Време не остана, през ДЕКЕМВРИ ще съм мама!

• 14 223
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
dani t, легълцето е много хубаво и в двата цвята...за ориентир все пак вземи и цвета на вашата спалня, гардероб и т.н.
що се касае за тези мухъли, от голямо значение е самата дограма...сестра ми понеже работи в една австрийска фирма, представител на SCHUCO за Югоизточна Европа и ми е изнесла цяла лекция като каква трябва да бъде добрата дограма, защото всяка изолация - вътрешна или външна, запечатва все пак това жилище и ако нямаш добра дограма винаги ще ти се появи конденз, мухъл и т.н.
забравих да поздравя мамите-учителки (май като теб Дани), всички мами с ученици и самите ученици със започването на учебната година, с пожелание за много късмет, ползотворен труд и успех!  bouquet

# 121
  • Бургас
Добро утро и от мен!Благодаря Ви за пожеланията и Ви прегръщам!
Дари.мила и моя юнак е доста активен.баткото повече си поспиваше.все казвам на мъжа ми.че това дете може да ми стига и за пет. иначе Светослав е много послушен.да видим втори номер Grinning!
За легалцето много е хубаво ти си прецени.кое ще ти съвпадне помече.моята кошара е като основния цвят на първата .а скрина ми е абсолютно същото съчетание -дърво и жълто.
Да чукна на дърво добре се чувствам.нямам болежки и контракции.само да не ме чуе дявола!
Не съм започнала да купувам за бебето.но от началото на следващия месец започвам.
Усмихнат ден на всички!

# 122
Благодаря на всички бъдещи мамета за дадените съвети.. май съм малко по-добре днес, обаче твърдо съм решила да пазя кревата и да не ходя на работа... и без това се чувствам доста недооценена напоследък.. откак разбраха, че съм бременна и не минава и ден без да ме питат кога излизам по майчинство... сякаш искат да се оттърват от мене  #2gunfire
ами днес само могат да се радват на моето отсъствие, пък аз на своето присъствие вкъщи  Joy

# 123
bebobo то като дати хубаво, ама като часове как е? Все пак мамите дето сме на работа няма кога да ходим Sad А иначе, като отидеш ще разкажеш после кое как е, че и ние дето не сме ходили да добием представа Simple Smile
Много се радвам, че си си починала, дано всички мами да се чувстват отпочинали. Аз макар и да нямам почти никаква работа за вършене на раб. място, направо откачам. То когато няма какво да правиш е най-кофти. Че няма и с кой да си говоря и т.н., затова пък ви има вас и съм много щастлива от този факт, че иначе.... #2gunfire

Добро утро на всички Grinning Цвети относно часовете поне мен ме записаха за 28.10 което е неделя така че няма проблем и работещите мами да отидат макар 1е дотогава може и в болнични да излезем кой знае

# 124
А колкото до ултразвука той ми е за работен ден, но той отнема малко време така че мисля не е голям проблем.Нели радвам се, че си успяла да се запишеш Grinning

# 125
Иве,не смятам да съчетавам леглото според нашата спалня и гардероб,макар че засега ще е при нас,но някой ден детето ще си има отделно детска стая.И двата цвята не са като на нашата спалня,и ми е трудно да реша.
 Благодаря за поздрава Hug

# 126
Добро утро момичета!
Честит първи учебен ден на всички мами с първолации на всички УЧИТЕЛИ
Успешна година!!!
Дани н амен лично комбинацията със светло и тъмно повече ми харесва, другото ми стои като"измито", но все пак зависи какви са ти мебелите наоколо...
Благодаря на Ивето и на Баба тонка!  bouquet Те наще точно това ще правят но искат майстор хората сами не могат, а ние сме в София и нищо н можем да помогнем Tired
Хубав ден засега !

