Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 896
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Много весело(и пиянско) сте подхванали темата. Само така. И на мен ми се допива, но имам усещане,че от 50гр. ще умра. Също и много ми се пуши, но пък като усетя цигарен дим и  Sick. Така че ще удържа.
Толкова ви се радвам,че се виждате. Аз моето дяте само с големи деца го "запознавам".

# 76
  • Бургас
 oops Честито на всички празнуващи!

# 77
  • София
Честита месечинка на всички валентинчета   bouquet
Нещо сме се размечтали, а?  Joy Да си призная, позволявам си веднъж- два пъти месечно я мартини, я бяло винце, гледам бирата не я броите  Whistling . В събота бяхме нa сватба, та там малко загубих 50те грама  Blush Цигарите - още преди да забременея ги бях намалила до една с кафето сутрин. Само ми трябваше да видя теста за да ги спра съвсем.

# 78
Привет от менSimple Smile
Сутринта писах, писах, мъжа ми седна и ми затвори мозилата преди да пусна поста  Close
Ние отдавна си мечтаем да отидем на село (близо до София), ама май няма да стане скоро  Confused Но все някой ден... А интернет вече има навсякъде, малкия + на мобилните технологии. Ама ми се яде и мед.
На мен пък не ми се пие  tongue То май харесвам само бейлис и ако може да го няма алкохола в него  Rolling Eyes
Честити месечинки на месечинките   bouquet

Вчера бяхме на рожден ден и човека се държа геройски на цялата лудница. Simple Smile

П.П. Диди, аватара ти в мултиплай не се е качил добре и почти цялата снимка е сива.

# 79
  • Bapнa
Честитка на Валентинчетата   bouquet  bouquet  bouquet
Вили, близко съм била  Mr. Green
Абе вие не пиете ли ? Аз откак съм родила само пиянствам  Party Blush Но пък не кърмя и за мен може  Mr. Green
Е и сега чакам гости - пак ще се напием мъжката  Joy Joy Joy
Айде лека ви вечер   bouquet

# 80
Mish, другия път с дамаджаната, душа, че явно много мами се облизват наоколо.  rotfImao

Честито на всички Валентинчета!  Tada

# 81
  • София
Честито на цялата банда Валентинчета и на именяците, празнуващи днес   bouquet  bouquet  :bouquet:
Малиииии какви почерпки  eat - най-вече браунито. Потекоха ми лигите.
Аз пък не пия  Rolling Eyes, никога не ми се е пиело, обикновено при повод се лигавя цяла вечер на една чаша вино, а като сме на море понякога ми се допива по някои коктейл. Даже когато бях бременна се шегувах, че най-накрая не трябва да обяснявам на всички защо не пия. Ама сега чак на мен ми се прииска един Бейлис, пък за вас не знам как ще удържите  Peace
Виж за цигарите - отново ги пропуших  Banghead, но както е писала Кристина - слаба воля. Поне вкъщи се съобразяваме с бебока и пушим на балкона. Ще кажете, че то си е повече от ясно. Да, ама не. Направо изумях, когато бяхме на гости да гледаме мач и една позната докара бебе на 3 месеца също да гледа мача в компания на 8-9 пушачи. Добре, че бебето се спаси като заспа и го скриха в спалнята. А пък вчера мъжът ми ги видял цялото семейство, барабар с беба в кварталната кръчма, в която аз самата не бих стъпила  #Cussing out. Е това нещо вече не го приемам и разбирам. Ако няма на кой да оставя бебето просто няма да излизам никъде.

# 82
а аз откакто забременях с Дари спрях цигарите и им станах най-върлият противник и разбрах колко съм вредила на околните. Naughty

# 83
Хелоу маморанчета и беборанчета!
Поздрави и пожелания за много здраве и усмивки на всички празнуващи днес- пораснали бебоци и именяци!
А аз пА да ви кажа, че вчера след кърменето- пих Уискенце. Научих се да го пия преди година- две и мъж ми рече снощи- "сипвам". Ами викам "сипи, ама ще го пия после". Да знете, че е мноооо гадно, явно съм отвикнала, ама ме подпали яко, скоро няма да пробвам пак. А да съм пийнала няколко глътки, не повече. А тоя Бейлис си е само за лиготене, то за друго не става, ама май ще мина на него, че твърдото не ми понЕсе вчера. Бирата не я броя и аз, ама цигарите- ВЪН!!! Пушех и аз преди, надявам се да не ги почна пак, щото много се възмущавам на несъобразителността на много пушачи по улиците. Гадно си е т'ва...
Марти е с ларингит Confused. Днес го водих при Антонова в компанията на Миата. Тя отсече, че е добре иначе, но изписа една камара неща, които да давам. Каза обаче, че едно моренце добре ще му се отрази.
Ние живот и здраве в понеделник пътуваме за моренцето, та ще липсвам, ако организирате среща, но ще ме е много яд, да знаете. Naughty
Днес лепнах една от онези лепенки на един некадърен шофьор дето беше спрял възмутително пречещо за минаване на средно статистическа бебешка количка. Фана ме яд и му "цъфнах" една на стъклото  Crossing Arms Почуствах се добре, след което.
Айде чао ви!

