Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 872
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Искам Космодиск! Без кръст останах днес, и Ева не спа повече от час общо, само дето се радвах, че си има режим Crazy Цял ден мрънка и скрибуца, само на ръце се успокояваше.

Вземи си по-добре слинг.  Peace

А, Мяуче, не сте единствените влакопътуващи. И ние бяхме тъй. На отиване дори се постресна човека, но на връщане си спа като пънче  Grinning Надявам се по някое време в бъдещето, пребиваването във влак да е по-немизерна история. Аз лично го предпочитам пред пътуване с кола, че ме е шубе от катастрофи.  Rolling Eyes

Диди, успех ти е в кърпа вързан  Peace Това обяснява защо онзи ден, когато ви видяхме отдалеч се вдигаше пушилка след вас  Joy

# 16
  • offshore & overseas
тъкмо сме се били завърнали.. друг път звънкайте ще ви разходим с Каля из Варна..
вие сте смели хора... с бебе на море без кола.. ние само кошарата дето е си взехме.. управителят на бунгалата вика.. "Дончо, незнам как си го домъкнал всичкия този багаж, но според мен Реното ви е цяла каравана"

Благодаря за поканата, другия път ще се възползваме (след предварително разменени "координати").  bowuu

Аз всъщност съм изключително доволна от пътуването. Запазихме си една спална кабина (Кали цяла нощ -- и на отиване, и на връщане -- спа като отстреляна. Аз даже на нЕколко пъти я разбуждам, да видА живо ли е туй дИте #2gunfire), после се натоварихме на предварително заявеното такси и се намерихме пред хотела преди да се усетим...

А кошарата така и не я взехме, щото трезво прецених, че Каля няма да нощува в нея, нито пък ще иска да стои там през другото време...  1crib

Аз нищо, че съм омразница на фитнеса и секви други упражнения, вече 'зех да се замислям дали да се не за'Фана да напра'А нЕкой мускул, че с тия пилешки кълки само плаша хората...  animal085 newsm39 1swing

# 17
здрвейте!!!!!аз вече приключих с грижата ми за фигурата,успях да стигна до теглото си преди това-почти/+4кг/,но сега ще взема пак да си похапвам,че този път може да родя още по-голямо слонче от Дари/4250гр/ Rolling Eyes.а на нея май ще й избият и горните зъбки-много й червен венецът,но поне си спи нощем newsm44 newsm44 newsm44

# 18
  • Стара Загора
Бадемче успех с диетата  Peace Аз нема да казвам още колко кила имам да свалям, ама и нищо не правя.Слаб ми е ангела. Crossing ArmsМъжо и той здраво се е отпуснал - станали сме като семейство Барба  JoyЗакръглени отвсякъде Mr. Green

По същество сега Laughing Ивка е качила 550 гр / 8.800 кг/и 1.5 см /70.5 см/ за 1 месец - туй показаха мерките и теглилките от консултацията.Продължаваме с Вигантола по 1 капка.Друго не ни казаха.

# 19
  • София
Здравейте  Hug
Днес съм малко по-добре и на малчо му се повъзвърна гласа smile3514 и вече се чува  hahaha Следобяд пак ще го водя да го слушат. От всичките дивотии, които са му изписали единствено ме притеснява от какъв зор трябва да пие Кларитин. Това е антихистамин и и се пие при алергии  newsm78 Днес ще питам.
Честито киша  newsm10 Дано само да има кой да ти помага, че аз с едно понякога изнемогвам.
AniPa - дано при Дани да не се окаже нещо сериозно  Praynig
Zymafluor не давам. Витамин Д и него го "забравям" напоследък (Ели, Диди и Еми - не ме издавайте)
her 76 - може вече да е късничко, но ЛЕК ПОЛЕТ  Peace
Mish, ти от кое пюре на ХИП даде. Ако е едно пилешко с ориз и зеленчуци вътре има и домат, а доколкото знам той е алерген. Аз след дълго четене на състава на месните пюрета реших и купих на Nestle Alete, което е само морков, картоф и пилешко. Само дето е голямо и струва 2.85  Mr. Green Бях решила да въвеждам пилешко от понеделник, ама нали бебока е болен, та си останах само с плановете.
Bettie Page, и аз отдавна искам Космодиск  hahaha Но да споделя, че откогато купихме столчето за хранене се родих. Слагам го в него и започваме да обикаляме из апартамента, за да "правим снимки" и да контролираме дали всичко си е на място. Е, носим се и на ръце като ни омръзне, но определееееееееееееееееено ми е по-леко.

Никакви такива заглавия повече - само за добрички, кротки и усмихнати февруарчета ще пишем!  Whistling[/color]

Подкрепям с една добавка "само за добрички, кротки, усмихнати и здравички февруарчета ще пишем! "
badem-че давай все така - ние сме с теб и те подкрепяме  Peace
Малко дългичко стана, ама мнОООООООООООО сте изписали.

