Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Къде мога да се подложа на тест за алергии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът обсъжда различни аспекти на бременността, включително прегледи, подготовка за раждане, здравословно хранене, грижи за бебето и лични преживявания на бъдещи майки. Основните теми във форума включват прегледи по време на бременност, подготовка за раждане, грижи за бебето, лични преживявания и споделяне на информация за бременността и раждането. Някои от обсъжданите теми във форума включват подготовка за раждане, прегледи по време на бременност, грижи за бебето, лични преживявания на бъдещи майки и споделяне на информация за бременността и раждането.
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Къде мога да се подложа на тест за алергии?
-
Какви са страничните ефекти на хормона релаксин по време на бременност?
-
С какъв препарат перете дрехите на бебетата и използвате ли омекотител?
. Ходих на консултация и да си взема болничния, тежим около 2000 гр. и сме се обърнали с главичката надолу. Дано да останем така, че сме много подвижни и все се въртим
, та не знам накрая в каква поза ще сме.
От коя седмица започват да гледат плацентата?
Та от всичко, което искахме днес да направим, не направихме нещо.
Едното го нямаше, а другия магазин беше затворен, затова пък си взехме комплектче за изписване-зеленко такова. Аз най-си харесах пелената 
Та днес реших да се престраша и да се изкъпя с малко по топла вода. Дано да спра настинката.
присъединявам се към вас 

Дори възнамерявам да пробвам да спя по гръб сега, че вече и мойте кълки посиняха от т'ва настрани 

) , но ефект....никакъв. 
, че това ходене на дълги разстояния ме съсипва
ааа мога още да се оплаквам аз ама НЯМА
Айде лек ден засега, и
Само минавай и се разписвай често щото изчезнеш ли то е ясно!
ама мене ме болят от външната страна!
тогава ще е най-голямата веселба!
Ехооо взимам си забележка и минавам да ви успокоя!
Ама какво да направя нещо в последно време много тежко взе да ми става, а корема ми не е толкова голям, но явно бебка си тежи и имам чувството че всяко кокалче ме боли. И са ме почнали някакви тъпи менструални болки, придружени от време на време с контакции и само гледам да полегна. Дори и не мога да ви изчитам. Тази сутрин мъжо ме глези и аз така набързо викам да седна да ви драсна, че все още съм на линия с необебелите се. Ходих миналата седмица на консултация да ми слушат тоновете и всичко е ок.
А да не говоря за присъствието на таткото
.

много е сладък. После може да го смимам и да ви го покажа.