Време не остана, през ДЕКЕМВРИ ще съм мама!

• 14 219
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Мацата, на мен дори не ми се мисли за секс.И ние да сме го правили 10ина пъти ама изобщо не ми е кеф,даже напротив.
При мен незнам бебо как е разположен,но със сигурност е в дясно и не мърда от там.Цялата ми лява половина на матката е свободна,най-много някой крак да има там като се опъне.Интересно дъщеря ми пък беше вляво и не ми даваше да спя на тази страна.
Котракции и аз си имам всеки ден задължително,но са леки(да чукам на дърво).Естествено тук никой нищо не ми дава да пия,казаха,че било нормално ако са без болка или някакво по-силно течение,или кървене.
Стелче,много съм доволна от училището-Никол вече се връща в доста добро настроение и много доволна,че ме вижда.Сега всяка сутрин като се събуди идва при мен в леглото да се гушкаме.Не съм си и представяла,че някой ден ще имаме такива отношения.
На всички мами,които имат някакви проблеми пожелавам скоро да се оправят и до декември да нямат оплаквания. newsm10

# 91
bebobo то като дати хубаво, ама като часове как е? Все пак мамите дето сме на работа няма кога да ходим Sad А иначе, като отидеш ще разкажеш после кое как е, че и ние дето не сме ходили да добием представа Simple Smile
Много се радвам, че си си починала, дано всички мами да се чувстват отпочинали. Аз макар и да нямам почти никаква работа за вършене на раб. място, направо откачам. То когато няма какво да правиш е най-кофти. Че няма и с кой да си говоря и т.н., затова пък ви има вас и съм много щастлива от този факт, че иначе.... #2gunfire

# 92
  • София
bebobo, аз пък извадих късмет  Praynig . Сутринта звънях за отворените врати на 18-ти в Тина Киркова и ми казаха че е пълно , но жената се смили над мен и ме записа все пак. А за безплатното училище мисля да се запиша направо като отида там.

# 93
хм.... аз съм леко учудена че в чужбина нищо недават на мамите докато са бременни и все пак след това ми се струва че техните деца т.е. чужбинските и особено американските нещо не са в ред повечето - едни размазани , разплути, безформени , а кожата им е ужасна. на какво ли се дължи това  newsm78 и като гледам не са по малко болни от кои да е други... та в тази връзка невиждам защо примерно не се изписва магнезии. миналия път като ми го измериха беше толкова много под долната граница че явно си е ужесен недостиг на повечето бременни мами.

# 94
Добър ден и от мен!
Честит Кръстовден на всички празнуващи!
Чета от доста време обсъждане раждането. Аз пък още не искам да го мисля. Нито съм се ориентирала къде, нито как - нормално или цезарово. Не искам още от сега да се притеснявам и мисля, че още имам време да се помотавам. newsm78
Аз утре не съм на работа - взимам си един ден отпуска, че ще откриваме учебната година с нашата кака. На всички мами, които имат деца-ученици пожелавам успешна учебна година и по-малко ядове с учебата ни ситема   bouquet. И да ви се оплача - за 3-ти клас с безплатните учебници и вчера ни събраха по 50 лв. за учебни помагала - сборници, самостоятелни работи и други подобни. Направо децата ще станат поне вундеркиндчета, освен товарни мулета.
Стана малко дълго, но пък пиша по-рядко. Желая ви приятен ден и весел и спокоен уикенд.

# 95
момичета, здравейте и от мен,
сутринта се поразходих доста добре, посетих колежката, за да я проверя Wink и тамън до обяд уплътних времето...
вчера нали ви се оплаках, че ни се прецака бойлера, та следобяд купихме нов и сега са ми обещали от поддържаща гаранцията фирма да дойдат и да ми го вържат...
що се касае за изследванията на кръв и урина, на мен всеки месец ми взимат кръв само от пръста, само веднъж венозно...
магнерича и аз го пия 3х1, но сякаш ефекта не е кой знае какъв...знам ли, пак си усещам стягане и тежест в корема...ако не е всеки ден, то през ден...като лежа ми няма нищо, но то пък и само лежане не става Crossing Arms
сега след като хапнахме, ще му полегна с една книжка, че и аз се будя сутрин с алармата за ставане на мъжа ми...

# 96
Привет, девойки!!!
Клер, радвам се да те видя из ефира  Wink, мислех те, щях да ти звъня даже скоро.
Относно магнезия, и аз го спрях, имам си контракции, но по-рядко, и докато го пиех пак имах, за разкритие не са ме гледали, нищо чудно и да съм се обзавела с такова.
Син ми тръгна на предучилищна, аз съм много доволна, че едвам издържах август, ама сега тази стачка ще ме довърши, имам ужасно много дела и с него не мога да свърша и половината.
Розата, обади се, че след 2 месеца няма да ни има тук, живот и здраве планирам преместване непосредствено преди термин  Confused .