# 20
  • София
.....От всичките дивотии, които са му изписали единствено ме притеснява от какъв зор трябва да пие Кларитин. Това е антихистамин и и се пие при алергии  newsm78

Почти винаги изписват антихистамин, може би защото е вероятно да се появи ларингит на алергична основа ..така мисля. Но като човек абониран за ларингита ooooh! мнооого рядко не ми изписват антихистамин наравно с другите лекарства.

# 21
Да ви кажа мами с будещите се бебета, май наистина немокренето на ушите има някакъв ефект. Яна напоследък започна да седи в коритото и неиска да лежи на шезлонга като преди, при което и влиза значително по-малко вода в ушите. И - о, чудо, но напоследък се буди само по веднъж да яде. Преди хич не се будеше де, но на фона на безкрайното нощно носене и приспиване по 100 пъти сега е направо рай. То верно, че и жегите отминаха, та незнам кое точно помогна, но определено разреди нощните будения.

# 22
.....От всичките дивотии, които са му изписали единствено ме притеснява от какъв зор трябва да пие Кларитин. Това е антихистамин и и се пие при алергии  newsm78

Почти винаги изписват антихистамин, може би защото е вероятно да се появи ларингит на алергична основа ..така мисля. Но като човек абониран за ларингита ooooh! мнооого рядко не ми изписват антихистамин наравно с другите лекарства.

Според мен го изписват, за да не направи алергия от лекарствата.

# 23
Айде бе, Мяууу- домъчнЕ ни за вас! Гледам, че си започнала да развеселяваш народа форумскиЙ хи-хи.
Честито на месечинковците!
Бадемче, поздравления!!! Аз не смея да си кажа, ама Одя на фитнес от около3 седмици- резултат НИХТ!!! Ама се крия, щото съм несериозна Embarassed Embarassed Embarassed и бързо се отказвам.
Хрисе, срамота, бе момиче, давай го мъжо т, тука, поне нас да ни вкара у ред  Joy, не че не съм ужасен мързел ама...Стискам палци на Бадемката, да има скорошни резултати  Peace.
Зимафлуор не давам, а Вит. Д, го започнах пак от няколко дни.
Мартушко е със сополи ОЩЕ, давят го и има гадна кашлица, дето не знам вече дали е от носа или му слиза надолу. Само се моля да се пооправи  Praynig, щото плануваме ходене на мОре в понеделеник.
Айде дано и Марти е месояден, а не да заповръща, като от всичко, което не съдържа морков или тиква.
Отивам да храня, а после   animal085
Чао ви засега!

# 24
  • Bapнa
Здравейте  Hug
Заглавието на темата е супер  Mr. Green
Айде да слабеем, че не мога да се трая вече  Confused Вили дойде ли си вече ? И тя от Варна ли е?

# 25
  • София
Мерси за подкрепата  Hug Я, колко желаещи за отслабване, ама си траете   Grinning Иначе съм се подхванала по всички фронтове - спорт, мазане и най-вече неядене на разни излишни "удебелители"  Animal Pig Щото смятах, смятах и както и да го въртя 30 килца са ми в повече, но реших, че по-реалистично като цел ще е 25  hahaha Ще има да си отслабвааааааааам .............
Дано се оправят всички болни бебоци, че голяма мъка и за тях и за нас  Praynig

# 26
Прес как реши че Вили е от Варна бе душа?!!
Да се оплача.. много съм тъпа.. ходих до нашето бебешко магазинче онзи ден и реших да купя бисквити Плазмон.. Тя ми казва има безгултенови и гултенови.. Викам аз безгуленови искам и тя ми дава на прах и на бисквитка.. чета аз съдържанието на прах и викам я по добре бисквитка.. ама хич не проверих на кутията дали наистина са без гултен както казва продавачката.. и та тъй съм дала на Ники бисквитка с гултен.. нищо му няма на човека той две само изяде ама ме е яд на кухата кратуна.. за втори път правя таква грешка .. предния път с една девинска вода.. уж розова била ама явно имало и синя измежду розовите и мъжа ми взел нея и аз на доверие не погледнах, а направо сипах, та чак след 2 дни видях, че е синя.. МНОООО съм куха.. добре че децата умеят да ни прощават такива дребни грешки..

# 27
  • Bapнa
Де да знам - така реших  Mr. Green
Скай - спокойно - ако му дадеш малко плутоний тогава се притеснявай ( ама той е скъп  Joy Joy Joy )
И аз така захраних бебо с глутен по погрешка на 4 месеца  Mr. Green
А пък още в родилния дом му бях давала непреварена девинска вода  Joy
Оцеля детето - голям мъж ще стане  Joy

# 28
  • София
Скай, не си сама  Grinning моя милост зор, зор за бисквитите на Хипп за след 6м, бях убедена че са без глутен и като ми ги донесоха Дани веднага облиза една Blush Сега си чакат реда. Имаше една приказка, че човека е издръжливо животно  Crazy

# 29
  • София
Мами ще приемете ли още едно февруарско бебче? Моето слънце се казва Виктория и е с термин 17.02 но не изкаше да излиза и седя до 21.02. Ще се радвам ако ни позволите да се присъединим към вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт