ДЕКЕМВРИЙСКИ ЛУДИ КРАВИ ПАК КРЪСТОСВАТ ШПАГИ

• 15 815
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
От София сме, ОДЗ в Младост 1А. От тази година има две първи групи, защото наплива е голям. Вече сме по-добре сутрин. От днес не се качват майките до стаята на децата /на ІІ етаж/, а ги предаваме "долу" и госпожите си ги събуват и преобличат. Така е по-добре, но малко се смутих като ми казаха "Хайде Али идвай, мама няма да се събува вече".
Имахме вече родителска среща, и аз съм в родителския съвет. Дано да мога нещо да променя ако е необходимо. Взехме решение какви пари ще събираме, и какво ще се купува с тях. Нашия татко реши, че може да има недобросъвестни госпожи /защото те ще събират парите/, но изобщо не искам да разсъждавам по тоя въпрос. Не мога да си представя, че парите събрани за децата могат да се ползват за друго.
За сега нашите учителки ми изглеждат доста симпатични, не че това е достатъчно като впечатления, но по-нататък ще видим.
Не мога да си представя бой в ДГ. Мен не са ме били едно време, ако разбера такова нещо, мисля че ще стигна до физически контакт с виновника /лелята, госпожата/.
Има един прозорец, от който може да се наблюдават децата от коридора и това ни го предложиха съвсем сериозно, за сега ще се въздържа.......
За тръгването на ДГ - категорично в началото не трябва да остават за цял ден, наистина страдат. Три години са били в къщи и сега попадат в някакъв зверилник, поне 3-4 дена до обяд, а после се преценява

# 226
Нели, и аз съм му вътрешно сърдита на НЕГО, деца може да прави, а по едно уиски не може да почерпи...............а, кво ще кажеш, я му тупни децата и един литър кърма, и да те вдоя на разпивка - аз ще пия, ти ще плачеш Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Виктор си обича детската, това лайне си е като у дома там, влиза си, разходи ме днес, показа ми кое къде е, чувства се добре, усмихнат, весел, командори дечурлята, чувства се голям мъж, за дето пази на кумата детето - нали му е и братовчедка и не мое се говори с него.
Снощи се прибирам, след премиерата, на един много тежък филм, адски скапана, а той ме гушва и ми вика - мамичко ( така ми вика бе, представяте ли си), защо си с толкова дълга коса? Викам - защото съм жена и тни тн. Мамичко моля те пострижи я!!!! Викам що бе пиленце - ми щото мамичко ми пречи да ти галя и целувам бузките.............и аз бях до тук...........просто спря да ме боли глава, спрях да съм уморена, играхме, борихме се, дивяхме, сутринта едвам станахме......наркотик........
Нелка Дара сега как е?
Абе къде е Пловдив бееееее, никви ги няма
Райче чакам снимките от сватбата душааааааааа
мкп да не е пак на тийм билдинг - Абе Нелка даде ли и онова нещо Rolling Eyes
Нещо всички сте се покрили
Абе Люси..............вчера гледах снимка на Графчо.....с гаджето му......мно готина мацка, а Mr. Green Wink

# 227
Честит рожден ден, Смайли! С най-всевъзможни най-сърдечни хубави пожелания, дано му се зарадваш на празника, дори да е с малко закъснение! Това с цифрите на годините си е наистина само психологически шок, споко...

# 228
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
НЕЛИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

# 229
 Joy
Десиии, ще ме побъркаш бе жено!!!

Криска, мани го тоя, аз ще си те черпя душо, не се коси!
МКП не е трудно да се сетите къде е, не съм я виждала и не съм й дала "онова"  Mr. Green
Премиерата на кой филм си гледала? Да не е онзи българския "Шивачките"?

Дара е добре, Чамурлето даде план за действие  Wink От понеделник и Ясен официално й е пациент, но за него не смея още да се похваля. Има време ...

Нев, няма начин, ще трябва да свикна с тройката  Tired Повод да се напия безпаметно ... пуста кърма ... купувам една кутия адапте и се оставям да ме напиете!!!

