ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СМАЙЛИ!
ЖИВА И ЗДРАВА, ВЕЧНО УСМИХНАТА, ДОВОЛНА И ЩАСТЛИВА!
С МНОГО, МНОГО, МНОГО ЛЮБОВ ОКОЛО ТЕБ И В ТЕБ! 
/, но ще й занеса снимки - да се познае преди 25 - 26 години. Лелките също много ни харесаха /нас, за ние - тях, по-късно ще говоря/, в групата има повечко момченца, така че кралица Марица сигурно пак ще е приласкавана /ох, толкова се надявам.../. Днес се разделяме с яслата, на мен ми е страшно мъчно. Наистина супер отношение си имаше там детето, а и доверие им имах на тия жени - бях абсолютно спокойна, че могат да се справят с инатчето на мама. А с моята мама снощи по същия повод си спретнахме грандиозен телефонен скандал, който завърши с джаскане на телефона ми в земята.
Излишно е да казвам колко се разстроих - не ми стигаше притеснението от предстоящото с детето, ами и упреци трябваше да слушам и търпя. Ох, извинявайте, че се оплаквам, но ми дотежа много. 
Още веднъж - бъди щастлива!
Кви са тия мъжове със сини балони на тая преклонна възраст 
Играла била с децата (това тя го разказва), яла, спала, после пак играла. Радосвета (учителката) била "готина". За другата нищо не казва все още. Абе, знам си аз, че след време няма да мога да си я прибирам от там, ама нейсе. Поне от яслата си тръгвахме последни, нямах начин да я откача от там. Препоръчани теми