Животът на Симона е в огромен риск, заради бездействието на ЦФЛД!

• 59 948
  • 959
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, като чета има хора превели пари от чужбина и нищо чудно сумата вече да е събрана Simple Smile

Да, аz преведох на нея. А и не само аz. Така че може би е по добре да се попита първо колко пари има в немската сметка и останалите да се преведат от БГ. ЗаЩото мисля, че е по добре, ако останат някакви пари, те да са zа децата в БГ. Вярвайте ми, децата тук (Германия) нямат нужда от пари. Тук касата плаЩа почти всичко, а ако не, има много фондове и органиzации, които го правят.

# 616
Milepetrova, сигурна съм че ще се направи най-доброто и всички останали средства ще се прехвърлят към другите нуждаещи се деца  от save-darina  Hug

И аз чакам цял ден с надежда да видя другата сметка, но явно нещата там са сложни  newsm78

# 617
  • под шипковия храст
12 октомври 
12 октомври 2007 
Към 17:30 часа на 12 октомври в сметката на Симона в ЦКБАД има 90 040 лв.
Трябват още 7 970 лв. за следоперативното лечение на момиченцето.
 (www.save-darina.org)
ще ми се размине просията  hahaha че не мога и да пея...

аз пуснах преди малко още парички от мои приятели, сигурно има и други такива...

# 618
Виждам, че вече знаете новата цифра - 90 040 лв.

Може да се каже, че ги събрахме!  moresmile

В понеделник ще имаме актуализация на немската сметка - днес в клиниката нямало човек, който да даде отчет. Малко почвам да се ядосвам и на тях, ама хайде...

Със сигурност там са се събрали доста парички. Не мога да гадая колко, но сигурно ще стигнат да закръглим цифрата  Grinning

Симонка няма да бъде изписана! Лекарите знаят, че пари има и че ще бъдат преведени другата седмица. Но първо трябва да знаем колко има в тамошната сметка, за да не превишим изискваните средства и да останат накрая за нуждите на клиниката. Не, че е страшно, но имаме толкова много болни дечица, които чакат  Sad

Днес мъничка се е разходила до детската стая, макар и набучена със системата, и си е поиграла. Още не е съвсем добре, но тя е юначе и ще се справи  Heart Eyes

Въведох имената на хората, дарили през easypay до днес на обяд. Лошото е, че на много места няма име, а само КИН /клиентски идентификационен номер/, който съм махнала при публикуването. Даренията през кредитна карта пък са отразени в базата данни като "еРау.bg" и толкоз  newsm78
Затова съм запазила час на превода. Да се ориентирате евентуално чрез него.

Ако някой изобщо не може да се ориентира, нека ми пише лично, ще го търся по КИН. Ще намерим всяка стотинка, няма страшно.

Поклон, момичета! Помогнахте на едно дете да живее!  omm

# 619
ще ми се размине просията  hahaha че не мога и да пея...

Тюууу, язък  Mr. Green

# 620
Поклон, момичета! Помогнахте на едно дете да живее!  omm

Има и много момчета, да не ги забравяме! Grinning

# 621
  • под шипковия храст
аз не мисля, че някой се съмнява в прозрачността  на акцията!  bgно браво за усилията да препишеш всички имена  #Crazy а се и сещам за нещо,но ще почакам финала за да го споделя Crossing Arms

# 622
Ох, момичета и ... момчета  Embarassed тази вечер ще спя добре с тези добри новини.

Сега остава да насочим цялата си положителна енергия към Симонка  Praynig

Случки като тази ме карат да си мисля, че все пак живеем на хубаво място между хубави хора Hug, но просто държавата ни е смотана.

Лека и спокойна нощ   bouquet

# 623
Само да вметна,че имената на някои дарители ги няма в тези списъци,защото те са дали лично парички на семейството на Симонка.Така са предпочели първо,защото са от Русе и второ,защото сумите са били скромни и не са искали половината от тях да дават за банкови преводи.Голяма част от тях са съседи и познати на семейството на Мони.Нека благодарим и на тях!Благодаря на всички хора,които помагат всякак на всички дечица,независимо от етноса им.

# 624
  • Варна
Случки като тази ме карат да си мисля, че все пак живеем на хубаво място между хубави хора Hug, но просто държавата ни е смотана.

И аз се чувствам точно така!

Този Добрев... нямам думи... как може да е толкова нагъл?!!!

# 625
  • под шипковия храст
chockolina аз все си мисля, че може да му спретнем нещичко на този чичко Добрев, че с леличка Масларова тези дни без сън ме оставиха и съм им мнооооого ядосана  Wink
kabzimalka благодаря на всички знайни и незнайни,  че помагат на детето и още повече, че по този начин помагат и на мен. не мога да намеря точните думи, как тези хора ме карат да се чувствам! но във всеки случай е мноооооооооого приятно... Crazy
и аз ви казвам лека нощ, този път ще се наспя!

# 626
Ох, момичета и ... момчета  Embarassed тази вечер ще спя добре с тези добри новини.

Сега остава да насочим цялата си положителна енергия към Симонка  Praynig

Лека и спокойна нощ   bouquet

И аз ще спя спокойно !!! Hug Hug Hug

# 627

И аз ще спя спокойно !!! Hug Hug Hug

И аз!

# 628
Виждам, че вече знаете новата цифра - 90 040 лв.

Може да се каже, че ги събрахме!  moresmile

Днес мъничка се е разходила до детската стая, макар и набучена със системата, и си е поиграла. Още не е съвсем добре, но тя е юначе и ще се справи  Heart Eyes

Душичка малка, знам че ще се справи. Heart Eyes Само дано е бързо и лесно оттук нататък. Дано!!! дано и родителите й са по-спокойни. Всичко ще е наред.  Hug Hug Hug

# 629
Само да вметна,че имената на някои дарители ги няма в тези списъци,защото те са дали лично парички на семейството на Симонка.Така са предпочели първо,защото са от Русе и второ,защото сумите са били скромни и не са искали половината от тях да дават за банкови преводи.Голяма част от тях са съседи и познати на семейството на Мони.Нека благодарим и на тях!Благодаря на всички хора,които помагат всякак на всички дечица,независимо от етноса им.

Стана малко като на оскарите, но като ще благодарим... Аз искам да благодаря на хората от екипа на www.save-darina.org, благодарение на които тази кампания стана възможна!   bouquet

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 17:00 от Фукла

Общи условия

Активация на акаунт