деца е опасно през нощта, защото може да получи пристъп на задух докато кашли и ако това стане директно в бърза помощ на детската болница. Не съм мигнала, да не би да не го чуя, но се разминахме само с високата Т. Днес има още Т, но е по жизнен, така, че има подобрение.

И днес специлано си организирах нещата така ,че да идем по-рано , но ......Дариа се събуди болна!
Благодаря ти все пяк за информацията. 
. Покрай Хриси направо съжалявам, че не съм учила медицина
.
!
. Почна ли по собствена инициатива и веднага ме кара да спра или да запея песен, която той иска. Пробвах и на СД да му пусна, но ме кара да ги спирам
, но пусна ли музика за възрастни и няма проблем. По цял ден слушаме радио - бг. или ретро радио и той даже имитира, че свири на пиано или китара, но детски - не иска и това е.
.