. Исках лично да те поздравя, но къде толкова бързо изчезна след театъра? Както и да е, да си жива и здрава, горе главата, има и други по-големи и мъдри

а на нас не ни хареса много (т.е. готино е представлението, но не впечатли ддостатъчно когото трябваше), не знам защо, или сме загубили тренинг, или беше малко шумно (а ние бяхме на последния ред и Савко седеше всъщност на парапета на ложите, откъдето гледката беше добра, ама все пак...), или просто много мислешезаДара и Смайли, които видяхме закратко, преди да влезем, щото минат не минат 34- минути и се почваше: майката на Дара къде е (по-често за тебе питаше, Нелка), Дара къде е 

Сутринта имаше 5 минутки рев, но беше спряла още докато внасяхме паричките в касата. Преди малко говорих с преподавателката, познайте къде беше се настанила наш`та - точно до нея, пак си е подбрала най-лесния за комуникация човек /Смайлка, така по-добре ли звучи
/. Сутринта отново е била хранена, изяла си е всичко. Групата е основно ергенска - 16 момченца и само 6 момиченца. Много сладки изглеждаха дечицата, от момиченцата съм сигурна, че ще си хареса някое за другарче. От момченцата - аз съм й харесала вече, изборът е голям, ще съгласуваме впечатления довечера.
Почти не им се налага да се занимават с нея, та затова...
. 
Много споделени вълшебни мигове ти желая на теб и твоето семейство! 
тази сутрин имаше протести у дома но като се качихме на автобуса всичко спря
Дано продължи така.Пожелавам и при вас нещата да се подобряват.
Препоръчани теми