Животът на Симона е в огромен риск, заради бездействието на ЦФЛД!

• 59 948
  • 959
  •   1
Отговори
# 675
Рибка, според мен би било добре и Ивайло да пише на НС лично и да каже така и така, аз съм бащата и не съм получил стотинка от държавата!!! Как мислиш, дали би го направил?

# 676
Eee... то бива наглост, бива, ама това вече... ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ!  Shocked
Момичета, според вас към коя европейска институция трябва да се обърнем по този случай? Все някой от горе трябва да се заинтересува.. Все пак при положение, че действията на Добрев излагат на риск живота на деца, които са граждани на Европейския Съюз, същият този Европейски съюз би трябвало да предприеме нещо, нали?  Thinking

п.п. ще пиша и аз на НС, че в твърденията на Добрев няма нищо вярно.
Нямаме нужда вече от европейските институции. Ситуацията е съвсем ясна и ще трябва да дава обяснение пред нашите институции!

# 677
Рибка, според мен би било добре и Ивайло да пише на НС лично и да каже така и така, аз съм бащата и не съм получил стотинка от държавата!!! Как мислиш, дали би го направил?
Разбира се, че ще го направи. Ще го помоля да напише писмото и да ми го изпрати с куриер.

# 678
Рибка, а дали някой от нашите институции ще си мръдне пръста от топлото си кресло, за да потърси отговорност на друг себеподобен...Има ли такива отговорни и съвестни бюрократи newsm78

# 679
Аз точно това си мислех, Сладкишке... Затова питах за ЕС..
Но този път просто чувствам в себе си някаква огромна непримиримост и се радвам, че и вие сте на моето мнение! Заедно ще му потърсим отговорност.. Няма да се измъкне този път ми се струва..

# 680
  • под шипковия храст
захапваме ги и това е!
те не могат да скрият кореспонденцията, само трябва да има входящ номер, че е заведена, за да не се покрие и няма измъкване!
сега бързам, после ще се включа!
действайте! Hug

# 681
Е ако Добрев не си отиде сега, не знам кога ще е  #Crazy

# 682
  • София
Лелееее к'ъв е нагляр тоя Добрев!!!!!!!!!! #Cussing out

Ако искате дайте дружно да пишем до НС, като възмутени дарители, с гневен тон, та да видим дали няма да предприемат мерки...
Е бясна съм, тоя е супер античовек, беееее.

На e-mail ли пишете до НС, ако да, дайте адреса, плс.

# 683
Лелееее к'ъв е нагляр тоя Добрев!!!!!!!!!! #Cussing out

Ако искате дайте дружно да пишем до НС, като възмутени дарители, с гневен тон, та да видим дали няма да предприемат мерки...
Е бясна съм, тоя е супер античовек, беееее.

На e-mail ли пишете до НС, ако да, дайте адреса, плс.

Подкрепям. Освен това мисля, че трябва да се иска пълна ПУБЛИЧНА отчетност за децата финансирани от фонда, защото както Рибка вече спомена май Симонка не е единствената, на която са "помогнали".

Вижте и това от форума на save-darina.org
http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … id,8150/catid,15/

Аз лично пратих отново и смс до "другаря Добрев".  #2gunfire

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 12:42 от Tangerine

# 684
Рибка, а дали някой от нашите институции ще си мръдне пръста от топлото си кресло, за да потърси отговорност на друг себеподобен...Има ли такива отговорни и съвестни бюрократи newsm78
Ами, аз си мисля, че въпросът отиде прекалено нависоко. Отговорът е от началника на кабинета на председателя на НС. Като разбере, че е подведен, няма да му стане никак приятно. Меко казано  Twisted Evil

# 685
Аз писах до този адрес:       infocenter@parliament.bg
Отговориха ми от този:      Priemna@parliament.bg
Момичета, пишете и дано този нагляр си получи заслуженото,  той трябва да лежи в затвора, но едва ли...., дано поне го уволнят.

# 686
Изпратихме на Ивайло отговора от НС с факс до завода, в който работи. Вече го е прочел и довечера ще напише лично опровержение. Ще видя как да направя така, че да го получа утре преди края на работния ден, за да го внеса в НС.

Ивайло продължава да е убеден, че ЦФЛД няма как да са превели парите, без той да разбере /защото вече се замислих да не би Добрев тайно да ги е превел и ние да не сме разбрали/. Ивайло трябва лично да дойде в София и да подпише куп документи, за да стане възможен превода.
Въпреки това, отново изпратихме писмо до Мюнстер и чакаме отговор за сумата в тяхната сметка към днешна дата.

Като имам нещо ново, веднага ще ви пиша.

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 13:47 от Рибка

# 687
  • София
Рибка, това е страхотна наглост!!!
Повтарям предложението си да се говори с някои депутати за внасяне на питане по време на Парламентарен контрол. Ще проверя законодателно какво трябва да се промени, за да има публична отчетност от Фонда и въобще как е уредено законово ситуацията с този Фонд. 
Отделно мога да поема ангажимента да уредя среща лично с г-н Пирински, за да му бъде представено доказателство, че г-н Добрев лъже и най-добре ще е да се посочат няколко случая. Мисля, обаче, че би било добре да се опитаме да инициираме по-активно действие от страна на омбудсмана.

# 688
Баба Тонка, чудесна възможност е това. Едва ли някой ще има против това да стигне до парламентарен контрол, а оттам и до цялата общественост, защото доколкото знам се излъчва пряко  newsm78

# 689
  • София
То се излъчва, ама освен луди хора като мен и някои селски баби, не знам дали други го гледат. Както и да е, това е един от механизмите, по които може да искаме отчетност и да постигнем публичност. Ако се вземе подобно решение обаче, мога активно да се включа до средата на ноември - след туй по обясними причини поне 3 месеца няма да съм съвсем полезна.

Общи условия

Активация на акаунт