Време не остана, през ДЕКЕМВРИ ще съм мама!

• 14 245
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета и честит празник на всички Simple SmileЖелая ви усмихнати слънчев ден. Фифелота при мен се оказва вярно засега, но декември ще го потвъдим със сигурност надявам се Laughing Момичета аз съм за срещичката и то колкото се може по скоро Grinning

# 211
добро утро и от мен Simple Smile

първо не мога да не кажа че майка ми е добре, направо ми олекна...
после за срещата и аз съм за Simple Smile
искам да ви питам дали вашите мъже седят като моя на компа до посред нощ? много ме дразни това и като се събудя направо избеснявам и се ядосвам че го няма снощи пак в 3 часа го събирах от компютъра. ми така де имам нужда да го усещам до мен като се събудя особено след вчера дет се бях изпопретеснила. ама сигурно и тез хормони са ме ударили здраво  newsm78
за покупките много ви се радвам. ние имаме почти всичко от Ема и много малко неща сме купили или ще купим.
за дърводелеца няколко мами поискаха телефона - ето го 0888709029, казва се Румен. за повече инфо ми пишете на лични който иска. утре ще ни излезе цената на плоскостите и ще докладвам как е. за монтажа се плаща отделно естествено.
лек ден от мен и само весело настроение   bouquet

# 212
Добро утро,

Бабо Тонке, минаха ли болките? Мен снощи ме сви една контракция - направо не можех да мръдна...пих даспорал и но-шпа. Контракцията премина, но болката в матката остана. Сано дето не мога да определя дали болката е ниско долу в матката или в кокаллите. Четох някъде че вече връзките започвали да се разхлабват и е възможно да се получи болка. Може и плацентата да се разширява и това да е причината. Токущо говорих с една приятелка която каза че ило нормално вече такива болки и контракции.

При вас как е?
[/color][/b]

# 213
Здравейте на всички,
Някой може ли дя ми каже дали от магнерича може да получавам сърцебиене или е на нервна почва? От два дена го имам по едно и също време.

# 214
Забравих Честит имен ден на всички мами ! smile3525

# 215
  • София
Здравейте, момичета! Почнали сте едни теми за ремонти, по които аз съм абсолютно некомпетентна. Въобще не съм добра домакиня и стопанка, нямам никакви идеи за ремонти и обзавеждания и въобще това са неща, които не ме вълнуват много-много. Така че, за мое съжаление, не мога да ви засипя с мъдри съвети и мисли, надживели вековете. Joy

Фифелота, твоята табличка за моите деца е точна, но за мен и брат ми - не.

Anaise, радвам се,че майка ти е добре.

Добре дошли на новите мами.

А що се отнася до забравянето - цар съм напоследък. Основното нещо, което почти ежедневно правя е да си забравям мобилния вкъщи - като имате предвид, че той ми е основно оръдие на труда, тъй като работя като връзки с обществеността. Мъка, ви казвам! Tired

# 216
  • София
Здравейте! Най-накрая ви прочетох.
Много ви благодаря за топлото посрещане. Аз ви чета от самото начало и виждам, че тук е интересно и весело.  Party
 Честит имен ден на всички.  bouquet
Както всички вие, така и ние правим ремонт - което направо мен ме побърква, но слава богу сме на финала, ама те тези малките неща като останат и на никой не му се занимава да ги прави.
Клер ти си зодия рак (ако не бъркам), а пък да не си стопанка, това по принцип е характерно за раците, направо се учудих.
Пожелавам ви слънчев ден, май до сряда ще е хубаво времето и после го дават дъжд, ужас, нека се възползваме от последните слънчеви дни.

# 217
Честит празник на всички именнички!   bouquet
Добре дошли на Меги и Иети и от нас  Hug

И аз се присъединявам към отбора на контрахираните мами. Вчера на два пъти така зверски ми се стегна коремката, че въздуха ми секна. Но пък нямаше болка, само стягане. И аз си мисля, че червата донякъде са причина за контракции, пък и по-буйните движения на бебо също. Моя хубавец вчера се беше измислил някакъв сложен танц, от който аз не можех да си намеря място ни седнала, ни легнала. Само не мислете, че се оплаквам. Радва ме, че е силен. Вчера, като казах, че бебо вече е станал доста силен и щерката ме бъзика: Мамо, ти да не си хапвала гирички и той сега там да тренира.  Joy А пък мъжа ми му вика Попай на бебо, щото обичам да хапвам брускети със спанак. Та така, при нас е весело.

