Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 856
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
  • offshore & overseas
Мами ще приемете ли още едно февруарско бебче? Моето слънце се казва Виктория и е с термин 17.02 но не изкаше да излиза и седя до 21.02. Ще се радвам ако ни позволите да се присъединим към вас  Hug
Ей, къде се загуби, откривателке на темите на бъдещите мами февруаркиMr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
  • София
Добре дошли в групата  Hug

# 32
  • София
Лелеееее помните. Веднага след това спрях работа и нямах никакъв достъп до комп. Та за това ви изоставих така.  Embarassed

# 33
  • offshore & overseas
БиГ МАММА помни всичко!  newsm65

# 34
# 35
Мале колко сте изписали не е истина. Аз пък чак сега идвам на себе си. Вчерашния кътник който се опитваха да го спасят днес беше изваден. Аз по принцип нямам страх от зъболекари и търпя много на болка ама след днес разбрах поговорката "Хората зъб си вадят ти за един крак ли" Сега едва взех да се съвземам ама ще ме боли сигурно и утре.
Мяу се върна и се усети че е тук  Hug
Аз нищо не правя за кг-те си за момента съм ги оставила така ще му мисля като спра да кърмя, че сега като не ям и ми става лошо. Пример днешната глуспот от моя страна не закусих и сега едва успях да хапна няколко залъка че ми прилоша.
Хриси за твоя случай има лаф на Железаря шишовете му са от дърво.  Grinning
Сиер и при нас така мъжо солидарен с мене го дава, каза като спра да кърмя тръгваме групово на фитнес и на салса.
Елейнче най най баш от него дадох  newsm78 абе знаех аз че има нещо с домата ама не съобразих. Обрива по едната ръчица е изчезнал на другата го има. Днес пак му дадох защото не ми беше хич до пазаруване камоли аз да бъркам нещо не знаех къде съм и ще видя днес ще му има ли нещо ако не ще продължа ако пък му има ще спра. Ама не знам какво да му купувам в другите има мляко а нали мляко за накрая се оставя че е най-голям алерген.
Мойта маймуна запечена сега се мъчи тука на земята пъшка, май има ефект от бъркоча който направих, сини сливи, круша и малко банан за вкус.
roverandom при нас ефекта е същия бебо спи като заклан от както се опитваме да не мокрим ушите.
Скайче я раздуйте за бисквитите къде да ги търся да знам как изглеждат.
Преси тва ме накара да се смея с глас (колкото мога) "Скай - спокойно - ако му дадеш малко плутоний тогава се притеснявай ( ама той е скъп     ) "

# 36
  • постоянно
Здравейте  Hug
Заглавието на темата е супер  Mr. Green
Айде да слабеем, че не мога да се трая вече  Confused Вили дойде ли си вече ? И тя от Варна ли е?

Вили пристигна днес в 11.00- полета мина много добре- малкия Сам се представи като добро дете- изобщо не плака. Whistling
Поспа си  ,после хапна , после седна на седалката до нас и се заигра....и така кацнахме в Бургас....Пресияна от Бургас съм Peace
Сам-чо се адаптира много бързо- изобщо не плака че сме на ново място, баба и вуичо много му се радват , но ще им се карам аз че само на ръце го мъкнат  Mr. Green
Поздрави на всички вас.. ще правим кръщене  в неделя и утре ще ходя на пазар да купувам това - онова...
Вили

# 37
  • offshore & overseas
Айде, боднах и аз по некоА снимка тук и там... smile3509

Иначе мислА вече да спра със слабеенето, ма не знам как да стане... newsm78

# 38
  • Бургас
Вили, добре си дошла в Бургас.Мнооого хубав град Laughing!
Veselka_s  и Мария е на 21.02 като Вики.
Съжелявам,но от звяра нищо не мога да напиша и споделя.

# 39
  • София
Бау  Wink
Anim, оказа се права - антихистамини се предписват при ларингит. Доки ме "успокои", че бебетата често боледували - така че Кларитинът ще стане мой пръв приятел  Flutter Човечето вече е по-добре  newsm44. Иначе ни се изчака чакалото - имам чувството че цяла Младост се бе скупчила пред кабинета. Най-много ме учуди, че един дядо ни отстъпи реда си. Всички останали - пас. А нямаше други бебета. Мами (които много бързат и нервничат) с дечица на училищна възраст, за да им заверяват здравните картони. Николай изкара един сън пред кабинета и вътре бе във вихъра си  newsm32. Обръща се на повивалката, пада по нос, пълзя, скача - ей не можем го озапти - лекарката му се кефи и ми каза, че може още да не иска да седи, но е готов да ходи  Joy
Цвети, айде и вие се оправяйте, че моренцето не е за изпускане. А между другото, как я опазваш тази коса от набезите на човека  newsm78
Veselka_s, добре дошли с Виктория, her_76, добре дошли на родна земя  Hug
Mish, на твое място не бих рискувала с домата, още повече като се е изринал, ама ти си знаеш най-добре.
sky, по повод на глутена, който набързо си дала се сетих за една приятелка, която захранила бебка с картофено пюре. Ама разбирайте го буквално, както си е по готварските книги - картоф, мляко и масълце. Пък на детето нищо му нямало. Така че - споко. Стават и грешки. Който не гледа бебе - той не греши, нали Laughing
А, току що се сетих, че днес докторката ми каза, че и броколите били алерген (badem-че, имай го впредвид)

