ДЕКЕМВРИЙСКИ ЛУДИ КРАВИ ПАК КРЪСТОСВАТ ШПАГИ

• 15 811
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • София

Честит рожден ден мила ми Офелия! Желая ти от всичко, което ти трябва, по много и на време! Целувки

# 256
  • София
А сега да ви се жалвам - нали си спомняте, че мелех за почивката в Анталия, която планирам за края на тази седмица. Живея си аз в заблуда, че всичко е ОК, никой за нищо не ме притеснява, викам си, глей кви добри хора, чакат да им се обадя за плащането и вчера звънкам във фирмата да ги питам не е ли време да платя, а те мило ми обясняват, че ми били пратили мейл преди 10 дни, аз не съм се била индикирала, и вече резервация нямам. Места също няма. И при тях, и във всички фирми, на които се сетих да звънна. Мартин се връща утре вечер, с багажа готов за заминаване вдругиден, а почивка - няма. Просто ще ми отвее главата. Сега звъня като луда по агенции, дори вече Турция не търся, а каквото има - Тунис, Мароко, Малта, Крит, квого ще да е. Няма и няма. Ако някой има познати по агенции, свиркайте, че тоя път няма да ми се размине. Мартин едва преглътна факта, че половината от времето, в което той е в отпуск и си е тук мен няма да ме има, ами сега и без ваканция. А, това ме подсеща, трябва да заминем тази седмица, защото на 7-ми пътувам в командировка, самолета ми е на обяд. Тоест, на 6-ти макс аз трябва да съм се върнала от почивката. Помооощщщщ!

# 257
# 258
  • София

Мерси, отсвириха ме вече. НЕМА! А, сега видях че са 2 линковете, сега ще пробвам Булпартнерс.

# 259
  • София
Tогава пали самолета/колата и отивай в Гърция. Ще ти дам поне 10 места, на които места със сигурност има. Ама вече си е хладно там.
А, пробвай и Александър Тур. Мен ме обслужиха последно те и всичко беше супер.
Кво пък си се хванала за Анталия точно?

# 260
На Офелия писах смс, а Филотелия пак се е увъртела у проблемация!!!  Crazy За съжаление не мога да помогна  Confused

Бързам да се хваля. Тази сутрин отидохме с Дара с готовите документи в детската градина. Сестрата ги одобри. Елексирче, Дара е преместена в група "Хензел и Гретел", заедно ще са с Веси!  Hug
На излизане се запознахме с г-жа Георгиева. Дара първо се дръпна, ама като й казах, че с нея ще рисуват и пеят веднага се усмихна, поздрави я, а тя й предложи да й покаже градината. Нашата палавница веднага се съгласи и на секундата ми каза "Чаооо, мамоооо!" Аз стоях като втрещена  Shocked, а тя изтича навътре с госпожата. Оказа се, че в момента децата гледат театър в голямата музикална зала, естествено Дара още толкова се впечатли  Wink Цяла сутрин за това говорим. Та така ... утре трябва да бием една последна полио-ваксина, че сме я пропуснали и в четвъртък сутрин с Елексирчето ще се засечем на вратата на градината  Wink Малко се успокоих ... пък да видим.
Аз продължавам с агитацията, естествено.
Виждам, че и при вас лека полека се уталожват нещата и драмите утихват. А дано!

Другото хубаво - вчера ориентировъчно мерихме Тигъра. Качил е 1600, но може и повече да е. Утре и той е на консултация и ще докладвам. На мама глиганчето  Laughing

пак си е подбрала най-лесния за комуникация човек /Смайлка, така по-добре ли звучи Stuck Out Tongue Winking Eye/.
Не дърпай лъва за опашката, защото според мен "най-лесния за комуникация човек" в повечето случаи не е най-подходящия особено ако се касае до разни баби и лелки, които ежеминутно обсъждат цената на кренвиршите и поредния епизод на "дързост и красота". По градинките комуникирам само с подобни кукувици, които си прибират внучетата в 11, за да не пропуснат сериала. АААйййде нЕма нужда!

# 261
  • София
О, много се радвам, че ще са заедно. Радосвета Георгиева е много готин човек. Поне на мен много добро впечатление ми направи.
Чаршафи, ОДЕАЛО или олекотена завивка, защото нямат в групата, тоалетна хартия, салфетки, мокри кърпи и кърпи за нос, хартиени. Това се сещам засега. А, пантофи, резервни дрехи (всичко).

# 262
  • София
Топло. Организирано. Ол инклузив. Близко. Уредено за деца. Тва са ми аргументите, ама както вече отбелязах, съм готова да се хвана за каквото има. Гърция с кола не става, студено е на местата, където може да се пътува с кола. Южна Гърция и островите съм навита, ама няма....

# 263
  • София
Рали, ЧРД и от мен  bouquet

Браво на адаптиращите се бързо човечета, аз още не мога да се похваля Rolling Eyes

МКР, да ти дам ли телефоните на моите наематели, да ги питаш тях? Доколкото знам се занимават с индивидуални пътувания.

# 264
Елексирче, добре, че ми казваш за одеалото, защото не ме бяха предупредили или по-скоро ми казаха, че си имат.
Другото го знам Simple Smile
И аз останах с такова впечтление от Георгиева, много лесно завърза контакт с Дара.

Асе, Виктор по цял ден ли е там?

# 265
  • София
Стига бе. Никъде ли няма места? Тунис? Звънни в Александър Тур. Все пак, за последно. Или Турция, ама Фетие, Бодрум, нещо такова. Фетие на мен много ми хареса. Булпартнерс нищо ли нямат? Караджъ?

Смайли, стискам палци да свикне бързо Дарата. И аз не мога да се похваля за Веси. Театъра продължава. Днес надмина себе си просто. Няма такова дранЙе. Вече започва да ме ядосва.

# 266
Елексирче, пуснаха ли те първия ден горе с нея, да видиш помещението, да е с теб докато се запознава с учителките?

Мен днес пак ме посъветваха, ако върви гладко деня и не истерясва, да я оставя за цял ден като поддържам контакт с учителките по телефона ... но аз май поне първите два дни мисля да си я взимам на обяд и после каквото сабя покаже.

# 267
  • София
Да там спи. Водя го закусил, защото сутрин се подмотва и докато стигнем пропускаме закуската. Днес беше по-спокоен, поне не ревеше с пълно гърло. Понацупи муцунка бързичко му казах чао и лелята го гушна и внесе. Поослушах се дали ще ревне, но беше тишина. Вчера пя песни за Ици Бици и Жълтоклюно патенце  Simple Smile. Ще свикне, ама на мен ми е Crazy

# 268
та това си звучи перфектно, асе.
май той свиква по-бързо от теб, а? Simple Smile

# 269
  • София
Моето мнение за целия ден го знаеш.
Пускат, да. И по-нататък пускат, ако детето плаче. Абе, готини са. Само мойто да не се дереше така нечовешки...

Общи условия

Активация на акаунт