Мами от ЧИРПАН къде сте,хайде във форума влезте!

• 22 432
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
jinjer_78 i и тук в поликлиниката имаше много болни деца,но лекарите казват че е сезонно и бързо отминава дано и с твоите момчета е така ...Бързо да се оправят.Аз днес съм по добре.нямам болки и спрях тези лекарства само за сърцебиене ще си вземам ,че ще ми хвръкне сърцето а и в тази жега да не стане беля.Ходих и на ехограф -няма нищо за притеснение.Отдавам го на депресията .
bbibbi тази грешка я направих вече и всичките ми проблеми  са  от там ,а върхът беше когато 40 мин гледах секцио онлайн  ,а миналия ден пък прочетох за вътрешните аборти в 5 месец  Sickи ето ти на -болки.Ама да не чакам никой ,а да вземам 1 дебела пръчка та............  341uu  341uu  341uuБлагодаря ви момичета за подкрепата ,че иначе Hug

# 256
Ох да ви кажа нещата се влошават при нас нещо,Аси уж нищо му няма и като стана сега следобед от сън пъпчици по бузките,проверих веднага на другаде и нямаше,но след малко погледнах пак и имаше вече и на корема,а пък Криската ми се събуди със Т 38,3 и се наложи да му сложа чорапи с оцет като виждах че нестава от Нурофена,та я свали милият,но се питам дали не го чака и него утре пъпки да го избият,та се обадих на доки и ще ходим към 19ч да го погледне защото ми твърди че нямало никаква шерка в момента,тя чака да има поне 5 случая сигурно и тогава ще бъде възможно но определено не е обрив отлекарството което съм го давала много пъти,много ме е страх че не съм карала и аз шарка и сега на психическа основа ме сърби на всякъде newsm45

# 257
здравейте момичета,откак се върнах от отпуск само прочитам набързо и нямам време да ви пиша
smarfieta9 ,не се притеснявай за контракциите при по голяма част от бременните го има този проблем,вчера моя приятелка ,която е в 6 мес.ми се оплака ,че и тя има ,но решила да не взема никакви лекарства за сега ,всеки решава все пак ,но колкото по малко четеш по добре-за първото нищо не знаех и бременноста ми мина без проблеми и грам страх от това какво ме чака ,но за второто какво ли не прочетох и имах по едно време доста притеснения и ми влияеха много хора къде и как да родя и сега като си помисля защо newsm78 съм се тормозила ,всичко мина толкова бързо  и остава само радоста на децата
Диде мила какво става с вас , децата как са, как ще празнуваш/дано всичко е само фалшива тревога/пиши да ни информираш
Моя Мишо вчера дойде с мама да ме посрещнат от работа и се наака и беше разхлабен в първия момент се притесних ,защото това след 2ч се повтори но после като погледнах почти са пробили двата кътника от долу и се отказах да го водя на доктор
bbibbi до колкото разбрах ти не живееш  тук а си само на гости така ли ,може да се засечем в градината ,аз след работа съм там с детето
ох оставям ви ,защото от работа пиши и да не се увличам
приятен ден на всички и дано при всички всичко да е наред

# 258
Jinjer, пиши как сте!
Какви са тези пъпки? Да не са алергия на нещо Thinking
Доре, да на гости ще сме само. В събота пристигаме Grinning
Ще се видим в градинката Hug
Днес детето яде кюфтета по чирпански от детската кухня Joy

Последна редакция: пт, 22 авг 2008, 12:53 от bbibbi

# 259
Добър вечер,срещи гледам си устройвате в родният ми град,но Дорето да ви издам ще ми прави страхотен подарък за купона ми в чест на 30-годишнината ми-ЩЕ МИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ newsm44,което е страхотно,после ще ви покажа снимки от купона,а аз днес обмислях менюто,и за да не си помислите че само с това се занимавам по цял ден,пак през нощта свалях Т на Криси Tired,после истерично ревеше за шише с мляко baby_neutral,какво му става на тоя човек отдавна се отказа от бибата сега на бебе ще ми се прави,та съм търчала в ранни зори до магазина за кисело мляко и така утре отиваме вече да регистрира доки шарка ли е или не,а днес трябваше мъжа ми да поръча тортата за купона и съм на хубава вълна въпреки всичко,само дето ще пакне доста подготовка от моя страна,но аз съм такава мераклийка за гости Mr. Green

# 260
добра вечер и от мен
Радвам се Диде че те зарадвах днес и това беше целта ,да си щастлива все пак един път човек става на 30г и в днешно време ценните приятели са малко и ти си една от тях,нищо че сме от 8г само приятели,защото тогава се запознахме
bbibbi аз разбрах ,че вече сте тук и се оглеждах в градина да видя нова количка,   
ние както вече разбрахте решихме все пак да идем на гости на Дидето въпреки някои подробности ,но всичко се нагласи,затова уикенда сме надалече
smarfieta днес не си ни писала, как си ,така и още не  сме се запознали[colди