# 40
Привет, мацки!
Добре дошла на Veselka_s! Добавих те в списъка!
Резултатът от днешната консултация е +480 гр. и + 3 см., та вече Миата е 7,500 кг и 71 см. манИкенка от сЕкъде. Мяуче, Миш правилно констатира "Мяу се върна и се усети, че е тук!"  Hug За килограмите аз без да си давам зор свалих ок. 20 кг през първите 2-3 месеца но оттам насетне оставащите 5-6 не щат от само себе си да слезат. Ама ще ги излъжа някак по-нататък. Ама за зимата по-добре да си ги държа - да ми топлят  hahaha А като ви слушам за бисквитките, глутена, доматите и т.н. се присетих нещо - скоро питах баба ми (на 88 г. - да е жива и здрава!) какво са правели идно време жените дето нямат кърма, та тя ми разправи (по-гнусливите да не четат), че "ако жената имала хубави, здрави зъби дъвче коричка хляб и малко захар и като стане на тесто разреждали с вода и с това го хранили бебчето...  Sick Не, че е образец за правилно хранене, но все пак - оцелели са хората. Та вие за една бебешка бисквитка ще се вайкате  Laughing

# 41
  • София
А, току що се сетих, че днес докторката ми каза, че и броколите били алерген (badem-че, имай го впредвид)
Само веднъж дадох и Данка  получи твърде много газове, хвърлих го и скоро няма да пробвам пак, че се измъчи горката  ooooh! Добре, че нямаше други екстри при това положение  Thinking
Браво на Ники, да се оправя тъкмо идва хубавото време   Nature Sun With Face
За килограмите аз без да си давам зор свалих ок. 20 кг през първите 2-3 месеца но оттам насетне оставащите 5-6 не щат от само себе си да слезат. Ама ще ги излъжа някак по-нататък. Ама за зимата по-добре да си ги държа - да ми топлят  hahaha
Ясна на мен специално ми е мнооооого топло  sweating  Joy

# 42
Уелкъм на Хер и на Веселка с Вики!
Косата я опазих като я подстригах, а каквото остана- вързана у дома, ама пак закачва по някой кичур.
Утре ще водя малчи на доктор, ама при друг.Нашата е в отпуск, а заместничката е малко съмнителна (за мен). Притеснявам се кашлицата да не му слезе надолу, та затова. А сополите си текат и доста му пречат. А и при нея е фраш точно заради учениците, а и други пациенти има и е лудница. Аз също се нервирах, че всички си трят, ама какво да се прави- никой не ми е длъжен  Sad.
Ууу, бравос на Миата- добри мерки постига. На майка си се мятка- без усилия е стройна, а нЕкои въртимЕ педали У фитнеса  Joy Така, че моля- моля, за кг. да не говоримЕ, че срам... Embarassed Иначе и на мен ми е страаашно топло, ама си мисля, че нещо хормоните се блъскат още.
А за папането- мисля, че всяка майка допуска някакви грешки, въпросът е системата да е вярна, инцидентни случаи се допускат винаги  Wink Марти също не Аресва броколито, а аз му го дадох рано- рано, ама ще заповръща от миризмата.
А историята на баба ти, Ясна звучи реално за онова време, ама като си го представя е малко гадничко, а аз не съм гнуслива принципно. Но е истина, че много неща са се правели тогава, пък сме живи  Peace
Лека вечер на всички!

# 43
Ами може и да преиграваме в старанието си, ама едно време храната им е била храна, а сега Я захрани педагогически с тези оцветители, консерванти, аспартами  и мононатриеви глутаминати дето ни е пълна храната.. но и с тях ще се захраним някой ден.. колкото и да не ми се ще... мислех си да ида да стана отшелник високо в планината само аз, Дон и Ники.. не ми допадна идеята, та ще се жертвам.. отивам да хапна парче шоколад..
Миш, Преската е такава шушумига.. все ги измисля едни и на място и идват "Скай - спокойно - ако му дадеш малко плутоний тогава се притеснявай ( ама той е скъп ) " и аз много се смях..

# 44
Ами може и да преиграваме в старанието си, ама едно време храната им е била храна....

Е, нямах предвид, че преиграваме или прекаляваме. Исках да звучи по-скоро успокоително, а и просто се присетих изведнъж. За добро и за лошо, времената са различни и ще трябва да се адаптираме към настоящето. А това с планината - не е за нас, защото там няма интернет, респективно форумааааааа  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт