Имахме вече родителска среща, и аз съм в родителския съвет. Дано да мога нещо да променя ако е необходимо. Взехме решение какви пари ще събираме, и какво ще се купува с тях. Нашия татко реши, че може да има недобросъвестни госпожи /защото те ще събират парите/, но изобщо не искам да разсъждавам по тоя въпрос. Не мога да си представя, че парите събрани за децата могат да се ползват за друго.
За сега нашите учителки ми изглеждат доста симпатични, не че това е достатъчно като впечатления, но по-нататък ще видим.
Не мога да си представя бой в ДГ. Мен не са ме били едно време, ако разбера такова нещо, мисля че ще стигна до физически контакт с виновника /лелята, госпожата/.
Има един прозорец, от който може да се наблюдават децата от коридора и това ни го предложиха съвсем сериозно, за сега ще се въздържа.......
За тръгването на ДГ - категорично в началото не трябва да остават за цял ден, наистина страдат. Три години са били в къщи и сега попадат в някакъв зверилник, поне 3-4 дена до обяд, а после се преценява

Повод да се напия безпаметно ... пуста кърма ... купувам една кутия адапте и се оставям да ме напиете!!! 

чакай да си проверя правописа,да не взема да се изложа...