# 97
мами аз да се похваля че най сетне и на мен ми остават 100 дена  Peace

# 98
Момичета, не знам дали сте попадали на този сайт - за възможния цвят на очите. За нас май е вярно поне до сега.
http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

# 99
Здравейте и от мен!Аз пия всеки ден Диаспорал 300 и нямам контракции,опитайте може да ви помогне,то е магнезии на прах!
А за контракциите имам едни лепенки който се лепят на корема Нитродерм,ама се надявам да не ми потрябват:)
А за секса той при нас е мираж моят неиска и да чуе страх го е:)
и аз нещастната само на еротични сънища го ударям Crazy
Вие имате ли бяло течение,аз напоследък имам ужасно много особено след баня макар,че се мия с Лактацит?

# 100
  • София
Привет мами:)
Свърши вече Парламентарния контрол, аз се напсувах и наругах на воля и се чуствам умиротворена почти като след секс Laughing От толкоз отдавна не ми се е случвало (наяве), че вече не съм сигурна какво беше. По-лошото е, че не усещам особено да ми липсва, а това изобщо не ми е характерно. Но от понеделник започва по Нова третия сезон на "Д-р Хаус" и съм сигурна, че ще ме споходят игриви помисли. Heart Eyes
Ох, забравих какво още щях да пиша. newsm78 Пустия му Грегъри!

# 101
Ей момичета  Simple Smile привет и от мен!

И аз съм от четящите всеки ден, но все не стигам до писане, за което се извинявам  Simple Smile Днес обаче сте супер забавни и не можах да се сдържа  Laughing

Бабче добре, че ме светна за "Д-р Хаус" - страшен фен съм на сериала, така че от понеделник се зареждам да гледам Simple Smile Аз в понеделник съм на преглед, та тогава ще ви пиша колко сме порастнали Simple Smile За момента май всичко е наред при мен. Бебата е много ритлива и по докато съм на работа по цял ден подскача из корема ми Simple Smile Добре, че сте вие и тя да не ми е скучно, че напоследък много се отегчавам на работа.. а има работа да му се не види  Rolling Eyes

Пожелавам ви весел петък, милички   bouquet

# 102
  • Sofia
писах, писах писах и накрая при публикуването ме даде грешка и изтри всичко!
а забравих какво исках да ви кажа...
а да за секса .... абе има го и това чудо в наше село ама рядко!
вчера бяхме на отворени врати в Шейново, аз съм доволна и от базата и от екипа, разведе ни старшата мед-сестра, д-р Василев (дано не греша името му ама поне физиономията му помня, доста симпатичен лекар и точно в тези моменти си казвам ех поне една мед.сестра да бях станала...  Flutter
Та базата е след ремонт показаха ни родилното, детското и ВИП отделението, то те самите само го наричат така ,но по-скоро е самостоятелно, а не ВИП отделение, защото нямаш самостоятелен санитарен възел. Обясниха ни подробно къде, кога и по колко ни държат, пред родилно,родилно,упойки ,бебетата, ВИП, бащи , секцио и т.н Аз ми мислех че за 30-40 мин ще приключим но стояхме повече от 2 часа!!!
Накрая имахме среща с зам.изп.директорката за финансовите въпроси, и тя беше много мила жена, та накратко: всичко е по 150 лева! упойка 150лв., ВИП стая за 5 нощувки 150лв., ВИП зала за раждане 150лв., присъствието на бащата 150лв., избор на екип 150 лв., ами май това е ..... Като е хубаво към началота на девети да си наясно какво, къде и как го искаш.
Това е за "глезотиите". Иначе стандартното раждане е отиваш с обменнта си карта приемат те раждаш , с или без упойка, държат те три дни за нормално раждане, 5 за секцио и си отиваш, правят всички необходими изследвания на бебето и това е . Та само упойката си плащаш 150 лева ако ти си я поискал. При секцио от мед.причини се поема от ЗК.
Тя самата се ангажира до седмица да ни каже дали ще имат пакет за т.н. последния месец, всички изследвания и консултаци,нещо като ЖК специално за 9-ти месец като допълнителна опция ако решеш да раждаш там и не си сигурен дали на другото място са ти правили всички изследвания.

# 103
Аз пък от нямане какво да се прави, взех, че изгледах един филм - Knocked up (Позабременяла). Става филмчето, не е кой знае какво, ама така съм се смяла на една сцена, дето в 24-25 г.с. се опитват да правят секс  Joy Та като за нас филмчето бива, личи си, че жената е бременна иначе сигурно нямаше да вика толкова по таткото  hahaha
Аз също харесвам Д-р Хаус и го следя, когато мога. А като гледам, от другата седмица се засяда в 20ч на тв-то та чак до късно вечер, а имаме толкова работа....май ще пропусна някоя и друга серия (е, то пък в и-нет не може да не ги пуснат Simple Smile )
Леле, тоя ден много бавно минава, а утре направо не знам....

# 104
Да днес е много интересно във темата ни...голяма забава!!!
Аз имам течение откак съм бременна и с първата си бременност имах през цялото време...уж било нормално, ама ми писнаха тези ежедневни превръзки, ей!!!

Общи условия

Активация на акаунт