Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Къде мога да се подложа на тест за алергии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни аспекти на бременността, включително прегледи, подготовка за раждане, здравословно хранене, грижи за бебето и лични преживявания на бъдещи майки. Основните теми във форума включват прегледи по време на бременност, подготовка за раждане, грижи за бебето, лични преживявания и споделяне на информация за бременността и раждането. Някои от обсъжданите теми във форума включват подготовка за раждане, прегледи по време на бременност, грижи за бебето, лични преживявания на бъдещи майки и споделяне на информация за бременността и раждането.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Къде мога да се подложа на тест за алергии?
-
Какви са страничните ефекти на хормона релаксин по време на бременност?
-
С какъв препарат перете дрехите на бебетата и използвате ли омекотител?
- мъничко още ви остана. Много прегръдки и целувки!!!

те хубаво ми казаха че пари ще видя на куково лято!

От вторник тук някакви правят ремонт, къртят ли кво праят незнам, ама плътно от 8 и нещо до 18ч, сякаш в нас има ремонт
Незнам кво ше се прайм с тях, ама ако мислят, че като се роди бебешока няма да съм редовна на звънеца им поне да спазват почивка от 14-16...не ме познават

Ох, не ми се смейте, от 11 ли е?

Като гледам термините с там-там е по вероятно да се засечем