# 261
Здравейте,от мен имам настроение днес особено като вече категорично докторката отрече да е шарка нашето премеждие,какво е било всичко си остава загатка за мен и за медицината Mr. Greenно важното е че децата са добре,на Аси почти му изчезнаха пъпчиците по лицето а никъде другъде няма вече а на Криси изобщо не са му излизали newsm44някак си ми олекна като ми каза докторката че няма нищо Peace
Аз съм на вълна купон и съм весела,въпреки че бандитчетата от 7 сутринта ме тормозят и съм ги преоблякла 100 пъти и съм ги изпикала още толкова,абе не е за разправяне нека са живи и здрави ще порастнат,а пък аз като издивея вече практикувам друго,вместо да крещя дишам дълбоко и си повтарям че трябва да съм спокойна и нищо да не ми прави впечатление е разкарвали се били голи въпреки че преди секунда ги приготвих за излизане,опитвали се да акат върху ламперията-голама работа,настъпвам гьолове от пикня-разхлаждам се,носят ми гърнета пълни докато гладя-ще ги хвърля след малко и така няма да им позволя да ми вгорчават живота с тия глупости ще гледам с по широк поглед на виско,глобално е важно да се мисли нали smile3532е стига глупости ще ги приспивам и ще продължавам напред Peace

# 262
  • София
...
Gwen,ти също ни подскажи това онова,ти се включваш доста на последак  Naughty

Здравейте! Grinning
Какво да ви подскажа...  ...Като ходим към Чирпан често хапваме в Пицарела или в ресторанта на Хотела. В градската градина е екстра...въобще много ви ехубав градът - тих и спокоен.

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 21:57 от Gwen

# 263
Аааа, голяма жега в тоз Чирпан. В 7 часа вечерта не се дишаше в градинката sweating
Кaкто винаги имаше сватба в Пицарелата, която не знам защо вече е Sain Martin.
Jinjer, айде, чакаме снимки от купона Grinning
Smarfieta, как си ти в жегите?
Изчезвам, че детето ревна

# 264
Здравейте... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да чукам на дърво...за сега всичко е наред с мен .Човека вече се размърда...много е приятно,когато се движи ,успокоява ме и само така мога да забравям за лошите мисли.Вече нямам търпение да разбера пола ,не че има значение нека  всичко да минава бързо и безпроблемно и на финала всички да сме здрави и щастливи !!!
jinjer_78 на теб се възхищавам за спокойствието и най -вече на новият ти поглед върху нещата от живота...Да са ти живи и здрави пакостниците да те радват много   bouquet  !!!

# 265
  • софия
Привет и от мен!
Ние след 2 седмици почивка на морето си дойдохме...
Уф, толкова хубаво беше там, чак не ни се тръгваше. Кака и малкия и те дойдоха миналата събота, стана си купон с децата на плажа.
Сега нямам време да чета и пиша, ще оправям багажа, че утре съм и на работа.
До после!  bouquet

# 266
Добър вечер,на бързо да ви кажа че купона беше супер,добре се подготвих,хапнахме пийнахме и потанцувахме македонски хора разбира се,доволна съм от изкарването и от подаръците и от снимките ще кача утре че съм изморена,днес ходихме и до Рилският манастир и там доста се поснимахме с моите приятели от Чирпан Peace
Доре ,благодаря ви че дойдохте,много съм щастлива,да ви кажа когато си на далеч от родното място,се чувстваш особено щастлив и обичан ако те посетят скъпи приятели от родният край които виждаш толкова рядко Hug Heart Eyes Hug

# 267
Браво, Jinjer!!! Радвам се, че сте си изкарали добре Grinning
Пък аз май видях Дора вчера в градинката. Ама се чудих, чудих дали е тя е и накрая ме досрамя да попитам  Flushed Абе луда работа newsm57. Другия път срам не срам отивам и питам  Naughty
Отивам към Първомай след малко и в сряда вечерта май пак ще бръмча из градинката newsm52

# 268
bbibbi,никакъв срам,другият път Naughty
ех да си бяхме и ние сега там че да спретнем една форумска срещичка Hug
Ето снимките от купона
Извинявам се предварително че някои са с краката на горе немога още да ги организирам ядосвам се,става ужасно бавно,от Рилският Манастир следобед ще пусна,че не съм смогнала да ги кача Peace

Аз сега съм се разчистила,докато децата са на ясла,че после ми взимат душата от тичане след тях hahaha

# 269
Браво jinjer_78 добър купон сте си за формили!В Hugвсички изглеждате много весели  и щастлив!!Е,то нали това е била целта ви...Сега ние от Чирпанската пустиня ще чакаме по някое парче тортичка...

Общи условия

Активация на акаунт