Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 856
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Ама съм заплес аз забравих да честитя на порасналите бобоци Пламъчко, Крис и Сам.
Честити месечинки на Пламъчко, Криси и Сами! Пожелавам им да пораснат голеееми и весели и засмени!
baby_doll наистина много екшънска, някой ни взеха за луди. Аз мислех че майката ще каже че сме луди и да изчакаме а да не го мъкнем с нас, ама тя нали е по-луда глава даже и от мен и на предложението на мъжо той да изчака на вън за да не го катерим по скалите защото няма пътеки а се катерехме по камъни, го грабна и хукна напред. Голямо шоу бяхме имаше отзиви че сме луди и какви ли не а имаше и такива които се кефеха че сме го помъкнали на такова место. Та първи алпинист  и той беше с нас с кошницата.  Joy Качих 3-4 снимки в 7 месечни.

# 286
  • Bapнa
Честити месечинки на 3-мата ергени !    bouquet  bouquet  bouquet

# 287
здравейте и от нас!Дари е станала терминатор,помита всичко,хвърля,вика.не мога да й сменям и памперса-постоянно се върти и особено много се забавлява от това.ще трябва да се науча да го правя като лежи по корем Rolling Eyes

# 288
  • София
здравейте и от нас!Дари е станала терминатор,помита всичко,хвърля,вика.не мога да й сменям и памперса-постоянно се върти и особено много се забавлява от това.ще трябва да се науча да го правя като лежи по корем Rolling Eyes
Пожелавам ти успех  newsm10 Пък после ще преподаваш уроци. Аз от два дни успявам да сменя памперс (без да се върти Шугльо  newsm32) само и единствено върху активната гимнастика, но трябва да е с бибата в устата и с поне две играчки, които да му отвличат вниманието. Само се надявам се, че скоро няма да му омръзне, защото ще трябва някоя друга щуротия да измислям  newsm78
Днес, наистина беше един разкошен ден   Nature Sun With Face за  1stroller Да си пожелаем още мно-о-о-о-о-о-о такива тази есен  Peace
Честита месечинка на тримата юнаци! Да папкат и да слушкат, а и вие да ги слушкате  smile3525

П.С. Забравих да се похваля: Имаме си топла вода  newsm68 (badem-че, може да си идвате вече)[/color]

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 19:27 от eleinbg

# 289
Страхотна среща сте заформили. Аз пак пропуснах, но имах гледач за децата и търчах по задачки. Другата седмица времето ще е хубаво хайде да се организираме по отрано.

Само се надявам се, че скоро няма да му омръзне, защото ще трябва някоя друга щуротия да измислям  newsm78

Докато сменям пампата му свиркам с уста. Все още му грабвам вниманието и съм мноооого бърза.

Честита месечинка на 3-мата бебоци.   bouquet  bouquet

# 290
Честито и от мен на Криско, Пламъчко и Сами!!! Да растат здрави най- вече и да са винаги засмени Laughing Laughing Laughing!!!
А за срещичка, ако кажете сме там, ама не вярвам да се организираме скоро, предвид факта, че имаше скорошна среща. А тия дето не можахме да дойде, другата пролет няма да можм да дочакаме  Crazy

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 21:16 от Анонимен

# 291
Честита месечинка на Крис, Пламен и Сами!!!   smile3525  smile3525  smile3525 Да растат здравички и весели момчета!!!
ама не вярвам да се организираме скоро, предвид факта, че имаше скорошна среща. А тия дето не можахме да дойде, другата пролет няма да можм да дочакаме  Crazy
Ааааа Цвети не така бе душа, стига да не вали тази седмица пак ще се организираме, не съм гледала и не знам какви са прогнозите. Ако някой има идея кога няма да вали казвайте ден и да я правим организацията  Wink
А днес времето наистина беше страхотно, обиколихме половината град, цял ден скитосвахме  newsm68
Лека вечер момичета  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 292
Мерси за поздравите!
Гледам доста си обличате децата.. аз слагам за навън боди с дълъг ръкав, блузка с панталонче и яке ако духа..в къщи бодито и анцунг.. краката навън с обувки у дома с терлички... имам елечета и като ми се стори студено обличам тях, че не обича да е много навлечен и да не може да шава... досущ като майка си.. Не мога да му намеря готини шапки обаче.. само едни като презерватив..
Айде лека от мен...

# 293
Честитки на порастналите малчугани!!!
Дано се спретнем за скорошна среща, че ми е криво как пропуснах последната  Embarassed Дават го, че утре ще е много хубаво, във вторник леко облачно, но пак с макс. t ~ 22 `С, а в сряда с леки превалявания. За утре едва ли ще се организираме, но какво ще кажете за вторник?! Има ли навити...  Whistling
Пуснах НОВА ТЕМА .
За пампата - понякога като не е съвсем в стихията си помага да й дам един памперс да си държи, разглежда и понякога пробва на вкус  Mr. Green Също така й е интересно и се укротява (за малко!)  като имитирам как кряка жабата. А не рядко съм слагала памперс и като е коленичила на плота. Най-много да лепна накриво лепенките и после да изпусне  hahaha А за хвърлянето и изритването на всичко, което е наоколо, хич не ме впечатлява вече - приех го като част от ритуала по смяна на памперса.
Забравих да се оплача, че днес явно не ни е ден! Вече май няма нужда да казвам, че не спим нощеска - то почти всяка нощ сме с по 2-3 събуждания. Тази нощ само едно, но пък доста продължително. Аз вече яко беснея. После бяхме на гости у сестра ми и както си се търкаляше Миата на леглото и сестра ми я пазеше, и буквално за секунда откъсна поглед и Миата се претърколи, но за щастие сестра ми прояви някаква нечовешки бърза реакция, протегна ръце и я хвана във въздуха (друго си е опита - тя е с 2 фръцлички, по-големи де), Ама направо като на анимационно филмче беше. Аз ако бях, нямаше да мога да реагирам  Confused Привечер бяхме на гости у свекърите и какво ни хрумна да дадем на Миа да си лигави бананче. Предния път като й давахме си го лигосваше и по малко си млясваше. И сега уж така и по едно време тя си отръпнала малко и като се задави, ама гласа й се промени един пристиснат и тревожен. Обърнах я по корем и я тупнах лекичко по гърба, та какво парче изплю...   ooooh! Та да ви предупредя, че не е много безопасно това мероприятие.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2007, 23:09 от jas.min

Общи условия

Активация на акаунт