Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 886
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • offshore & overseas
Виж ти, имало и други "референтни" стойности...  newsm78

Аз разгледах и тая тема:

Анкета: Колко беше хемоглобинът на 6 м. на изключително кърменото ви бебе

Абе, думи нЕАм...  #Crazy

Така е, щото още не знам калинкините стойности какви са (боднаха я в събота, тогава тя беше точно на СЕДЕМ месеца и ПОЛОВИНА). Казаха, че ще ни се обадят, ако има нещо -- тия най ги либим (да ме спукат от тормоз  #Cussing out).

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 12:37 от Мяуче

# 226
Мда, аз пък чак сега се загледах в горната граница и се притесних, че сме над нея ooooh! След справка с чичко Гугъл сравнително се успокоих, ама...

Някой да знае кръвната захар как се изписва като съкращение?

# 227
  • offshore & overseas

Не знам, но можеш да се ориентираш по това, че стойностите, дори ненормалните, са сравнително ниски, т.е. едноцифрено число (предимно под 4).

# 228
  • София

Мисля, че е GLU (glucose), по спомени  newsm78

# 229
Добре Скайче ще изчакам докато дойдете и дано се пооправи малко времето. Иначе ще трябва на закрито някъде да се крием. Моята маймуна вчера спа след обяд от 12:30 до 17:30 някакъв луд сън и тази сутрин в 4 пощуря да си играем. Днес мисля да не го оставям да спи толкова. Хапнахме си пуйка с тиква и заспа във столчето както гледаше телевизия явно съвсем е бил каталясал. Слава богу вчера успяхме да изчистим основно къщата че беше лудница тотална, добре че майката се върна за някой друг ден че да и го оставя за 3 часа. А днес успях да изпера 1е даже време остана и да седна да пиша  Simple Smile
За стойностите на хемоглобина не помня нашите какви бяха  newsm78 но мисля че бяха в норма. Забравих сега на 24ти като отида ще я питам.

# 230
Благородно ви завидях като разгледах снимките на срещата. Аз не успях да се натуткам  Embarassed Мнооооо ме мързеше и се опасявах, че ще ни емне дъжда (както се е случило с някои). Но следващия път Цвети ще е тук и ще ме юрне - разчитам на нея!
Хемоглобинът и т.н. изследвания са ни ок, дори не знам какви са стойностите, защото резултатите отидоха направо в педиатърката ни и тя ги е прибрала в досието. Но и не държа да знам точните цифри след като казва, че всичко е наред.

Мисля, че е GLU (glucose), по спомени  newsm78

GLC го намерих.
За хомеопатията - честно казано не съм пробвала и съм малко скептично настроена. Особено се дразня на патоса, с който повечето й почитатели говорят за нея. Често долавям и едно леко наддменно усещане, че едва ли не открилите хомеопатията са къде-къде по-разумни и т.н., а другите - какви са невежи. Ама това са си мои си разни размисли... Но съм пробвала някои хомеопатични препарати предлагани в аптеките (осцилококцинум, хомеожен...) - не бих казала, че съм очарована от действието им.
Мишче, и Миата май трябва да я държа по-будна през деня, че снощи в 12 като се събуди и почна едно мятане,  въртене и кокорене в тъмното  Shocked Ни ядене, ни гушкане при нас, ни камомилата - нищо не помогна. кОшмарно беше! Не знам обаче дали е от преспиване през деня или нещо я мъчи душката.

# 231
  • Bapнa
jas.min твоите размисли ( и страсти ) не са много погрешни, но все пак искам да доуточня

Цитат
Особено се дразня на патоса, с който повечето й почитатели говорят за нея. Често долавям и едно леко наддменно усещане, че едва ли не открилите хомеопатията са къде-къде по-разумни и т.н., а другите - какви са невежи.

Ами аз като открила хомеопатията, наистина мисля, че съм по-разумна, за да не тъпча мен и бебо с лекарства, но пък в никакъв случай не съм надменна - просто искам да споделя откритието си с повече хора, за да помогна и на тях!
Мъжо ми също не е почитател и съм забелязала, че някои от нещата, които му давам не му действат така добре като при мен ( може би и вътрешната нагласа спомага за процеса на лекуване)

# 232
Аз харесвам да си лекувам децата с хомеопатия, но не съм от крайните, за които говори jas.min. В никакъв случай не съм противник на традиционната медицина - и нея я използвам, ама не я харесвам чак толкоз. Но, ако мога да излекувам нещо с хомеопатия, още по-добре. Само за пример - на Калоян гнойна ангина я излекувахме с хомеопатия. И други примери има, но да не изброявам.
И досега ми се чудят много хора как така не е пило антибиотици това дете.
Ама
честно казано не съм пробвала и съм малко скептично настроена.
това пък не го разбирам - хем не си пробвала, хем си скептично настроена  Crazy

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 16:14 от baby_doll

# 233
Аз съм и за двете и аз и за традиционната и за хомеопатията. Има неща обаче при мен които с традиционна не минават примерно жлъчните кризи и бъбречните. А от както пиех неуренал (което е бяла бреза) бях супер поне по време на бременността. Но не съм крайна нито към едното нито към другото. Обичам да експериментирам и предпочитам ако може да намеря нещо което да помогне без да се тровя с антибиотици на драго сърце ще го пробвам.  Grinning Малко като опитно зайче звуча  Joy
Ясничке май май ще трябва да ги държим будни. Ние вчера след големия сън и на бънджи скачахме и упражнения правихме да се умори но явно не беше достатъчно както друг път. Когато се събуди като днес след 2 часа сън в 15:30 и не заспи до 21:30 тогава спи цяла нощ (като изключим ставането за сучене).
Две нощи поред сънувам че пуша и то с такава наслада, странно след 7 месеца мислех че трябва в началото да сънувам не сега. За сега съм твърда обаче че няма да ги почвам дори да ми се пуши от време на време. (пък да видим какво ще стане)

# 234
Преси, да най-вероятно решаващ фактор  е и нагласата и непредубедеността.
Бейби, не се изразих правилно - исках да кажа, че не съм ходила при хомеопат, който да ме лекува "от-до".  Честно казано ми е страшничко някой по собствена преценка да ми забърква илачи и предпочитам утвърдения производствен цикъл на масовите лекарства. Както писах - пробвала съм само няколко боаронски неща и не съм забелязала особен ефект, та и за това съм все по-скептично настроена. Разбрала си на къде бия - не мисля, че е правилно напълно да се отхвърля конвенционалната медицина за сметка на хомеопатия.

# 235
# 236
конвенционална медицина.. хомеопатия.. мешам ги аз и двете защото не съм срещнала лекар на който да имам 100% вяра.. нали съм си везничка люшкам се като пате в калчища..

# 237
Аз също не съм особен фен на хомеотатията,но като гледам привържениците й се увеличават и явно има бъдеще.аз специално не съм се лекувала по този начин,а и като фармацевт по професия съм естесвено насочена към традиционната медицина.Но на Дари съм й давала въпросната Хамомила и от самовнушение или какво-беше по-спокойна. Hug

# 238
  • offshore & overseas
Аз също, бидейки добре настроено кантарче, турям плюсове на едното рамо, минуси -- на другото, но защо ли минусите все натежават  33uu.

Та така и за хомеопатията. Най-големия минус тук е, че НЕ е за вЕрване. Но естествено, не пропуснах да изпратя сестра ми точно на хомеопат, като успях да я уверя, че за нея това е единственият разумен изход.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Чакаме ефекта...

Пък за Фнушението -- който го може, го може (също и който го не може...). Автосугестията е най-големият рушител/строител на човешкия дух, казват.  bowuu

Личи си, че кака ви се е заседяла пред пецето...

# 239
 Thinking  Thinking  Thinking За и против хомеопатията. Аз също се лекувам с хомеопатия, при касически хомеопат, не на Боарон. И на Дани съм давала хомеопатия, но не съм човек на крайностите, така че понякога прибягваме и към класическата медицина. Но предпочитам и аз нещо ако може да се излекува с хомеопатия - по-добре, ако не - търсим други начини  Wink Все пак всеки сам решава...не убеждавам никого и аз преди съм пила антибиотиции/ и то доста, може би затова се обърнах към тази наука и ми помогна/
И аз качих снимки отивайте да разглеждате  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт