Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Къде мога да се подложа на тест за алергии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни аспекти на бременността, включително прегледи, подготовка за раждане, здравословно хранене, грижи за бебето и лични преживявания на бъдещи майки. Основните теми във форума включват прегледи по време на бременност, подготовка за раждане, грижи за бебето, лични преживявания и споделяне на информация за бременността и раждането. Някои от обсъжданите теми във форума включват подготовка за раждане, прегледи по време на бременност, грижи за бебето, лични преживявания на бъдещи майки и споделяне на информация за бременността и раждането.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Къде мога да се подложа на тест за алергии?
-
Какви са страничните ефекти на хормона релаксин по време на бременност?
-
С какъв препарат перете дрехите на бебетата и използвате ли омекотител?

да не стане беля
Май ще трабва да го спра за извистно време.
(знам че тя си плува в мехура защитена, но пусти мисли не мога да ги спра).
Кихам и подсмърчам като луда. От снощи започнаха да ме болят слепоочията или някъде около тях и не спират. Мъж ми се надява да не са ушите, че...И точно няколко дни преди да се видим с бебешока.
Свекито ще изпраща бебешките неща утре, та ДАНО!!!! да ми харесат и ДАНО НЕ СА ВСИЧКИ В СИНЬО
Незнам защо си мислят че като е момче или момиче всичко трябва да е в синьо или розово. 
) Утре свекър ми има рожден ден, ама ще си направим малко семейно събиране и ... така.
А според всички останали не съм се ошишкала чак толкова.

няма денем няма нощем ...... и после горкия все недоспал и уморен ходи на работа
На мен ми остават още 6 дни до влизането ни в 9 м, хубаво е, че хем бебо не е малък, хем не ме тормози - нито с ритане, нито като спим (пу- пу). Въобще нямам кой знае какви неразположения, освен че ми натиска мехура и понякога имам чувството, че ще се изпусна
да ги мята на 1 ва страница

Времето е приказно-ефирно. Наслаждавайте му се.