ДЕКЕМВРИЙСКИ ЛУДИ КРАВИ ПАК КРЪСТОСВАТ ШПАГИ

• 15 950
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
В какво се е провинила?

# 211
Янче, що?  Hug

# 212
Ох миличките ми, терзая се заедно с вас , защото знам какво ви е.
Няма ли начин да си направим една форумска детска градина - ще бъде огромна, дори и училище може. Само с добри учителки и лелки и модернистични възпитателни методи, креативни занимания.... хм .

# 213
  • София
Щото умишлено ми прави всичко напук и накрая не издържах, освен това постоянно хвърля всичко (абсолютно нарочно) и после рита и т.н... Да видите как си ги прибра после. Бой силно казано ама изяде два шамара по дупето и един по ръцете.
Оттогава е много полсушна и получи похвали и награда накрая.

Мони, Юле, утре ще мина през Пловдив за няколко часа следобяд. Ако успея можед а пием по едно кафе. Дайте ми телефони на ЛС да ви звънна.

# 214
Честит Рожден Ден, Нелка!
Бъди здрава, винаги весела, много щастлива и обичана
Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.
Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна!
Продължавай с тази скорост!

# 215
  • София
ЧРД и от мен на Нелката. Точно мислех да й звъня Simple Smile Пожеланията ще си й ги кажа лично.

# 216
  • Sofia
И от мен честит рожден ден,Нели!   bouquet  Добре дошла в клуба на трийсетте! Heart Eyes Чудя се освен здраве и късмет какво да ти пожелая,може би  трето Wink

# 217
Честит Рожден Ден, Нелка!
Бъди здрава, винаги весела, много щастлива и обичана
Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма.
Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна!
Продължавай с тази скорост!

ааааааааааааа това е и от мен, специално, за русата ти главица и кърмещата ти цица Shocked Laughing Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 218
  • на езерото
   Честит Рожден Ден мила Смайли  bouquetБъди  много щастлива с твоето прекрасно семейство Heart Eyes

# 219
  party006 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СМАЙЛИ!  party006
  bouquetЖИВА И ЗДРАВА, ВЕЧНО УСМИХНАТА, ДОВОЛНА И ЩАСТЛИВА!  bouquet
 Two HeartsС МНОГО, МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ ОКОЛО ТЕБ И В ТЕБ! Two Hearts

Момичета, снощи записах Диля в Д.Г. Започваме веднага - още от понеделник, направиха ни даже отсрочка за изследванията /сигурно щото сме много готини и държат да ни зарибят Mr. Green/. Детската е точно тази, за която ви говорих - води се не частна, но е най-елитната в града. Много, много е хубаво там като обстановка, даже банята им е по-хубава от моята. Mr. Green Директорката беше моя възпитателка в Д.Г. преди мноооого години, веднага я познах. Тя малко не ми се върза /к`ва е тая памет на 4 годишно дете.. newsm78/, но ще й занеса снимки - да се познае преди 25 - 26 години. Лелките също много ни харесаха /нас, за ние - тях, по-късно ще говоря/, в групата има повечко момченца, така че кралица Марица сигурно пак ще е приласкавана /ох, толкова се надявам.../. Днес се разделяме с яслата, на мен ми е страшно мъчно. Наистина супер отношение си имаше там детето, а и доверие им имах на тия жени - бях абсолютно спокойна, че могат да се справят с инатчето на мама. А с моята мама снощи по същия повод си спретнахме грандиозен телефонен скандал, който завърши с джаскане на телефона ми в земята. #Cussing out Излишно е да казвам колко се разстроих - не ми стигаше притеснението от предстоящото с детето, ами и упреци трябваше да слушам и търпя. Ох, извинявайте, че се оплаквам, но ми дотежа много. Tired
Нелка, това е единственото драматично отклонение за днес от мен! Wink Още веднъж - бъди щастлива! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 14:20 от Lyusil

# 220
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СМАЙЛИ!!!
МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ТИ ЖЕЛАЯ.
БЪДИ ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА!

# 221
  • София
Хайде и от мен ЧРД!

Пожеланията, хм, още едно догодина? Ако не щеш - да си здрава.

# 222
  • у дома
Нели, ама вЕрно ли вече толкова порасна?

Честит РД и от мен! newsm59 newsm59 newsm59 bdbaloni bdbaloni baloni

Пожелавам красиви подаръци, които вече си получила, добро настроение, прекрасни мигове с хората които обичаш!  bouquet

# 223
Ми верно я! Ударих трийсетака  ooooh! Кви са тия мъжове със сини балони на тая преклонна възраст  ooooh!

Много благодаря за хубавите пожелания. За трето - не, благодаря! Първо вие се отчетете с по едно второ и тогава пожелавайте трето  Twisted Evil

Черпя - баници, тутманици, бонбони, шоколади, боза, уиски, пълнени чушки, шкембе, мартини - кой каквото консумира по това време на деня!

Моите хубавци ми спретнаха чуден купон снощи - Дара с температура, повърна, спа неспокойно, Тигъра яде през два часа пък и иска да комуникира някъде между 3 и 4 часа ... днес едвам гледам, слепват ми се очите за сън...

Няма да празнувам. На Оня дето не трябва да му споменавам името съм вътрешно сърдита, но не му го показвам - няма смисъл вече да си дудна едно и също.

Абе това число 30 ми е голяма психологическа бариера и като прибавиш и следродилната треска/депресия и ставааааа ... неам думи! Не съм днеска много за комуникация.

Изследванията за детската градина не са готови. Старта се отлага за сряда-четвъртък. Дара е на моменти - вчера беше категорично против да ходи на детска градина, даже ме попита с най-тъжния възможен глас /артистката му с артистка/: "вие защо оставяте мене самичка гаям?". Мен ужасно ме заболя, но отворих една книжка за Франклин и й показах класната му стая, малките масички със столчета, гардеробчетата... Уж не обърна особено внимание, ама днес много разгорещено обясняваше на дядо си и после на баба си за детската градина - щяло да има песни, танци и рисуване, за госпожа Вушева, за гардеробчето, което било жълто, за Сашето, с който ще се в една група ... Изненада ме приятно. Продължавам агитацията, макар че драмата ще бъде неизбежна май.

При вас как е? Някакво подобрение?
Какво разказват децата като ги вземете?

# 224
  • София
Ох, драмата продължава. Ама аз си я знам, тя си е такава, по драматургиите си пада. Иначе ме посреща следобед с "Мамоооо, ти си дошЪЪЪЛЛЛ" Simple Smile Играла била с децата (това тя го разказва), яла, спала, после пак играла. Радосвета (учителката) била "готина". За другата нищо не казва все още. Абе, знам си аз, че след време няма да мога да си я прибирам от там, ама нейсе. Поне от яслата си тръгвахме последни, нямах начин да я откача от там.

Общи условия

Активация на акаунт