ФЕВРУАРСКИте бебоци - малки, сладки мушмороци

• 10 787
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро,
Марти пак се будИ 2 пъти и на втория го взехме при нас. Много ми е странно едно такова, не искам да свиква, ама не мога да висА над креватчето докато се унесе, а той пА не се и унася ooooh!.
След малко тръгваме към МОЛ-а, надявам се повечето от вас да дойдат. Hug

# 271
  • София
Добро утро и от нас  Simple Smile
Няма да дойдем на срещата  Sad Дани от снощи и тръгна едно зъбче, проби венеца, но цяла нощ беше кошмар  Tired Едва гледаме и тримата. То не бяха ревове, писъци, мятане, това не се беше случвало май от първата нощ в родилното .... Зор, зор що няма зъби,  нА сега. Дано днес да излезе цялото, че не се трае  ooooh!

# 272
здравейте,ние не сме от ранобудните,за да се стоварим в 11-12ч в Мол-а Embarassed.милсих да обикалям по магазините цял ден,но нещо май се заоблачава и щем-нещем и ние ще се дотътрим до МОЛ-а,но в следобедните часове.приятен ден от нас  bouquet

# 273
Здравейтееее,
Срещата беше много бърза и се видяхме за малко с Джоя, Софи и Галка. Разходките се отложиха поради влошилото се време, но олелията в мола беше пълна  #Crazy.

Бадем, дано се оправи малката. Нас ни чака същото, само се моля да е по- леко, че не може да ни отмине  Wink

# 274
  • постоянно
Ние сме болни  Sick- температура 37.5-37.6, хрема ( колкото щеш) и раснещ ЗЪб отгоре на това.Ще ходим на доктор   в 5 . Дано да не  е нищо сериозно. Praynig
И мен ме хваща маи някакъв бацил- то  времето  ту топло, ту студено- ето ви и болести.
Вили

# 275
  • София
Вили може да е заради зъбчето. На Дани снощи като се появи чертичката на венеца и като текнаха ония сополи .... Температура не съм мерила. Дано да не е болест  Praynig

# 276
  • постоянно
Простете ми за невежеството , но след като пробие зъбака  за колко време  след това  пораства. Mr. Green
Вили

# 277
  • София
Привет  Hug,
badem-че, дано зорът да е минал и да спинкате спокойно тази вечер. А Panadol-а или гелът не помогнаха ли? Питам, че нали и нашият юнак е от неозъбилите се, та да се подготвя психически  Mr. Green
her_76, и аз си помислих, че температурата и сополетата може да са заради зъбчето. Дано да е така.
Приятна и спокойна вечер на всички.

# 278
  • София
Привет на всички Grinning

Простете ми за невежеството , но след като пробие зъбака  за колко време  след това  пораства. Mr. Green

Туй мислех да споделя на Бадем-чето, че след като избие зъбчето симптомите от неразположението отпадат, но не порасва отведнъж за един ден зъбето. При Петето зъбчето проби преди 2 седмици и едва днес забелязах, че вече стърчи под венеца /нали е горно зъбче/. Но още не е в пълен размер Joy Вили, дори и някой да е засякъл време, при всяко дете е различно

anim  на нас ни изписаха суметролин...бил по-добрият вариант пред антибиотиците, макар че като чета какви страхотии пише в листовката...много се чудехме дали да го даваме, защото и на други бебета със същите симптоми изписват само вит. ц., само дето ние сме си прегракнали, а това си е форма на ларингит, както и да го погледнеш....вие какво вземате?...пожелавам ви бързо оздравяване, както и на всички останали болни бебочковци...
а иначе в къщи е голям купон... движим се с маски и сумтим като дарт вейдър и прилагаме такива джедайски номера, за да я накараме да си вземе лекарствата...Simple Smile

Ъъъ тук ме хвана на тясно, нищо не знам за това лекарство Embarassed но за всяко дете си има индивидуално лечение, нали за това са лекарите да преценят лекарствата според състоянието на детето Grinning Може да не е ларингит, тя лекарката каза ли че има, прегракването не е задължително да е от ларингит.
При нас положението беше различно, 100% ларингит, Петето си имаше ларингитна кашлица, тя е много характерна и немож се сбърка ...т.нар. лаеща кашлица.
Бързо да се оправите Hug

# 279
  • София
Гелът не помогна, а сега дадох Панадол  Tired уф, реве ми се като я гледам и по-скоро слушам  Sad

# 280
  • постоянно
Прибрахме се от доктора-  гърдичките са чисти, гърлото също, има силна хрема и температура.Каза - вирусно.Да давам нюрофен.
Ех, да бях станала една докторка - хия нямам доверие на докторите.Те ми кажат нещо, аз - не вярвам или поне имам съмнения. Mr. Green
Вили

# 281
Amen и на Дани му бяха изписали Суметролин, когато беше болен. Пи го два дни и на третия ден се изрина от него, ситни червени пъпчици по цялото тяло. Сиропа съдържа Бисептол и си е сериозно лекарство според мен. Дори аптекарят ни предупреди да внимаваме, че много често се появяват алергични реакции, така че имай го предвид и оздравявайте бързо     bouquet
Вили да не би все пак да е от зъби... Thinking...
Всички болни, неразположени и кисели мушмороци бързо да се оправят      bouquet

# 282
Здравейте,
компетентните лица да се ориентират за нова тема.. и заглавия беше предложила Цвети...
Ники е по добре ..зъба почти излезе и хремата изчезна.. но днес видях нови зъби на хоризонта... пу...кой ги е измислил тъй трудно и бавно да растат.. ако не бяха тези колики и зъби майките живот щяхме да си живеем.

# 283
здравейте!аз още гледам стерео Shocked след снощното ми турне из "столичните клубове"/все пак трябва и в това отношение да си възвърна формата Heart Eyes/.оставихме Дари на хотел в баба си и сега чакам да си ми я върнат Embarassed.тя е спокйна и много игрива от вчера-явно зъбаците са я оставили временно на мира Thinking.да видим до кога.хайде приятна неделя от мен  bouquet

# 284
Sky, веднага си взимам бележка и ви приветствам в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт