Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 868
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Яс това имах предвид, но аз сериозно си мисля, че преигравам на моменти.. но тъй ми идва отвътре и не ме е срам..   Crazy Мяу последната снимка е за списание Мноооого добра.. браво на фотографа..

# 46
Sky, всеки луд с номера си и всяка майка с лудостта си  Crazy Аз пък съм болна на тема стерилност покрай Миа.  ooooh! Ужас - изгних от миене и премиване, стерилизиране и сапунисване, прибиране по разни пликчета и кутии за да не би прашинка да влезе... И като тръгне да пипа и само и дърпам ръцете "това недей, маме, онова не пипай... пипай само това щото е чисто..." И знам, че не трябва, но всеки път си представям "лошите микроби" как ще попаднат на разстояние по-малко от 10 метра в радиус от нея... Абе не е лесно!

# 47
Пак ме развеселихте еййй казах аз че форума е супер нещо , сладуранки. Hug
Да се похваля аз живнах особено като и хапнах малко. Вече съм по добре а утре ще съм по-добре от днес.
Скай химиите са тотални имам един познат който се занимаваше с такива неща ми обясни че хляба за тва мухлясвал на 2ря ден заради химиите които слагат и като видял пък какво слагат в пишелкото за да тежи се отказал да го яде. Обясни че преди като се размразяло химията изтичала ама понеже това важело само за замразеното измислили няква нова химия която оставала в месото за да може да важи и за огладените. Ама аз и така си ги ям де, кво да направя като съм месоядно.
Тва за дъвкането яко ама наистина така си е било и здрави са били децата и като ги питаш ами на ръце носили ли са ги и дали са спели моята баба каза : ами на нивата кой ще работи , за това бебето в люлката и им дават вечер попара с вино и то спииииии та пушек се дига. Пък за преиграването е така и аз се вживявам за някой неща при мене пък манията е не в чистене ами пазене от болни хора да не се разболее. Като дойде някой на гости все питам болни има ли , дали си е измил ръцете не дай си боже да кихне и настръхвам и почвам с разпити да ги разпъвам на кръст дали случайно не са болни и дали са сигурни че не са болни  Joy Joy и търча да вземам осцилококциум за профилактика да имам в нас  Joy абе лудницата е тотална както го е писала Ясничка "Sky, всеки луд с номера си и всяка майка с лудостта си "
Елейнче май ще се окаже че е от дрешката а не от пюрето защото днес изринато нямаме. Може някой ръб да му е дразнел.   Отивам да гледам снимки.

# 48
Обещах да пиша за Хамомилата.. на нас ни действа доста добре.. педиатъра ми обясни че повишава прага на болка.. снощи забравих да го дам на Ники и той се въртеше и скимтеше, направих му го и му го дадох в просъница и се успокои.. буди се само 3 пъти и то за да суче, което си е постижение за нашите найсе будения на нощ.
Ние вземаме Хамомила ЦХ15.. два пъти на ден 1 час след хранене и 20 мин преди следващото..

# 49
Бреййййййй много сте изписали за един ден  Wink не мож ви изчете човек
Добре дошла Veselka_s
И на Вили добре дошла в БГ, а на Мяу във форума  Laughing
Дани от вчера е много по-добре, като че ли изведнъж, каквото и да го е тормозело изчезна. Днес излизат резултатите от фек.маса, но аз мисля че няма да има проблем - здравичко си е детето, явно просто е по-алергично кат майка си.
Яс и аз преди известно време питах, какво са ги правели бебетата, ако майката няма кърма? И отговора на баба ми беше " малко смляна царевица със водица...пък ако има брашанце препеченко и на каша   Rolling Eyes , но наистина едно време както се казва времената са били други и храните и въздуха... и не е имало толкова алергии и т.н.
Бравос, бравос на тези които са се захванали с отслабване. Аз тези дни си смъкнах от замундата аеробика и тае бо и мисля в къщи докато спи малкия, че нали няма кой да го гледа и няма как да ходя да спортувам някъде.   Confused
Софийски мами айде на среща другата седмица?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 09:22 от AniPA

# 50
  • София
Черпя ви виртуално за седмата месечинка на Ева  Simple Smile
а как ми се е допила водкаааа... Blush

За срещата съм ЗА!

# 51
  • София
Добро уро момичета,

Да се похваля - за ден време се сдобих със седящо бебе... Все още се килка доста, но вече се задържа по повече от 5 минути седнал. Инак сме си все така кисели.
Аз използвам хубавото време, за да поизпера одеяла и завивки. Навита съм за среща другата седмица. А успях най-после и малко снимки да кача по разните албуми.

П.С. Честито и на всички бебоци месечинковци тия дни   bouquet, а болните мами и бебковци бързичко да се оправят.

# 52
Честито на Ева! Много усмихнато дете да расте!  party002
на мен от два месеца ми се пие Бейлис..

# 53
  • София
Bettie Page, преди месец бях готова човек да убия за една водчица... Само да спря да кърмя и ще се напия - това от сега съм го решила. Само дето не се вижда кога ще стане, но поне звучи успокояващо как ще ознаменувам края...
След консултацията във вторник сме 9 килца точно и сме длъжки 70см. Пак са ни нахапали комари и педка каза да започна захранването чак като се изчисти този обрив....