Венчо нещо ми се губи. Ако четеш скришно, кажи поне едно  "здрасти" да знаем, че си ок.
 Hug на всички

# 218
iety, според мен не би трябвало магнерича да предизвиква сърцебиене. Имаше един период когато аз пиех магнерич точно заради проблеми със сърцето - защото и сърцето е мускул и магнезият му влияе благотворно както на останалите мускули. Но аз нямах сърцебиене, а прескачане, което мисля че си беше баш на нервна почва (като започнах да пия валериан, глог и мента и ми мина). Най-добре попитай лекаря си, разбира се. А на този адрес можеш да видиш лекарствената листовка на Магнерич, ако си изгубила твоята.

Anaise, много ми е позната ситуацията с мъжа ти. С тази разлика че моят е с лаптоп и много обича вечер да си легне с него и да играе или чете нещо докато му се приспи. Аз обаче се дразня неимоверно много - вентилаторът му ми бучи, мониторът му ми свети и яко мрънкам. Вече започна да ми влиза в положението и като много му се играе се премества на дивана, поне това извоювах! Wink

Честит празник на София и много ще се радвам да си направим някоя среща, че да дойда и аз този път!

# 219
Здравейте и от мен днес.

Фифелота - при мен тази табличка действа. Мъжа ми е роден юни, бебо е заченат март, пък да видим декември какво ще стане  baby_neutral

И аз съм си с контракции от миналата седмица почти всеки ден, на всичкото отгоре и малкия рита здраво и почти винаги нацелва когато ми се стегне корема да ме изрита здраво. Ударите му вече са доста по-силни, още е напречно, явно му е тясно и не само че рита ами се и намества и направо ми взема акъла  #Crazy Все си мисля, че няма да устискам до декември, както съм и в началото....

Ние сме се спряли на Дибо легълце, само че Съни - гледахме ги във фирмения им магазин във Варна, поне за момента не мога да си харесам нищо друго в града, но пък има още време...

Лек ден на всички и се пазете - вас и бебчовците   bouquet

# 220
Бабо Тонке, чудя се какво да ти кажа  Thinking .
За депрона конкретно не знам, моят опит е бил досега само с апартаменти с външна изолация или стара тухла с ник`ва  Simple Smile. Обаче не мога да хвана никаква закономерност при изолациите. Например в един мой бивш апартамент, строен 91 без външна и вътрешна изолация , с еднаква дограма, при всички съседи мухляса хола, а при мен не!!! А, де?? Вярно, че първата зима не го отоплявах, нямах пари, та хич не го и ползвах  Wink. Иначе мухъл не ми се е появявал, сега живея в стара тухла, ремонт правен огромен с мацане на мазилки и шпакловки по стените през зима и да чукам на дърво проблем няма.
Там, където ще се местим сега ще имам една тераса приобщена към апартамента и виках алпинисти за външна изолация. Обаче тавана й е под на балкона отгоре, та там слагам стиропор, от сега му треперя, защото имам лошото предчувствие, че ще се срещна с мухъла в анфас, защото горният балкон е отворен и ще има големи темп. разлики.
Май не ти помогнах много, но мен мухъла ме стресира при тези вътрешни изолации, но предполагам, че ако досега сте нямали едва ли ще се появи. Успех в ремонта, каквото и да изберете!!

# 221
Ако има именни4ки-4естит имен ден и от мен  bouquet Hug Hug
И на нас скоро ще ни стане горе втория етаж на къщата и няма как-ще трябва да ходя и аз с мъжа ми за мебели,защото държа да си ги избираме двамата.
На мен тои ми мрънка за висенето до сред нощите на лаптопа,защото грам не ми се спи ве4ер.

