МАРТеснки хлапета

• 17 846
  • 268
  •   1
Отговори
# 195
  • Града на Лили Иванова
Привет на всички мами.Аз съм спряла Влади от ясла от понеделник,защото го чух да кашля,но слава богу повече не е кашлял-щях да го пускам на ясла в четвъртък,а то в групата само 3 деца от 16 и се отказах.При нас има много болни деца .За Коледа моят син иска 
колата Макуйн светкавицата-не знам как ще му удовлетворя искането-дано намеря някъде. Thinking

# 196
Привет на всички мами.Аз съм спряла Влади от ясла от понеделник,защото го чух да кашля,но слава богу повече не е кашлял-щях да го пускам на ясла в четвъртък,а то в групата само 3 деца от 16 и се отказах.При нас има много болни деца .За Коледа моят син иска 
колата Макуйн светкавицата-не знам как ще му удовлетворя искането-дано намеря някъде. Thinking

Здравейте и от мен,имам толкова работа ,че вече не знам къде се намирам. Как са Дани и Дариа  днес-надявам се вече напълно оздравели и палави.Sallys ,какви са ти новите придобивки от шопинга?

jivka ,здравей-моят син също се казва Влади(но Владислав) и е роден на 23.03.,а и ние с теб сме адашки!Супер!

Бъдете здрави  bouquet

# 197
  • Варна
Във Варна съм виждала такива колички, но като качество не струват.

Живанка вече е събота, дано имаш време да отпочинеш  Peace!

# 198
Ех, вече 3 пъти го пиша тоя постинг, компютъра ми нещо ми прави номера.  #Cussing out
Ние уж си мислех, че се пооправаме, но през нощта пак вдигна висока Т, така се беше закашлил, че не знаех как да му помогна, ужас. Днес е живнал, но пък сополи му текат. Дано и баткото не го последва, че като го чувам как кашли, не ми се мисли.
jivka, при нас напълниха магазините с какви ли не колички от филмчето. Вече имаме цялата колекция, нали сме и ние запалени по тях. Добре, че са железни, че издържат. Дани пък иска да му купим камиона Мак, а иначе разглеждах в сайта за играчки, който Цвети беше споменала Vega Toys и открих това, има и от другите колички, така, че можеш да поразгледаш и да изберете нещо.

При нас откриха два огромни магазина от веригите ToysRus и Just4Kids, толкова са големи магазините, аз като зрял човек щях полудея, а за децата няма да говоря. Луда работа.  #Crazy

# 199
Бързо оздравяване на Дани!  Hug
Ами Дариа е добре.След лаещата кашлица в четвъртък сутринта не е имало проблеми.Нощем кашля с влашна кашлица и за сега ще чакам да се оправи сама, но съм нащерк.

Нищо не съм решила за Коледа . След масовите акции за изтегляне на играчки от пазара , заради олово в боята (дари и в играчките на реномирани фирми като Фишър Прайс....) съм особено резервирана. Наблягам на книжки , блокчета и темподобни.

# 200
Здравейте и от мен. Grinning
Виждам,че много сте изписали - четох ви през седмицата,но нямах време да пиша. Ние сме добре. Боби ходи на ясла,да чукна на дърво,здрав е. Вече свикна с яслата и ходи без да протестира. Прави ми впечатление,че е научил много неща там,станал е един философ  Laughing. Много е интересен когато не може да намери някоя дума и започне да се ядосва  hahaha. Ние вече написахме писмо до дядо Коледа - Боби иска пожарна и гараж. Сега само трябва да ги купим. Харесала съм няколко модела в сайтове с играчки,но още се чудя кое точно да взема.
Бързо оздравяване на болните дечица.

# 201
  • Града на Лили Иванова

Много се радвам,че имам мама адашка и че синчетата ни са родени на една и съща дата.На всчки болни деца пожелавам бързо да оздравяват,защото Дядо Коледа наближава-нека да могат да го изненадат със стихчета и песнички-ние вече  сме на такава вълна.Днес ходихме до Русе и там видях колата МАКУЙН,но не беше нищо особенно-имах чувството,че е от играчките каквито за по 1 левче въреки,че беше на доста по висока цена,а с никакво качество.-но има още време и ще се надявам за по голям избор.
 Crossing ArmsМамо Веси ,каталога с играчките е супер!Аз за всеки случай ще поръчам и играчка от нета.

