ЛЮБИМИ руски песни, филми, вицове...

• 235 420
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Искам да ви помоля за заглавията на руски филми от соц времето, които са ви харесали. Имаше много такива, но не помня заглавия.

Сетих се и за следните страхотни филми:

"По семейным обстоятельствам" (комедия)

"Карнавальная ночь"

"Одиноким предоставляется общежитие"

Нямам представа къде ги има и дали ги има в Нет-а...

# 286
Ще  добавя още нещо,ама после,че сега бързам.....

Чакам с нетерпением.
   Ха!За украинката,дето дебело го подчертава...... Laughing
   Веднъж ми се случи да обяснявам на един американец,че българи и руснаци говорят различни езици.Той си мислеше,че българския е нещо като диалектен руски.......Но Америка е далече и ......хайде!
    Знам,че в България малко хора правят разлика между украинци и руснаци,но.............. я има!Това са 2 различни нации.И както една българка осъзнава (а при нужда и подчертава),че не е рускиня или сръбкиня ,например,така го прави и украинката..... Hug Така че,това е нормално и обяснимо! Peace

За вечерите....Сетих се ,че едно време в Студентски град в София в една от дискотеките всяка седмица имаше Руско Парти,където са се пускали само руски парчета.Но,да се събереш в къщи на украински борщ и да пееш блатньІе песни на Висоцки под китара е далеч по- интересно и по-приятно!Съвсем друга работа!Браво на вас! Grinning smile3501

# 287
  • Варна
Киса, благодаря.  bouquet
Регистирах се тук. Има много филми от моята младост.
Опитвам се да си спомня заглавието на един филм. Разказва се за войната с Наполеон. Младо момиче трябва да се запознае с бъдещия си годеник, но той трябва да замине на война. Тя се преоблича като момче и тръгва с хусарите. Само на Кутузов казва че е момиче. Накрая годеника, дето не я искаше се влюби в нея. Беше нещо като мюзикъл.

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 21:49 от Despina

# 288
  • Варна
Киса, благодаря.  bouquet
Регистирах се тук. Има много филми от моята младост.
Опитвам се да си спомня заглавието на един филм. Разказва се за войната с Наполеон. Младо момиче трябва да се запознае с бъдещия си годеник, но той трябва да замине на война. Тя се преоблича като момче и тръгва с хусарите. Само на Кутузов казва че е момиче. Накрая годеника, дето не я искаше се влюби в нея. Беше нещо като мюзикъл.

"О бедном гусаре замолвите слово"  Grinning

Пак го даваха съвсем наскоро по Первый канал!

Деси, кабелна нещо нямате ли, за да гледаш там руски филми? Аз Первый канал го гледам  чрез сателит.

# 289
  • Варна
Благодарение на вас намерих и "Бременските музиканти".  bouquet Аз защо съм ги запомнила като "Веселите трубадури" newsm78.

Най-забележителното е, че всички роли (без принцесата) се изпълняват от един човек, Олег Анофриев.

Поздравявам ви! Hug

БРЕМЕНСКИЕ МУЗЫКАНТЫ :
http://img.km.ru/childrecords/bremen_musician1.mp3
http://img.km.ru/childrecords/bremen_musician2.mp3

# 290
  • Варна
 Киса, не е тоя.
Ето, намерих го тая нощ.
А иначе ние нямаме кабелна, но и да имахме у дома не си падат по руската телевизия и само аз си гледам такива филми от време на време.

# 291
  • Варна
Киса, не е тоя.
Ето, намерих го тая нощ.

Не ти виждам линка (от работа пиша), но по описанието, което си дала си е баш това !  newsm78

Лариса Голубкина изпълнява ролята на преоблеченото уж момче хусар.

# 292
  • Варна
Лариса Голубкина е изпълнителката, но филма е Гусарская балада.

# 293
  • Варна

Довечера ще потърся инфо в Нет-а и ще видим кой е прав.  Simple Smile (че от тук не ми се отварят чуждите сайтове  Crossing Arms)

# 294

Така е ,да! Peace
  "О бедном гусаре замолвите слово" е друг филм,доста по-нов.И сюжета е различен... newsm78
    Тук има малко повече инфо.... Simple Smile

# 295
  Хей!Къде сте? Rolling Eyes
  Малко ще побутна темичката,че някои не са я виждали още,а имат нужда!:D

# 296
  • Варна
Най-накрая изгледах филма "Ирония судьбы. Продолжение".

Със смесени чувства съм. Не съм сигурна дали ми е харесал или не чак до там.  Rolling Eyes

# 297
Най-накрая изгледах филма "Ирония судьбы. Продолжение".

Със смесени чувства съм. Не съм сигурна дали ми е харесал или не чак до там.  Rolling Eyes
  Още не съм го гледала..... Rolling Eyes

# 298
# 299
Киса, аз още не съм гледала,но има огромно желание,  бих ли казала къде го намери??? Една моя приятелта  филм "Ирония  судьбы или с легким паром" гледала повече от 100 пъти, направо ий се чудя на акъл...

Лео, мерси за музика..

Общи условия

Активация на акаунт