# 84
  • София
Е, добре дошли в клуба  Sad Да те успокоя, че след 2 дни лекарства Николай вече е  newsm10. Така че бързо ще мине, а не е и сериозно, ако се лекува навреме.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 21:29 от eleinbg

# 85
Момичета, не знам колко влизате в Клюкарника, но ето една тема за помощ на малката СимонаPraynig

# 86
Дано скоро се оправят всички болни бебоци. Цвети много яка снимка на аватара супер сте с Марти! Peace  Пожелавам ви да си прекарате страхотно на морето (май само ние тази година ще пропуснем  Sad)Ние бяхме на разходка май го бях облякла леко ама то щото слушам тати топло било на вън. Дано не е настинал че нослето му беше студенко накрая.
Преси направо да ти завиди човек   smile3521 но пък след толкова въздържание може да е като за първи път. Е бирата и аз не я броя за пиене.
Да се похваля детенце се научи да спи без носене и пеене. Вземам го на леглото до мен като стане време за сън и го гушвам и той си суче бибата и заспива. А вечер имаме вече изграден режим. В 21 къпем и сучем и после в 21 бебчо пуска цицата и затравя очи и нани. А от както не мокрим ушите не се и буди преди 2 за сукане, е  някой път преди това и в 12 ако не е хапнал добре в 21.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 22:26 от Mish

# 87
Какво правите бе народе.. един следобяд не съм чела и вие сте изяли форумното пространство..
Мяу тази е снимката: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153925&photo=59
Baby викам да се напием дружно като спрем да кърмим.. взимаме си една бутилка и се скриваме от Преската че ако ни надуши ще пием Бейлис ама на кукуво лято..  Rolling Eyes
Яс, колажа е хубав.. според мен има какво да се пипне за да не изглежда, като залепен Ники, но е по добър от онзи дето е като момиче..Бай дъ уей...и аз мия и стерилизирам още като луда.. да не говорим че от както пипа повече аз стерилизирам и мия повече.. Та в този ред на мисли искам да ми вземеш едно веро че от детския сапун остават следи и много трябва да плакна а верото нали е токсично, та винаги стерилизирам онези неща дето съм ги мила с веро.. Та ще ми вземемш ли едно бебешко?
Анимче я прати рецептата ще си запиша в архива за партито с baby doll
Цигари не пуша от както решихме да имаме дете.. ще рече две години преди да заченем Ники.. мисля че съм се избавила от тях, защото не се сещам нещо да ме отвращава така като цигарена миризма.. преди да забременея имаше някакъв шанс да ги пропуша пак, но такова повръщане повръщах само като вляза в стая в която се е пушило, че ги намразих до гроб.

# 88
Мммм добре има желаещи за среща  Grinning само трябва да измислим кога и къде. В понеделник??? Давайте предложения къде или вече традицията повелява.....срещата да бъде на Заимов. Където кажете, на мен навсякъде ми е далече така че където и да е - там съм  Grinning
Цвети, не се ядосвай скъпа, като се върнеш от морето пак ще заформим среща  Wink
Аз за цигарите - след като спрях да кърмя пак ги пропуших  Embarassed ама алкохола да ви кажа хич не ми върви, особенно твърдия. Бира, винце пийвам, но вискито го ближа едва едва. А наскоро един познат черпи с домашна ракия и аз викам айде и аз ша я пробам, ама кат не съм близвала таквоз нещо ехеееей не помня от кога и  Sick имах чувството че огън бълвам  #Onfire  hahaha  hahaha  hahaha
Ейййй ама съм и аз мама забравана  doh забравих да се похваля и аз - и Дани вече седи седнал самостоятелно  Grinning , но все пак най-забавно си остава да се пълзи из цялата стая и да се рови къде каквото свари. Абе и аз да си кажа, че вече не пазя Дани чак пък толкоз стерилен.  Embarassed Пипа и рови навсякъде. Но пък имам друга лоша практика - ръгам биберона във устата и да пипа каквото иска. После от тоз биберон как ще го отучваме.... ама ще видим
Айде мацки отивам да пия едно винце с мъжо  Wine Glass , че вече мрънка и почва да ревнува от вас комай  Mr. Green
Лека от нас и наздраве на пиещите  Drunk

# 89
Baby викам да се напием дружно като спрем да кърмим.. взимаме си една бутилка и се скриваме от Преската че ако ни надуши ще пием Бейлис ама на кукуво лято..  Rolling Eyes
[/color]

Ее няма да се крием! Ще направим варненска пиянска среща  Laughing Снимки няма да има - по разбираеми причини.

За стерилизирането - отдавна не стерилизирам, мия с обикновено веро. Бурканчетата от кухнята ги мие миялната. Нови играчки - с топла вода и сапун.
За пушенето - не съм пушила, откакто забременях с Калоян. Не ми се е допушвало. Обичах да пуша. Можех да пуша и много, и малко, и въобще.

Общи условия

Активация на акаунт