Време не остана, през ДЕКЕМВРИ ще съм мама!

• 14 222
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
lionkataпри мен оказба пове4е влияние лежането,в момента в които стана,както например онзи ден да ми пражят запис-контракциите запо4ват.
С първата бременност няма6е как да по4ивам,ходех си на работа и каквото и да пиех-Магнерот,Магнери4,МагнеБ6,ни6то не помага6е да спрат,сега ве4е 4 дни лежа,2 от коитобез да ставам и изоб6то нямам.
gardi аз какъвто и гел да ползвам,мия ли се с такъв,те4ение ми се появява незабавно и ве4е 2 хвърлих.
Моята лекарка ми каза по 2-3 пъти на ден само с вода и на 4 дена с бебе6ки сапун.
Не се 4увствам измита,гела ми е навик и сега без него ми е странно,но и без това с моите проблеми дето имам,пе6их да не рискувам да продължавам.

# 106
munieca много благодарим за информацията  Hug Определено е полезна за всички ни.
Колкото до това бяло течение, то аз откакто се помня все си имам, малко или много, даже бих казала, че сега съм си сравнително добре, но и на мен ми казаха, че по време на бременност течението обикновенно се усилва, и/или се появяват разни печурки и т.н.  Crazy Ама и това ще минем, какво да се прави, татковците и да искат не могат да родят вместо нас... (ех само ако можеха...макар, че ако можеха сигурно щяха да избягат възможно най далеч, че да не стане така, че те да раждат  Mr. Green )

# 107
  • Sofia
а да още нещо, казаха ни също така какво да си носим при постъпване и кога изобщо да отидем, искат само тоалетни принадлежности, превръзки, бельо, една две кърпи, и за зимата една жилетка като за връхна дреха, пакет памперси от 20 неотваряни,да не носиш бижута и ценни предмети, пантофи и не искат пижами и дрехи за бебо, за помпата може и някой да тия донесе на следващия ден .... ами май това беше

Валката аз лично има неща купени от там в периода когата живеех в Барселона и до ден днешен на са мръднали! явно си зависи!

за досадното течение и тази екстра я имам и то сутрин след като мина през душа е най явно! какво ли не смених, дам.превръзки, изиващите гелове, пера си бельото с бебешки сапун и после гладя ама НЕ! намалява и после пак едно и също.... та вече ми писва и май чак декември ще се оправим!

# 108
  • Варна
Здравейте момичета!
Темичката днес е много интересна. Относно секса в началото на бременността беше по-рядко, но незнам защо напоследък ме гони такъв нагон, почти всяка вечер...
Течението и аз го имам, каквото и да правя, то ту намалява, ту се увеличава.

# 109
  • София
Хелоуууу Mr. Green
Докато ви четох се натъпках с бел леб и руска салатка и сега тежка,но доволна ще попиша Laughing
Значи за секса...мииии ние засега на алтернативни методи го караме...нещо повече си падам по телевизора и дивана Rolling Eyes Моя горкия мъж все сравнява двете бременности,накоето му отговарям,че тогава бях прясно влюбена,а сега вече ми е познат до болка,та няма какво ново да разбера за него Laughing Миличкия,какво да прави ,ще угажда сега.
В понеделник,да се похваля,ще изповядваме сделка за апртамента пред нотариус,и почваме...ремонти ,мебели и харчене,най-вече яко харчене...ужас ooooh!

# 110
veshti4ka ние във вторник изповядваме, ама с ремонтите почнахме още предната седмица (използвахме 4-те неработни дни, та...хич не бяха неработни за някои). Желая ти бързо да приключите с хамалогията и да си спретнете един прекрасен дом  Hug

# 111
  • Габрово
Да се включа и аз по въпроса за бялото течение... По принцип го нямам, но наскоро ме беше споходила и тази екстра, даже придружена със силен сърбеж и аз прибегнах към старата изпитана рецепта на баба- промивка или по-точно подмиване със смрадлика защото маточен душ не мога да използвам сега като съм бременна, та плициках с ръка над бидето и да ви кажа за 4-5 дена изчезна и сърбеж и течение, а на опаковката на билката пише, че няма противопоказания при бременност така, че ако искате опитайте тоя начин Peace Аз от край време съм привърженик на алтернативната медицина и много мразя да се тъпча с лекарства.

