Мами от ЧИРПАН къде сте,хайде във форума влезте!

• 22 432
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Момичета чукнах трийсетака, Laughingчерпете се за мое здраве:

# 241
СКЪПА ПРИЯТЕЛКО,      newsm59   Бързо свещите духни, възрастта не си личи!     smile3510       много целувки от нас lovekiss
bdbaloni     Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: толкова здраве, че да учудиш медицината! Толкова щастие, че да ти завидят ангелите, толкова любов, че да не може да я запише историята! baloni Gift Two Hearts

# 242
 nbirthday   jinjer_78  ! bigdance2  Gift  Gift smile3525
Присъединявам се към пожеланията на Dora Petkova...

# 243
Приеми и моите пожелания! Tada newsm59  bigdance2  Gift  party023 luvbed Wine Glass smile3510 bdbaloni happy bd hbday smile3501 newsm10и давай смело и само на пред!
Бъди много Щастлива!!!!!

# 244
Много ви благодаря момичета за поздравите и хубавите пожелания особено оригинални на Дорето  bouquet
Ето малко снимчици от снощи с новата ми рокля,тортата а от купона другата събота като се случи:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=274852

# 245
Jinjer,
Честит Рожден Ден!  bouquet с малко закъснение деКато гледам най- активната мама в Чирпанския форум живее в Благоевград Grinning
Аз съм чирпанска снаха и ми се очертава другата седмица да се подвизавам при вас.
Ще ми бъде приятно да се запознаем с някоя мама в градинката.
Ето това е моя пакостник, казва се Стоян:
http://media.snimka.bg/0336/006927423.jpg

# 246
  • София
...
Като гледам най- активната мама в Чирпанския форум живее в Благоевград Grinning
Аз съм чирпанска снаха и ми се очертава другата седмица да се подвизавам при вас.
...

И аз съм от чирпанските снахи. Hug
Но напоследък все по-рядко ходим в Чирпан. Confused

# 247
bbibbi ,добре дошла в темата и много благодаря за поздравите Hugколкото повече хора пишем тук толкова по-интересно,аз също ще се радвам като се организираме най-накрая да отидем на готи при нашите в Чирпан(като си свършът ремонта)да се видим с някои мами,но това в последствие,та така bbibbi ,ако се видите снимайте се после ще показваш и ще разказваш Peace
Стоянчо е голям сладур,кажи още нещо повече за вас,може да се познаваме със съпругът ти Wink
Gwen,ти също ни подскажи това онова,ти се включваш доста на последак  Naughty

# 248
Благодаря ви за топлия прием Hug
Jinjer, ами мъжът ми е 73 набор. Те свекърите доста ги знаят в Чирпан ,че бая народ са изтормозили  Joy
Свекъра е бил учител по математика- Гърбачков. Ако те е тормозил и теб, признай си hahaha
Gwen и ние много рядко ходим към Чирпан. Трябва май да се моторизираме вече, че с малкия е трудно придвижването с автобуси.

# 249
bbibbi,светът е малък,хахаха,ние сме комшии с твоят мъж в Чирпан,там нашите живеят в блока срещу този на свекърите ти,да ти кажа наистина е известен свекъра ти и то лоша слава има вярно,на мен лично не ми е преподавал(на мен ми беше свекървата на AIR в началните класове)но пък на брат ми беше и си спомням ка до ден днешен разказваше в къщи на нашите как замръзвал и той и всички изправени на дъската и от държането на Гърбачков към учениците те самите загубвали ума и дума,дори и тези които разбирали математиката,по думите на снаха ми която е съученичка на брат ми,свекърът ти знаел и разбирал математиката но неможел да предаде знанието си на останалите,куцал му педагогическият подход,но и до ден днешен батко казва че ако нещо е запомнил от математиката това е благодарение на него,може би под влияние на стеса,чувала съм за замеряне с тебешири,чупене на показалки и тем подобни но стига съм оплювала човека,което си е вярно вярно си е обаче,но синът не го познавам,нямам близък контакт,само знам че живееха и бяха да го кажа съдружници в дадена работа със хора които са ми по-познати,стана дълго но много се радвам че групата Чирпанска се увеличава,къде снахи,къде родени в града на Яворов на всички ни е забавно предполагам да пишем тук и за това го правим нали Hug
И приятно разхождане в градската градина на всички било то на гости или на редовна разходка,и на мен ми се идва на там,но и аз рядко на последак го правя веднъж годишно,надявам се че децата като пораснат малко ще можем по-често да прескачаме,защото аз си поддържам връзки с няколко приятели,които смятам за най-близки Peace
Прохладна вечер ви желая от мен,и пишете не се крийте а пък ако някой е отсъствал поради пребиваване на почивка веднага да показва снимки Naughty