# 127
честит 15 септември на всички мами с ученици и на всички мами учителки   bouquet Heart Eyes Party

Иринче честит рожден ден, много щастие и любов ти пожелавам

# 128
  • София
Добро утро на всички.
 На ржденничката пожелавам много здраве, щастие и безпроблемно раждане през декември.   party023
 На всички майки с ученици - само шестици да ви носят. smile3529
  Относно изолацията е хубаво да се слага само единя вид ( вътрешна или външна) , и то най добре да е каменна вата. По- принцип депрона не се препоръчва защото е паронепропусклив и много вероятно да се получи мухъл, но на пук на всичко при  родителите ми външните стени са изолирани само от  вътре именно с депрон и за сега( вече 4-5 години) няма никакъв проблем. Явно наистина зависи и от дограмата, защото наща е дървена и не изолира толкова като PVC-то например. Бабо Тонке просто трябва да проветряваш всеки ден поне по 15 мин., ако ще слагате такова нещо. Също така има специални латекси които са с антибактериално действие и предпазват от гъбички и мухъл. Малко се поувлякох , ама какво да направя "професионално изкривяване" (работя  с бои и лакове) , това е моята стихия Wink .
bebobo , ще гледам и аз да се запиша на това училище в същите дни та да  може да се видим, дано има места за тогава.
Приятен ден на всички  Hug

# 129
Честит 15 септември на всички ученици и мами

# 130
Добро утро момичета Simple Smile,

Честит първи учебен ден на мамите, които си имат ученици вкъщи и на учителите!!!
Честит рожден ден  Ирина bdbaloni, желая ти всичко най- най  bouquet

И мен тази сутрин ме събуди малкото калпазанче със силни ритничета, щом и тати ги е усетил, представете си...започна се вече с неспането!

Бабе и аз съм много разсеяна, казват че било нормално, по принцип съм така, но сега нещата са доста по. Браво на теб за кг. много добре, моите са + 12..... сигурно, страх ме е да се премеря, глада е необуздан  ooooh!
А по въпросите с ремонтите и на нас ни предстои, както ви бях споменала, вече съм си харесала паркета от Decor center, цвят венге Simple Smile и гарнитурата също - от Айко, остава да ги купим и да се залавяме за работа.... Grinning
Относно течението и аз си имам, но е на периоди е наистина, понякога по-силно течно и безцветно, дуг път по-слабо, а аз всеки месец го изследвам заради серклажа....
А за секса, нищо не мога да кажа, при нас той е мираж, вече и алтернативните методи останаха на заден план, нещо не се чувствам комфортно........ Wink

# 131
Честит празник на малките ученици   bouquet
Честит празник и на мамите-учителки, много да ви слушат учениците и да ви радват със знания и добро поведение   bouquet

За разсеяността , май е заразна болест особено силно разпространена при бременните. Аз на последък не мога да се понасям чак, излизам и вечно съм забравила нещо и после ме е яд ,ако се налага да се върна. Ама ще мине след няколко месеца ,надявам се.

# 132
  • София
А, и забравих да напиша , че ние пък изолирахме с една боя която съдържа някакви специални микрогранули които са разработка на НАСА и те били термоизолиращи. Такава боя произвеждат няколко фирми и една от тях е е американска и се казва Термошилд, само дето я внасят в БГ от Гърция и малко се съмнявам да не са я "подобрили" там .Ние ползвахме български вариант - Колобин се казва, но за съжаление не мога да ви кажа за ефекта нищо ... за сега. Но от клиенти знам ,че тези микрогранули наистина са ефективни.

# 133
Добро утро момичета   bouquet
Първо  newsm59 Ирина! Много здраве, щастие и най-прекрасния подарък през декември!
Преди малко изпратих Марина на градина - нали е предучилищна и днес и те ще празнуват. Издокарах я като Пипи  Wink
Дани определено втория вариант ми допадна повече  Peace
Скорпи и мен ме питаха и ми се чудиха защо не си почивам в къщи. Сега обаче са се изпоразболели всички и от 5 колежки работи само една. Познай дали не и липсвам  Wink

Сега ме тресна треската за количка и ще се връщам да чета какво сте писали. Изкарах списък с + и - за марките, но то едни цифри... А за забравянето - вчера си купих тефтер /даже 2  Laughing/ защото иначе си записвам на тъпанарки, но и тях ги забравям. Animal Chicken

# 134
Ето, че пак Забравих Joy нещо: Дарии, радвам се за хубавите новини, затова че тревготе са били неоснователни newsm10

Общи условия

Активация на акаунт