Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 888
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • София
Привет   bouquet  bouquet

За снимките си помислих да ги надпиша,но нали не съм ги качвала аз та не посмях....но ако никой не се престраши ще добавя коментари  Laughing

За Камомилата познанията ми са от местния аптекар- сега взех и 15 и 9 -като той ми каза,че 9 е по-концентрирано и по-силно от 15.  newsm78 туй то са моите познания.Доки спомена ,че и двете мога да вам по 5 гранулки на час,ако е много неспокоен,но до сега не ми се е налагало да давам повече от 2 пъти дневно.Не претендирам да съм запозната и за мен също е от полза инфото от Ели .Благодаря   bouquet

# 212
Baby знаеш ли че на Ник му се изприщи носа от Еуфорбиум(и той е хомеопатичен), ама зверки се изприщи и то Соколова му го изписа.. сега аз го ползвам за моите пристъпи на синузит..
А за хомеопатията: не върви да търчиш при класически хомеопат за една хрема или кашлица.. мисля че тези лекари са по удачни за упорити хронични заболявания. (Смятам да навестя един след като спра да кърмя да видим ще се преборим ли със синузита или с камъка в бъбрека..)

# 213
Добър вечер,
Снимките са супер! Весело сте си изкарали днес, жалко че времето пак се развали и пак няма да става за разходки. Струва ми се че с това лошо време пак ще си завардим къщите.
Мяу мерси за полезната информация за кашите утре ще ходя на покупки понеже утре зареждали и мисля да взема кашичка една поне пробно да го видя дали ще яде.
Мактуб това за есенциите много интересно звучи сега ще вляза да по прочета за какво става въпрос, че май на нас скоро време ще ни трябват капки за привързаност че моята малка маймунка никъде не ме пуска. С мене иска до стои , да спи да си играем , ако не дай си боже тръгна на някъде надава мощен рев.
Скай кога планирате идването другата седмица ли? 

# 214
Миш тази събота и неделя ще идваме.. ако искаш не купувай още каша.. ще ти донеса оризова да видиш дали ще я хареса Алекс.. ако му хареса тогава му купи.. че не стига че е почти 6лв, ами има и срок на годност 3-4 седмици.. аз моята я отворих на 10 септ.. а Ники първо че на ядене изяжда макс 60мл. твърда храна (което си е 3 лъжици каша) и второ кашата ще я въвеждам чак след 26-ти и 100% ще остане зян.. та в събота или неделя като дойдем ще ти донес Оризова безмлечна на Милупа..

# 215
Мактуб това за есенциите много интересно звучи сега ще вляза да по прочета за какво става въпрос, че май на нас скоро време ще ни трябват капки за привързаност че моята малка маймунка никъде не ме пуска. С мене иска до стои , да спи да си играем , ако не дай си боже тръгна на някъде надава мощен рев.

Mish, на тази възраст привързаността е повече от нормална. Аз говорех за деца, например едно 3-4-5 годишно дете, което е необичайно привързано.  Peace

# 216
Скай, за синузит не ми говори! Болна тема  Confused
Откакто изкарах един, редовно ме хваща някоя хрема при най-лекия повей на вятъра  ooooh!
Цинабсин  е хубаво за синузит. И едно вълшебно мазило ми беше предписала една лекарка, забъркват го в аптеката  - ама пусто не мога да намеря рецептата...

# 217
Ако я намериш да знаеш че се интересувам.. Цинабсин какво е? А и как върви отбиването?

# 218
И нас вчера ни наваля дъжда, но Дани искренно се забавляваше, а и той си беше на сухичко   umbrella
Ели, благодарско за линка за есенциите на Бах,    bouquet бях чувала за тях, но не съм се интересувала по-задълбочено
И аз ще кача снимки малко по-късно, Дани тъкмо заспа и отивам да домакинствам  prostor clean clean

# 219
Здравейте и от нас в този дъждовен ден Simple Smile
Вчера бяхме на консултация -станали сме 7600гр и 67 см. Това добре , но се оказа ,че хемоглобина ни е нисък -100. Доки изписа железен препарат под формата на капки, но аз не възнамерявам да го давам. Нещо ми се струва изкуствено. По-скоро ще предприема малко по-рано да захраня с месно пюре.То и без това зеленчуковите не ги тачи , та като има мръвко , току виж проял newsm78
С това захранване направо се скапах вече. Кое кога и т.н  SadДетето си показвало , ако оставя на моето да решава ще маха само сладки плодове и това е  Sad Сега се хващам да търся инфо за желязото и усвояването му в храните Confused

# 220
  • offshore & overseas
bopsi, не се притеснявай! На тази крехка кърмаческа възраст стойност 100 е добра, що се отнася до хемоглобинаHug

При бебета: От 96 нагоре е нормален хемоглобин, под 96 е нисък, под 80 -- анемия.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 11:14 от Мяуче

# 221
здравейте и от нас!ние малко нямахме нет вчера,та днес след като вече е платен,да се включим и ние.в това време явно ще си чатим или домакинстваме,защото май не е за разходки.снимките от вчера са супер Laughing,хайде добавяйте и коментари Crossing Arms.

# 222
Ако я намериш да знаеш че се интересувам.. Цинабсин какво е? А и как върви отбиването?

Ох ще я търся... Имам спомени, че я дадох на една приятелка и тя май не ми я върна. Ще я питам.
Цинабсин е хомеопатично лекарство за синузит.

Отбиването върви чудесно. Снощи реших малко да й дам да суче, защото си въобразих, че едната ми гърда е напрегната, но тя въобще не се впечатли. А пък на гърдата ми нищо й няма днес  Laughing Много съм доволна от млякото на Хип (в момента й давам Хип1, нищо, че е до 4-тия месец по принцип - за отбиване било добре, защото е напълно адаптирано и не е нужно постепенно да се въвежда). С Хип оставам, реших. Даже бях купила една кутия Фризо и се разбрахме с продавачката днес да я сменя.

# 223
Мяу най после някой да му успокои.. нашият е 97.. искаха желязо да изписват не го купих.. ще захранвам с месен бульон по скоро.. Иначе четох каша от Елда, но някакъв доктор каза че била алерген.. спанака било рано да се дава по добре месен бульон

# 224
референтни стойности

деца
Хемоглобин: g/L
< 1 седмица 154 - 240
1 седмица - 1 месец 127 - 187
1 - 3 месеца 92 - 150
3 - 6 месеца 101 - 129
6 - 12 месеца 107 - 131
1 - 3 години 108 - 128
3 - 6 години 111 - 143
6 - 14 години 118 - 150