Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 913
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Аз това имах предвид че ги имаме и при всеки се е изродила към различно нещо. Ще ви послушам съветите момичета и ще изчакам с млякото и ще давам по бавно новите неща. Благодарско Скайче и Ясничке  Hug.  А за домашните пюрета за жалост няма от къде да взема домашно месо трябва чак о Ямбол да ми ги пращат. Иначе и на мен ми се иска домашно.
Забравих да се похваля имам напредък с домашните пюрета и картофа. Оня ден реших и сварих зеленчуци на пара: картоф , тиквичка, зелена пиперка. След това всичко в пасатора и хайде готово. 1-вия ден разредих с кърма дребоса яде но не беше очарован, втория му го дадох без да разреждам и си го излапа и му хареса. Та май ще продължа с домашните пюренца.

# 181
и какво среща май няма да има като гледам,няма много ентосиасти Mr. Green

По повод на Цьолакията едва сега разбрах че е вид алергия, но да ви успокоя последиците не са чак доживотни ей ме на мен Жив пример bowuu На 4 години лежах 3 месеца в болница заради съответните поражения на тънкото черво, както ми го обясняваше тогава майка ми - "Изтъняло ти е червото и ако ядеш банички и шоколад ще ти се слепне и може да умреш" Sick Та аз 2 години я пазих тази безгутенова диета а хляб специално и сега рядко ям ама щото не ми харесва а не че не ми дават, а колко шоколадови бонбони съм яла тайно , че и касичката си разбивах редовно за да си купя някоя вафла Twisted Evil
Ама ето ме сега всичко ям да чукна на дърво проблеми нямам вече 20 и кусур години и с целия си Ъкъл дадох и на Стоян веднъж Баница- педагокично две микро дози сиреч трохи Embarassed ама кой да се сети че т'ва е гутен, пък и с толкова теми за захранването аз съвсем се оплетох такава система на захранване изпрасках че ... Първо морков - нещя, после картоф един ден - много му хареса, после банан с ябълка 2 дни - и него хареса, после само банан 3 дни  , последва картоф с царевица  2 дни, после пак морков ама с ябълка 2 дни, и пак банан този път с праскова Crazy абе с една дума така съм я умешала системата че система няма. Отделно ядем и ПЕДАГОГИЧЕСКИ Joy само дето там съвсем съм на каквото ми хрумне, давала съм както казах Баничка, краставица (по погрешка)вероятно само сок, пъпеш, круша, троха хляб, царевица, ориз чушка и пилешко от супа. Интервли между отделните храни не съм смятала , общо взето за 2-3 седмици всички тея манжи ги е опитал , реакции не съм забелязала само от царевицата с картоф се запече а от банан с праскова се продриска, ама това да му е кусура

# 182
Ааааа как няма да има среща  Naughty
Гледам, че времето още не се е развалино, така че тръгвам към Заимов. Айде присъединявайте се. С някои от вас се позанаваме, с други не. С който не се познаваме аз ще съм с дънки и черен потник, количката ми е тъмно синя  - много малка и много лятна  Wink
Ще гледам да се навъртам откъм входа Лиляна Димитрова айде не ме оставяйте сама. Ще се радвам да се срещнем   bouquet както със стари, така и с нови познайници  Laughing

# 183
  • Стара Загора
Добрююююютроооо на всички  Laughing
Мойто дете вчера каза "тата" и само туй повтаря. За татито няма да казвам, че върви 10 см над земята  от кеф Joy
А, вижте как я заварих вчера следобяд: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102742&photo=77
Хайде приятен ден, след малко излизаме, че от утре го дават ббббббббббббрррр студено cold

# 184
  • София
Аз няма да мога да дойда Sad Cry  ...по обяд ще чакам гости от друг град

# 185
  • София
Милата, как е заспала  Heart Eyes
 И сега какво става с тази среща  newsm78 Ще се понеса и аз , пък най-много да ни запраска някой дъжд     umbrella

# 186
  • София
и ние ще се домъкнем Laughing Laughing

# 187
  • offshore & overseas
Аз няма да мога да дойда, въпреки че много ми се иска, но с удоволствие ще разгледам снимките, които ще си направите.  Hug Хайде, па ако се съберем следващата седмица...

sier, твойта спяща Ивка като я видях на ей таЙзи снимка:

http://images19.snimka.bg/003972008-big.jpg

направо я обърках с Калята.

Толкова си мязат като спят!! #Crazy Ето я и нея преди месец, заспала в количката (жалко, че не е в п/упрофил, но пак...):

http://images20.snimka.bg/004022391.jpg

Mish-ке, за захранването на Алекс, няма закъде да бързаш, верно е! Но ако искаш, можеш да захраниш и по-рано с някоя млечна каша на Nestle, Milupa или Hipp -- те са с адаптирано мляко и поне от тази гл. т. са безопасни. Па дано да не се проявят пустите алергии!!  #2gunfire

# 188
  • Стара Загора
Мяу верно си приличат много  Shocked Laughing

# 189
  • София
И ние ще дойдем (като гледам- със закъснение  Blush)

# 190
и ние ще дойдем,ако успея да ви намеря и разпозная newsm78

# 191
  • София
Малко снимчици от днешната среща  Simple Smile Много се радвам, че се видяхме и че се запознах с още февруарки   bouquet
Нас ни наваля дъжда  Tired Я в тази парфюмерия, я в онази и накрая- мокра кокошка  buria newsm57 Ева за щастие не пострада, а искрено се забавляваше на спринта ми с количката.

# 192
  • София
А ние се разминахме на косъм с дъжда  Grinning Отивам да качвам снимките  smile3509

# 193
Ей, много сте готини  Laughing Не че не ви знам колко, ама друго си е да си припомня  Grinning
Рали, много хубава блуза  Flutter
Аз още не мога да вляза в час - Алина тръгна на детска и аз съм като отвързана по разни задачки  Simple Smile
Айде лека вечер от мен  Hug

# 194
  • offshore & overseas
Ей, много сте готини  Laughing Не че не ви знам колко, ама друго си е да си припомня  Grinning
 Hug

Да, определено! Hug Много слънчева среща!   Nature Sun With Face

newsm49

Общи условия

Активация на акаунт