Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 871
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
извън темата за хомеопатията-днес дадох спанак запърви път и Дари го яде newsm44 newsm44.явно й е минала непоносимостта към зелени храни-ще взема да й дам броколи пак newsm78

# 241
  • София
А Ева не хареса оризовата  каша в чист вид... сложих малко плодово пюре и си я хапна. Явно ще трябва да й купя плодова каша, тази наистина е адски блудкава  Confounded

# 242
А Ева не хареса оризовата  каша в чист вид... сложих малко плодово пюре и си я хапна. Явно ще трябва да й купя плодова каша, тази наистина е адски блудкава  Confounded
да,гадна е,но става за приготвяне на разни пюрета и каши.аз винаги съм прибавяла плодово пюре към нея и така все едно яде различни каши Laughing.иначе може да прибавиш напр.спанак/ако го яде Heart Eyes/ и става зеленчуково пюре  bouquet

# 243
Имахме чудесен ден с Ники.. irina* и Валето ни бяха на гости.. малчуганите си играят много сладко заедно, а и ние се набърборихме..качих малко снимки във февруарчета другарчета.. Утре ако е пак така времето ще го навлека и изведа.. голям бахърррррр cold

# 244
И тук е студено Скайче но и вали не става за излизане, за това май и утре ще си пазим къщата.

# 245
sky,качих и аз малко снимки,ако искаш добави коментари.

# 246
  • София
Добро утро момичета,

Аз два дни бях много зле - и крайна сметка от вчера се оциклих, съответно Марти не искаше да суче  и го удари на рев... Като допълнение малчо е със сополки - дано само с това и да си останем.
Хубавото е, че току що разбрах, че един познат е станал татко вчера на един малък бузест Борис и много се зарадвах  Sunglasses Освен това, моята приятелка, която ще ражда февруари вчера разбра, че ще връзва корделки

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 10:06 от green_dawn

# 247
  • София
E, при толкова хубави новини няма начин да не се почустваш по-добре  Hug Дано и на Марти да му повлияеш  Praynig

# 248
  • offshore & overseas
sky, irina*, снимките са просто чудесни (а коментарите са доста оригинални и пасват страхотно)!!

А и колко са пораснали децата!!! Hug

Рали, дано вече да ти е олекнало и цикълът ти да е по-лек, както казват, че ставало (въпреки, че много мацки тук във форума развенчават митЪ).  Heart Eyes

# 249
  • постоянно
Здравейте момичета  Hug
На всички бебоци- много прегръдчици от нас.
Ние сме  малко болнички от днес- Сам има хрема и  не  е както обичайно весел.Пак се смее , но си личи че нещо го мъчи.Следобед ще го заведа на лекар ....След  2 дни ще сме на 7 месеца- къде отлетя времето момичета, сякаш беше вчера денят в които го държах за първи път в ръцете си. Hug
Времето в Бургас си е направо студено и което е още по-лошо- ВАЛИ.Дават го да се оправя от утре.
За капак на всичко над нас се прави ремонт и вече 2-ри ден къртят ама къртят  бетон, не се издържа- дано днес вече свършат с къртенето.
Вили

ПП: Забравих да ви се похваля че Сам вчера каза първата си думичка и тя беше БАБА. майка ми е на седмото небе  Mr. Green Mr. Green  днес го чувам  Да Да може и ДАДА да каже.Черпя ви виртуално! Hug

# 250
Времето май ще се оправи за събота и неделя. Скайче снимките са супер много са сладки буболечиците клечици.
green_dawn дано всичко се оправи по бързо и ти и Марти да почне да суче.
her_76 да наистина сякаш беше вчера когато се родиха а то ехе и отлетяха 7 месеца, а скоро и първата коледа ни предстои и първия рожден ден живот и здраве. Simple Smile Дано Сами се оправи по бързо с хремата и да не е нищо сериозно.
Аз се връщам от зъболекър и се оказа че имам да правя само 2 кариеса и зъбките ми са добре бебчо ги е пощадил (освен този който извадиха).

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 14:54 от Mish

# 251
Скай, irina*, страхотни са малчуганите - сладурковци!!! Как си се забавляват само Hug
her_76, и аз все по-често се замислям как бързо отлетя времето. Точно като стана на 7 месеца Миата някак изведнъж ми хрумна колко бързо минаха тези месеци. И напоследък гледам снимките и видео от новородена до сега и направо не ми се вярва, че е била толкова мънинка. И се сещам как си мислех "Колко е красива...!  Heart Eyes " А сега като погледна тогава как е изглеждала - ми то смехоранче!  hahaha Мишче, и аз нямам търпение да дойде първата ни Коледа заедно! Има да тормозят елхите, да свалят лампичките и играчките Joy Весело ще е определено!
Бързо оздравяване на Сам! На Рали и Марти - лесно да преодолеят новите промени  Confused А на останалите - весело изкарване по къщите и дано скоро приключи "принудителния домашен арест".

# 252
  • постоянно
Момичета пак сме ние:
сега се върнахме от леля доктор- прегледа ни прослуша гърдичките, които слава богу  са чисти, ушенцата са добре, гърлото добре  само дъгичките са леко зачервенички, а нослето - хремавко.
Пием сироп за гърлото и  ще мажем гърдичките с кремче.Дано да му мине бързо. Hug
Тои иначе си хапва и  се смее пак- за радост на мама, баба  и тати.
Жалко че  навън вали- не можем да се разходим
Вили

# 253
  • София
Рали, съжалявам за оциклянето, но но искам да те успокоя, че Ева се нерви само първите ден-два...После всичко e zur Normalität zurückgekehrt.  При мен след раждането нещата минават мнооого по-леко, без болка и доста по-оскъдно и краткотрайно. Простете, ама пак полудях по немския език  smile3538 smile3517

Току-що се прибрахме от разходка и пазар-  навън дори е приятно. Обзаведох Евита с есенни дрешки и не мисля да преустановяваме разходките, дори и студено да е  1stroller

Времето наистина минава неусетно бързо, като гледам бонбончето- ами то вече си е малко детенце, не е бебе  Heart Eyes

# 254
Мерси за хубавите думи.. голяма игра падна.. Ще изведа Ники след малко че два дни у дома незнам как се чувства милия..
Вили скоро да се оправяте..
Времето наистина лети неусетно.. Онзи ден викам на мъжа ми :"Как ми се иска да имам една записвачка в мозъка да запиша всеки един миг с него..  "
Миш дано се оправи времето в неделя да се видим.. Ако ли не мисли от сега къде ще се наврем с бебоците..

Общи условия

Активация на акаунт