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 21:54 от jivka

# 202
  • Sofia
Ние имаме кола Макуин - пластмасовка и малко се изпочупи, но все още голяма игра пада с нея (то и с всички коли де...).
Иначе като питам Яна какво иска от дядо Коледа отговорът е: Искам да е зелен   hahaha  При по-настоятелно питане каза, че иска дъвка  Joy  ..... евтинко ще ни излезе подаръкът за тази Коледа   Wink

Стискам палци Дани и Дария бързо да се оправят   Peace

# 203
Zdraveite na vsi4ki martenski mami! Simple Smile
Ot dosta vreme ne biah vlizala vav foruma,no dnes namerih malko vreme i go pregledah.
Kato popitam Reni kakvo iska za Koleda-mi kazva 4e iska "kitar4e".Vijdala sam 4e se prodavat detski kitari s kop4eta,no nesmeia da vzimam,za6toto imame 2 ioniki i te sviriat ujasno silno.Daje na ednata se prinudih da zalepia tikso tam ot kadeto sviri,za6toto ne se izdarja6e smile3515
Neznam za6to gi praviat taka i detskite telefon4eta sa sa6tata rabota.
Taka 4e za "kitar4e" mnogo 6te si pomislia ili 6te e niakoe koeto ne izdava nikakvi 6umuve

# 204
Ето ме и мен отново!
Чара, Ема не празнува сега, някъде около февруари й беше имения ден, или поне такива спомени имам. Може и да съм се пообъркала, от бременността съвсем почнах да забравям. Вярно е, че ако се бях сетила колко трудни са последните три месеца, едва ли щях да се навия на второ. Но..... много късно вече..... Laughing
Относно шопинга- чак се изумявам как съм успяла да примъкна толкова много неща, предимно дрехи, но както нямаше да купувам нищо за новото бебе така изкупих половината магазини под предлог, че има разлика в месеците. Даже съм купила яке за догодина, толкова ми хареса. Йалко че апарата нещо не ми работи та да ви ги покажа. За Ема купих около 6-7 панталона, светкащи маратонки (същите и за бебето) тениски, обувки за пролетта, пуловери, детски компютър, пееща играчка, костюми за карнаал на Тимбелина и снежанка, ох, вече забравих какво още.....
Иначе сега си умирам от скука, защото Емма е у майка ми, че моят мъж строи стена с врата, за да има детска стая докато стане готова къщата и у нас е като строителна площадка. Но утре мишката си идва така че аз съм щастлива. Това засега от мен....

# 205
Sallys, весело си живееш , не се оплаквай.  Laughing
Много си придвидлива, чак и неща за догодина Simple Smile)))
Но е факт ,че по чужбина цените са много изгодни , а стоките качествени.
Аз до скоро имах проблем с преченката си. Simple Smile  Принципно не обичам да обличам големи дрехи , купени с цел да й стават за по-дълго време... Ама на два пъти ми се случи да купя обивки, които са й малки.  Crazy  Добре ,че продавачите са готови на трампа.  Mr. Green   

# 206
Здравейте момичета,завиждам на тези от вас които вече знаят какво искат техните дечица за Коледа!Аз все още не съм избрала,а и Владислав никак не ми помага-искал само да има сняг и "с червените ботушки да тропа дядо Мраз" и да му донесе подаръци.За него е важно само да са големи и да са много Mr. Green,за другото няма претенции.Е,какво да се прави ,скоро ще трябва да избера сама нещо голямо Hug

# 207
Моля ви майчета,вижте историята на това слънчице и нека да помогнем.Моля ви Praynig

# 208
  • Габрово
Привет момичета! Благодаря за пожеланията за именния ден на Мишо, макар и с огромно закъснение.
Аз започнах работа и не ми остава много време за компютъра, освен на работа (от където и пиша в момента  Mr. Green).
А, Мишо е с варицела от петък. Сега се гледат в къщи с баща си. Милият има пъпки и в устата и му е трудно да се храни. Иначе е много жизнен и няма темература.
В Габрово имаме пак сняг и сигурно много ще му се излиза, ама...
Ние вече открихме сезона на шейните, по- миналата седмица. Беше много весело с дядо, внуче и куче. Връзвахме кучето за шейната и то я теглеше, с Мишо вътре, а надолу тичаше след шейната... смях и веселие. Жалко че не можах да снимам.

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 16:52 от ivap

# 209
Мартенски мами къде потънахте в ежедневните приключения?  Simple Smile

ivap, каква работа започна?

Tchara, се изгуби някъде ?  Thinking Дали компютъра е на ремонт или друго нещо?

Дариа днес най- сетне конкретизира какво ще й донесе Дядо Коледа- костенурка.  Mr. Green
Иначе отговаряше - играчки.

Общи условия

Активация на акаунт