# 222
Здравейте и от мен. Първо, честит имен ден на всички именници, и честит празник на софиянци.
Едно добре дошли за новите мами. Радвам се, че се увеличаваме (колко ли ще станем до декември?).
Ние вчера пак доста работихме, мъжете (мъжа ми и брат ми, че и майка ми) пренасяха багажа, баща ми доотремонтираше някой неща (което ме подсеща, че довечера трябва да оправя нулата на контакта, че не му остана време да го довърши). Остана само пералнята да пренесем и да оправим една врътка към старата пералня, дето е за топла вода  #Crazy и капе, та да пооправим и кухнята. А дрехите, ох тия неща кога ще ги редя...пък и то не само дрехи, ами и всички останали джундориики, ама леко по леко. Днес ще проверя дали утре сутрин ще искат да ни прекарат и-нет, че милото ще си в къщи, а иначе няма кога.
А някой питаше дали и нашите мъже така седят пред компа, ами тоя е такъв влучай, е ляга си около 12ч, че ипо-рано, ако е мн уморен, ама пък сяда почти след като се е прибрал от работа и хапне, и за мен никакво внимание Sad Ама ще видим как ще го отуча от този навик, все се караме за това.
Кучето и то е с нас (както и рибите, ама те са лесни). Кучо снощи го оставихме за 1,5ч сам, че да посвикне малко (а ние си взехме душ в квартирата, че мазахме ваната отстрани и трябаше да засъхне). Като се прибрахме голяма радост. Тая сутрин го разходих на каишка за 15-тина мин. Да ама има един Черньо там (явно им е тартора на глутницата) и като взе да ръмжи с/у моя (но поне не нападаше както очаквах), а и моя да не остане по назад, не се дава, та бързо се прибрахме. Поуплаших се де, сърцето ми биеше доста учестено. То е ясно, че тия дни ще се сбият да се види кой е господаря, ама да  не е пред мен, още повече пък като моя е на каишка. А после като тръгнах за работа милия почна да лае от вътре, много му идва едно такова местене на ново място, а и го оставяме сам, голям стрес е за него, но да се надяваме, че бързо ще се адаптира.
Ох, казах си мъките Simple Smile А сега това за месеците, интересно, ние сме заченали бебо на 31 март с/у 1 април, а сега де? Април ли е или март  Joy Предполагам април, ама все пак...Иначе за април е момче (дано да е така Praynig), но и на момиче ще се радваме Simple Smile
Дълъг пост стана, ама исках да си излея "мъката". А утре изповядваме сделката и ще ходя и при доки, та ще докладвам как стоят нещата. Само да не каже, да лежа много, че си имам доста работа, а после ще лежа мнооооого, обещавам  Peace

# 223
  • Sofia
Да с запиша и аз!
Бабче, ти кога спиш бе жена ? Всяка нощ си на линия и сутринта пак си тук  Naughty
А сърцебиене и аз имам от няколко дни, само че не пия магнезии, та при мен със сигурност не е от него.
Чааак на 2-ри ще ходя при Доки живот и здраве и ако не забравя до тогава (което ми се струва невъзможно) ще му споделя; да видим какво ще каже

# 224
Tsvetito внимателно с ку4овците да не стане някоя беля,4е са си големи и силни,аз с моя с тия бездомни и с безпризорно пуснати берях много големи нерви всеки ден.Особено последния път,когато един простак наро4но не си върза ов4арката и доиде и така се сбиха 4е народ се събра а аз щях да припадна от ужас.До последно оба4е не го пуснах,защото ку4ето не е отговорно за простотията на стопанина си.Прибрах се едвам,едвам,4е ми трепереше вси4ко а и от зверските усилия да го удъейа бях все едно цяла нива съм прекопала,изкъпах го и му хвърлих един хубав рев Close
Та затова се изнесохме от апартамента.4е ми писна да треперя всеки ден от глутниците помяри или безотговорно стопани,а го извеждах 3 пъти на ден за по 4ас,4ас и нещо и смятаи..

Общи условия

Активация на акаунт