# 54
  • София
Момичета, днес имам двоен повод да почерпя Grinning

sky Laughing специално за теб, коктейл от Бейлис в комбинация с Браунис... Hug
П.С ако искаш ще ти пусна рецепта за домашен
Честито на всички Валентинчета Heart Eyes

# 55
  • offshore & overseas
Честита седма месечинка на Евита на Bettie и осма на Валиното Петенце (и на всички валентинчета, които още не са почерпили виртуално Mr. Green)!!

Моят официален термин беше 14 февруари, та и ние с Кали имаме нещо като повод...

Някои споменават, че им е жегаво, та взех да се тревожа, щото вече втори ден откак сме в София, а аз зъзна ли зъзна... cold

Срещичка-горещичка -- аз съм за, само дано наистина се постопли, че не ми се ще да пристигна под формата на Nature Snowman

Днес и Каля ще я теглят и мерят, ма аз си знам, че я има 7500 гр., я не -- миналия месец беше 7200 гр. и 69 см. (наддаване 300 гр.) Айде и аз изпаднах в обяснителни биляжки.  Embarassed Всъщност, първо ще видим какво ще направим за изследванията... Ся позакрепих криво-ляво един колектор и чакам резултат...

И последно, да н'вЪ скандализирВам, ама аз вече почти не мия играчки и тем подобни (т.е. мия в един от три пъти, като ми стане съвестно). Ми к'во -- той дзверЪ пълзи и лапа де що види, често си наскубва котешки косми направо "от дървото" и ги баца в устата, та аз ли ще го опазя... Дано поне да има яка имунна защита, но ако е кат' майкЯ си -- значи е бетон.  Mr. Green

Ей, пияници!!! Н'вЪЙ срам!! Мен ми се пие водка и Виски, но се ограничавам само с... бира и вино...  Wine Glass Е, поне не пуша. И тъй кат гледам -- едва ли пак ще ги подФана. Цигарите напоследък много ме отвращават, а пушачите направо fight...

Ако има такива сред нас, нека дансъ обиждаВАт. Горното не се отнася за тях!!

newsm24

# 56
Честита месечинка на всички Валентинчета! Да са много много игриви, весели и усмихнати!Да почерпим и ние виртуално че и ние сме в отбора на валентинчетата и ставаме на 7.

Анимче честита 8ма месечинка на Петето много да слушка и да расте голяма. Честит ти  двоен повод!   bouquet
green_dawn честито ти за седящото бебе  smile3501 
Аз това за напиването съм го запланувала още бях бремена. Само това повтарях :един път да родя и да спра да кърмя така ще се напия. И си се представям как се наливам ли наливам така ми се пие едно хубаво уиски с лед  Wine Glass. А в същност след токова време въздържание на концентрат след 100 грама и резултата е ще съм под масата  Drunk даже може и 50 да са. Мислех си че ще са придружени и с цигара, но след толкова време вече не ми се пуши и не мисля да ги почвам пак. Така ми е по добре благодарско за което на бебчо. Та и аз като Мяу нямам да ги подхващам. Мяуче липсваха ни твоите постинги докато бяхте морски пак се смях за космите направо от дървото  Grinning особено като си го представя:) Морска Каля е много сладка всички пикс са хубави най много ми хареса захранването с пясък и в морето с мама.
Ние от днес и ние се слагаме да седнем поне да му покажа как че той хич и не иска а без ръце останах. Хайде отивам при дзверо че днес не му е ден за сън 3 пъти заспива детето 3 пъти го будят я телефон я звънец.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 11:10 от Mish

# 57
Честито на всички празнуващи днес  Hug

Скай, и на мен ми се пие Бейлис, ама уиски повече  Crazy.
Като спрем кърменето ще го отпразнуваме.  Drunk

# 58
  • offshore & overseas
Ето че забравих: Sky, я кажи коя снимка ти е 'аресАла (щот не успях да се ориентирам), че да знам аз ли да се гордея, или Лъвю се е изявил подобаващо... Embarassed Embarassed Embarassed

# 59
Ооооо, страхотни почерпки се очертават рано-рано!
Честито на светивалентинската група и на Петето! Вале, а какъв е другият повод да почерпиш?! Да, Мяу, голямА студ настана. Искам цяла година да е само лятооооо + малко пролет... Аз за пийването не страдам, но виж пусти цигари....  Rolling Eyes Даже, срам не срам, ще си призная, че вечер след последното хранене си дърпам по някоя.... половинка поне... (Мяу, не ме убивай за това, а аз пък няма да те утепам за дето не миеш играчките на Каля  hahaha ) А сега пък като ме присетихте за бейлисче и взе та ми се допи!  Crossing Arms
P.s. Скайче, сега докато се рових в темите на фотошопките, открих този страхотен колаж на Никсън. Нали предния не ти хареса много, но този мисля, че е страхотен! (То с такъв модел как няма да е  Wink )

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 11:17 от jas.min

Общи условия

Активация на акаунт