# 112
  • София
Мерси,Tsvetito ,от тоята уста да в Божии уши Laughing

# 113
    Привет и от мен!Ама вие пишете за страх!!! ShockedДокато ви изчета и ми изникне някоя работа,та все не остава време да ви се обадя.
  Ама днес ходих на маникюр,по случай първия учебен ден-той сина ми много държи на всеки негов празник да съм перфектна,та понеже откъм фигура няма да мога да го докарам,си викам поне едно маникюрче...
Та след тази разкрасителна процедура реших,че няма да пипам нищо,освен клавиатурата...и ето ме при вас!
  Що се отнася до секса-лично аз нямам никакво желание да се термешкам с тоя корем,а като гледам и таткото не ми досажда много/изпълнил си е мисията човека/ и така:2-3пъти в месеца...стигат.
  А за течението:при мен е по-скоро като някаква бистра течност/не е бяло и не е съпроводено със сърбеж/,но ту го има,ту го няма.Явно и това си е една от екстрите на бременността.
  За щастие нямам от другите екстри:контракции и разкритие.Но си пия МАГНЕ Б6 3пъти по 1,даже не ми се схващат ръцете и краката вече.
  Това е от мен засега.
   ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ!!!

# 114
МОМИЧЕТА ОТ ВАРНА ПОМАГАЙТЕ МОЛЯ!!!!
Трябва ми майстор във Варна който да гради итонг и да замазва...става въпрос за една тераса която да се иззида и шпахлова...че майстора на майка ми последния момент с ее отказал и тя жената в чудо с ее видяла.
Поразпитайте бъдещите татковци или ако вие сте правили скоро ремнт, ще съм ви много благодарна да ми дадете координати  bouquet
Благодаря ви предварително!!!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 21:57 от lionkata

# 115
Честит рожден ден на Ирина Бонева, желая ти здраве и късмет ,а декември здраво бебче   bouquet
До сега бях на кръчма, хапнах стабилно и малкия не ме остави за секунда на спокойствие. Незнам дали му е харесал шума или пък не , но през цялото време риташе упорито , така че всички да го видят и да се посмеят с мърдащия ми корем. Сега като се прибрахме се кротна и дано поне успея да подремна няколко часа преди следващия му маратон по пикочния ми мехур  Laughing

# 116
  • София
Добрютру Grinning
Честит рожден ден Ирина! newsm59   bouquet
И честит празник на всички ученици и техните родители!
Преглеждах темата назад, защото така и не можах да се сетя какво щях да пиша по обед и ми направи впечатление, че не съм единствената забравана - доста често се среща думата "забравих" при нас. Не знам дали е нормално, но съм толкова разсеяна напоследък, че даже мъж ми взе да се удивлява до какви нови висоти стигам. Реших днес да направя гюведжета и ги натъкмявах 100 часа-каймичка, сиренце, доматки, царевица, гъби, шунка... богата работа. Семейството се върти изгладняло около мен и само пощипва от продуктите и рие изгладняло с копитца. Сложих ги в печката, започнаха новините и аз се настаних пред ТВ-то. Гледахме, обсъждахме, а малкото си играеше на пирати - нарисувала си карта на съкровище и обикаляше из къщата с един "далекоглед" да се "гмурка", за да го търси.  Shocked И в един красив момент, след около един час, мъж ми отива да погледне докъде се е изпекла храната и .... се оказа, че аз съм забравила да включа печката. За сметка на това, съм му била задавала вече трети ден абсолютно един и същ въпрос, всеки път с еднакъв патос, въодушевление и готовност да споря, и съм се учудвала на отговора му. Твърди, че ситуацията се разигравала всяка вечер и той вече започвал да си мисли, че му се подигравам. А в моята глава нямам ни най-малък спомен някога да сме говорили по него въпроса.  newsm78
Сега, за да не забравя пак - ще почваме и ние ремонт (сетихме се в най-подходящото време, ама то от паричния поток зависи, не от желанието) и ни препоръчаха вместо външна, да сложим вътрешна изолация - с някакъв продукт "Депрон". Излиза 3-4 пъти по-евтино и работата се свършва за ден-два, майсторът ни си бил сложил у дома такъв и е много доволен. Пуснах едно търсене из форумите, но дискусиите са от преди 2 години и почти никой не е дал положителен отзив. Някоя от вас да е чула нещо за съответния продукт покрай ремонтите?
И още нещо - като си говорим за килограми, за сега задържам на +6, което е изключително постижение, но забелязвам, че вече съм си постоянно гладна. От сутрин до вечер. Тази вечер първа си ометох паничката, а съм привърженик на бавното хранене и обикновено съм последния останал на масата да преживя. От седмица и нещо се опитвам да използвам старите трикове за залъгване, които работеха чудесно до момента, ама не ми се получават. Едно доматче със сиренце между храненията вече изобщо не може да ми пребори апетита даже за час, хилядите течности, с които ежечасно се наливам май само ми изострят апетита, а ако продължавам да консумирам плодове със същата скорост ще доведа до фалит семейния бюджет. Но по-лошото е, че вече търся от "лошите" борци с глада - вафлички, солети и цялата тази плеяда боклуци. Ако някой е намерил начин или е чувал как да се преборим с това състояние, нека да сподели, защото се чуствам като ламята Спаска с тия гладни очи.  #Shocked
Ох и вече последно нещо, което ми хрумна като рекох за ламята. Днес преди да излезем с мъжо се глася пред огледалото и го питам "Как изглеждам?", а моят генерал Тактикус "Чудесно за жена в твоето състояние"  #2gunfire Joy Joy Нали се сещате за Чандлър от "Приятели" - за гафовете, абсолютно неуместните коментари, странния хумор и тоталната липса на тактичност - те това е той моят любим. Но пък това е едно от нещата, които много обичам у него. newsm76

# 117
добро утро,
първо да честитя рождения ден на Иринка, с пожелания за много здраве, много любов и прекрасни дечица!  bouquet Hug
Бабче, тъкмо щях да напиша на лионката, но после и ти си писала, та ще ви кажа...ние като иззидахме терасата вместо разни шпакловки, сложихме депрон...значи това са едни листове 125/80см пресован 6мм стиропор, който отговаря на 35мм изолация...доста е удобно, защото в този случай ние спестихме майстор, а мъжа ми го лепи с теракол, по фугите (тук-там се личат) мина с гипс и сега ще го минаваме с латекс, та така ще приключим. хем е удобно, хем е изолация, гладък е, така че ако искаш боядисваш, ако искаш лепиш тапет и така...като всяко стиропорено произведение не е баш твърдо, но като се залепи придобива твърдина, а като се боядиса предполагам, че ще затвърдне още...мои приятели лепиха тапети върху него и са много доволни...цената му е различна, но ние го намерихме в едни складове - 5.90лв./м2. Това е, ако нещо друго те интересува питай... Peace

# 118
Добро утро и честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители!И честит рожден ден на Ирина!Много здраве,любов и късмет и пожелавам! newsm59
  И аз съм доста разсеяна,вече съм започнала да си записвам разни неща,които трябва да свърша в един тефтер,защото просто не мога да ги запомня!Не че са много или пък сложни неща!Например тази седмица стояхме три дена без ел.крушка в коридора и хола,по закона на всеобщата гадост изгоряха почти едновременно,и аз уж все си напомнях да купя,ама се сещах чак като се прибера от работа и щракна копчето и...  ooooh!
  Бабо Тонке,за вътрешната изолация-но все пак не от личен опит,а от сестра ми-знам,че не е най доброто решение.Те се нанесоха миналото лято в жилище,където в спалнята имаше такава,боядисаха,освежиха всичко,сложиха и дограма,и зимата не могат да се отърват от влага и мухъл.Та техния майстор им каза,че това било заради въпросната изолация.Сега я махнаха и си санираха отвън,да видим тази зима ще има ли оплаквания.Не знам дали става въпрос за същия продукт-Депрон.Ние също преди две години,когато се нанесохме,мислихме за вътрешна изолация,тъй като спалнята ни има външна стена,но повечето хора-специалисти в бранша,ни посъветваха ,че е по добре външна,или даже и двете.Ама нали се сещаш-пусти пари,и не направихме нито едното,нито другото.То пък се оказа,че засега няма и нужда-доста е топла стаята,а и никакъв мухъл не се завъжда,да чукна на дърво!
  С апетита аз съм добре,в смисъл че не ми се яде повече от обикновено,когато не съм бременна.Лошото е,че каквото и да ям,особено вечер,такива киселини ме почват,че имам чувството че някой е запалил огън в стомаха ми!А аз предимно повече вечер си хапвам.През деня съм на мюслита,плодове,кисело мляко.Заредила съм  се със сода и Стопацид,явно няма спасение от тази екстра.

# 119
Момичета,имам и една молба-направиха ни проекта за легълцето на беба,но много се колебая м/у два цветови варианта,и двата много ми харесват и вече три дни само ги гледам и не мога да си избера newsm78.Моля ви кажете и вашето мнение.

http://images19.snimka.bg/003991699.jpg
  http://images19.snimka.bg/003991700.jpg

Общи условия

Активация на акаунт