# 250
Хе хе хе!
Jinjer, честно казано не очаквах, че е бил такъв Гърбачков. Ама явно е омекнал с времето. По- скоро си мислех, че Гърбачкова яко ги е строявала. Тя е била учителка по руски.
Жалко, че рядко ходиш и ти натам,  ама ще изпия едно кафенце и за теб в градинката Grinning

# 251
Здрасти на всички! StopАз да ви се оплача: имах малко контракции,трябваше да си почивам по вече.Сега съм на лекарства гинипрал и пропранолол... Cry Cry CryДано ми минат малко болките и ще  ги спирам знам че не пречат на детето ,но все пак.и депресията пак ме е треснала...Лоша работа.Иначе ви чета когато мога и се радвам за почиващите .дано ни покажат снимки ...

# 252
smarfieta9 ,мила с тебе сме стискаме ти палци да отминават контракциите и болките,и да си изкараш спокойно до последно Hug Praynig Hug
Да ти кажа аз първите 3 месеца пих и си слагах лекарства за да всеки случей,така че не се тревожи за това,виж моите юнаци не им се отрази,само бъди спокойна и мисли положително,депресията е лоша работа самата за доста често съм в нейният плен,но сега точно имам хъс някак си за всичко,така че мила смело на пред,колкото и лошо да се изкара бременността като се роди живо и здраво бебенцето няма да има време да се сещащ за това Hug
bbibbi ,с възрастта всички омекват няма на къде Laughingза свекървата незнам може и тя да е била като мъжа си,важното е към теб да се държът добре,пък към хората какво ти пука Peace
Приятно ви изкарване в Чирпан,макар че знам колко е горещо там и да направите някоя снимчица Party
Моите юнаци сутринта като станахме единият с Т брей и повърна няколко пъти,не ги заведохме на ясла естествено,направо ми настръхва косата като вземат да повръщат,ще пие тука сега един сироп за гърлото и като го гледам вече нищо му няма,ама ще видим Crossing Arms

# 253
Smarfieta, как депресия!!! Дръж се мъжки Hug
Аз имах отлепване на плода още в началото и го ударих на лежане от втория месец. Няма страшно! Спомням си че аз пиех Магнерич и Ношпа предимно. И да не се информираш много за проблемите в интернет!
Спомням си като ме заболя кръста в петия месец и като взех да чета за едни помятания за едни чудесии...и все си мислех,че на мен ще ми се случи всичко лошо. Гледай по-оптимистично и всичко ще е наред Peace
Jinjer, стискам палци юнаците да са добре newsm10

# 254
Благодаря bbibbi ,дано е нещо съвсем леко,защото сутринта Аси имаше Т и повърна 3 пъти,но след първият прием на сироп за гърлото и Нурофен за Т и следобед му нямаше нищо вече,сега вечерта пък Криси веднага му стана лошо и той повърна че точно като ги бях окъпала,че ги стригахме преди това,та се наложи още веднъж да го къпя милото,и сега спинкат,дано мине и замине,брей неможе човик да ги опази от тези вируси и това си е Tiredутре пак няма да сме на ясла,ама дано поне са добре милите,ще си играем тука на двора и ще си пеем песнички,много обичат да легнат при мен на спалнята и да ми пеят и се гушкаме и цункаме,много са ми любвеобилни като майка си Laughing
smarfieta9 ,пиши мила тия дни как си Hugдано всичко е на ред Praynig
Другите,къде сте newsm78никакви ви няма Naughtyлипсвате ми Hug

Общи условия

Активация на акаунт