# 230
виждам, че не е момента, да кажа нещо за възраста ти, ще си затрая, щот тъ обичам. МКП като я нема, яж моме ти до насита Hug
Гледах филма Целувка за лека нощ, ще ви уведомя като ще го дават по телевизията.........
Искам да ви кажа нещо. Имаше едно дете, от един дом, няма да казвам имена, не е коректно, но това дете, беше по - специално за мен, и все още е........това е единственото дете, за което съм ревала, че е осиновено, защото .........защото си мислех да си я взема......просто не знаех как да стане.........както и да е, има си мама и тате от година почти, и....................И СЪМ КАНЕНА ОФИЦИАЛНО ДА Я ВИДЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ......и само като се сетя плача от кеф...........планирам го до 2 седмици да стане........и .....не знам на кой свят съм, честно...........някак си това дете, е моето дете и ми лиспваше ужасно, 1 година се моля и питам за нея...........и ще я видяяяяяя Heart Eyes

# 231
Хаха, страхотни снимки и пожелания! Мога само да се присъединя  Hug
Смайли, специално за креативната Дара в новото списание Бърборино има неща за детската градина.   bouquet
Криси, ти си велик човек, радвам се за детето и за теб!

# 232
  • у дома
Нелка, мила  Hug, числото да, така действа. Бариера си е - но и това ще мине и после ще се почувстваш ВЕЛИКАН - светът се върти и от зрелите хора на зряла възраст.
Сега е моментът да го яхнеш. Laughing

Важното е да съхраниш в себе си тийнейджърския дух - да не забравиш да се забавляваш!

Криси, супер мила! Страшно се радвам за теб! Ще бъде разкошно да си останете приятелки. Като поотрасне и започне да си взема сама решения ще може да прекарвате повече време заедно и така.. щом непрекъснато мислиш за нея няма как да не се срещате отново  Heart Eyes

# 233
Нелка имам и още

Цвети какво е това списание?

# 234
Деска,готини снимки!Нека Нелка си избере! Joy Честит рожден Ден,мила!Тази година като навършвах 26 ми беше криво,че вече вървя към трийсетака,разбирам те как се чувстваш...Както и да е,да си жива и здрава и НЕ сърдита нито вътрешно нито външно!Да си все така  СМАЙЛИ,ккавато те познаваме!
ЛЮСИИИИИИИИИИИИИИииииии,не ми се отваря клипчето,и аз искам да го видяяяяя!!!!
Раичка,честити ви ходещи краченца!

Днес все пак Мони и Янче успяха да ме открият,макар че се крих много старателно от един тип...Не че без мен нямаше да изкарат добре-като се появихме с Дани те бяха завързали много приятен мухабет!
Останах приятно изненадана от добрата  форма на Янче!Мони ме увери,че при 2 дзверчета няма как да не се втали човек,но е факт,че Янче не прилича на раждала скоро жена.А Боянка...е толкова сладка,че почти ми се прииска да си родя едно сладко момиченце.И тя ме хареса и ми се усмихваше толкова трогателно!Мони беше с ученичката и без Марто,Мая изсипа половин пясъчник на главата на Яна /на Мони/ и последната по едно време беше много сърдита на Мая,а Дани през цялото време не се спря на едно място,което е нормално за него.Имам и снимки,ама по-късно ще ги кача.
На всички-лека нощ!
А,Чоча,готино е така,нали?И ние сме младоженци,даже след като се прибрах от морето ходихме на няколко дискотеки и се прибрахме в 7 сутринта,такова май никога през живота ми не се е случвало,и снощи излизахме до 3...Установих,че вместо да ми се спи адски,аз се чувствам тонизирана...На какво ли се дължи това?
Ама тази нощ ще се наспя...е,ако няма як секс до сутринта Mr. Green Wink
МКП,ама и такива чуми ли ги хващат болести?   bouquet  Laughing Не мога да повярвам!  Laughing

# 235
Ванилче, оказа се, че мъжчо е свалил клипчето след новината на Крис, че Графа си има гадже. Опасността да остави таквоз хубаво девойче заради дъщеря ми е повече от реална. Mr. Green Та затуй де....
Ей сега ще му поправя грешката. Специално за теб! Hug

# 236
Ща съм ти много признателна... Mr. Greenче съм изостанала с клюките...
Виж,грамотността ми определено е отчела ръст,сигурно във връзка с дебатите покрай нечие кратко стихотворение,което накара МКП и Маймунка да се заровят в прашни книги и да къстосат шпаги... hahaha чакай да си проверя правописа,да не взема да се изложа... Mr. Green

# 237
Ванилка, втори дубъл! Grinning
http://www.vga.bg/play.php?play=39792

# 238
Деси, как мина цирка?
Ето за списанието:

За деца от 3 до 8 години, 40 страници, цветно. Подходящи четива и стихове; забавни игри и занимания, чрез които децата се запознават със света около себе си и се подготвят за детска градина и училище; много конкурси и награди.  Grinning
Купих и 1-2 пъти Пчелица, но Бърборино е по-добро за по-малките мисля.

# 239
Не съм я водила, че днес ми се видя много студено

Общи условия

Активация на акаунт