Февруарчето щом ревне, мама бързо ще го вземе

• 11 899
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
БлагодАрим за посрещането, много сте мили!
Честитки на двамата 7- месечни юнака!!! Да са живи и здрави и много усмихнати  Laughing
А сега да обявя, че в сп. Моето дете в конкурса за корица се кипрят нашите звезди Галинка и Мишон. Предлагам ви да ги подкрепим с гласове, та да спечелят голЕмата награда, ама и да не- ние си знаем,че са най- хубави!  smile3501
Снимки ще има днес по някое време, обещавам. Сега ни чака папане, а после мисля да се класирам до фитнеса, ама нещо така ме домързяяя...
Обзаведох Марти с нови дънки и шапка  baby_neutral
Тази нощ пак се събуди и спа при мен...дано не свикне така  newsm78
Айде до после ви!

# 271
Момичета в това време как обличате бебоците? Мен ми се струва че или много го навличам (което ме стряска как ще го обличам зимата) или го оставям много гол.

Вкъщи: къси чорапи, панталонче, боди с къс ръкав. Вчера й сложих отгоре една тънка блузка с дълъг, защото беше хладно. Спи с пижама с къс ръкав, но довечера може да й сложа дълъг.

Навън: чорапи (днес сложих 2 чифта чорапи, поради липса на буйки някакви  Laughing), боди потник или с къс ръкав, джинси, блузка с дълъг ръкав, яке.

# 272
  • offshore & overseas
Ето, от нямане какво да правя Mr. Green, и аз си поиграх да кача някои снимки от морето (последните 2 албума), за онези, които обичат да гледат:

Снимки [предимно] на Калина

smile3509

# 273
  • София

М....КУ!!
  Честита месечинка на Ники и Боби....големи мъже станаха и те  bouquet

Как ни излови Цвети Embarassed Embarassed рано,ние сега се видяхме...А за ларингита само споделям личния си опит-Сами до скоро ми правеше по 4-5 ларингита годишно.Постепенно ги разреди сега е 1 път годишно.

Мишонка ми прави безсънна стачка-по цяла нощ се върти и плаче,не иска нито вода,нито мляко-даже ме хапе и е доста болезнено.Ако са зъби дано скоро да избият Praynig Praynig

За обличането- ние сме с чорапогащник и термо панталонки ,а на горе с боди ,блуза и не дебело яке

Ще се засрамя и довечера като приспя децата ще кача снимки Embarassed

# 274
Ей, ме на отново.
Качих малко снимки от моренцето.
Аз обличам Марти с панталонки, чорапки и буики. Слагам боди с д.р., блузка и суичер или връхна дреха отгоре(още нямаме якенце). И шапе+ одеалце. Ама сега на морето като застудя, сложих и чорапогащник под панталонките, че ми се видя голям бахар...

# 275
Честити месечинки на Ники и Боби! Да са много послушни... този месец  Mr. Green !
Излезло ли е вече Моето дете??? Аз вчера зяпах на будката, но имаше само стария брой. Взимам го и почвам да гласувам за Галето и Мишон. Момичета гледате ли Бейбе Айнщайн? Бебоците де Simple Smile Миата е като хипнотизирана. А и на мен ми харесват да си призная - много интересни и обмислени визии и звуци. Много съм доволна и успявам да си отккрадна поне по 30 минути за да свърша нещо.     Миа я обличам както съм облечена аз - само гледам 1 от дрехите да е боди. Ако съм с тениска и суитчър - и тя е с боди с къс ръкав и суитчър, ако съм с дълъг ръкав и суитчър и тя така.  И си имам поне 1 суитчър и одеало резерва в чантата - в случай, че не съм преценила и за себе си, то поне нея да я облеча добре. Качих малко снимки в 7месечния албум (вкл. и от днешната ни разходка). 

# 276
  • София
Ей ме на и мен  Hug,
Честита месечинка на Ники синеочко и на Борислав  smile3525 Да растат здрави и силни момченца и само радост да носят на мама и тати  newsm67
Да се похваля: днес напазарувах дрешлета на малчо  newsm53 Очевидно повредата не е била в моя телевизор. Наврях се в магазин Бокал и установих, че страшно много неща ми харесват (не като вчера  #Cussing out). Напълни ми се душата и ми се изпразни портмонето набързо, а мъжът ми заяви, че повече НИКОГА нямало  да ходи да пазарува с мен - нищо ново под слънцето  newsm48. Човекът е обзаведен с две комплектчета панталонки с якенца и е готов за разходки, дори и в по-студено време  Peace
Та, за обличането: обличах го с боди с дълъг ръкав, чорапогащник или ританки, дебела блузка и отгоре един гащеризон с дълъг ръкав и качулка. Сега вече, вместо с гащеризона ще се фръцка , с каквото му е купила мааааааааааааа-ма #Milti
Цвети, с много готина оранДЖева шапка е Марто. Мацките по морето сигурно са въздишали подире му  Crazy

# 277
  • София
Честита месечинка на Ники и Боби   bouquet   bouquet   bouquet

# 278
...Наврях се в магазин Бокал и установих, че страшно много неща ми харесват (не като вчера  #Cussing out). Напълни ми се душата и ми се изпразни портмонето набързо....
Да, в Бокал имат много хубави, но и доста гаднички неща също. Но тези, които ги внасят от Тайланд повечето са страхотни. Те мисля, че са голям вносител и зареждат и други магазини. Аз много харесвам едни Carter's, които предлагат там, а също и WWW, Miniwear и други де. Та и аз редовно ги преслушвам Бокалите. Друг любим магазин ни е Мечо малък - на нас ни е близък този на Николай Коперник, но имат и на Графа, и на Шипка май. И в него са транзитните дрешки (т.е. пътуващи от Турция към западна Европа Simple Smile )  И тук си имаме един квартален Кидс Мания (май и другаде имат магазин, струва ми се в Младост...  newsm78 ) Та това са ни магазините.

# 279
  • София
Цвети ,а сега аз да те поФаля за размисли със страсти относно броя на децата Hug Hug.(.в същото издание.)...жалко,че на са ви присъдили уреда на труда  bouquet

# 280
Благодаря за отговорите момичета,
АЗ до сега май доста голичък го държа като чета. От два дни се коригирах почнах да го обличам с боди с къс ръкав, блузка и ританки или панталонче тънко и чорапки. А на вън до днес май доста гол съм го извеждала само по чорапки боди с къс ръкав джинси или дънки и една блуза по дебеличка. На последното излизане обаче му беше студен носа и го навличах навличах завих до ама така и не се стопли. Ясничка и аз като теб си нося в чантата дрешки и одеяла. То май като се замисля от както се е родил мъкна един малък гардероб в чантата на количката. Днес обаче като излизахме го облякох с боди къс ръкав, чорапогащник, ватиран анцуг, тънка шапка и якенце средно дебело. Поне този път носът му беше топъл. Не знам хем ме е страх да не го простудя хем ме е страх да не го и изнежа. А по себе  си ако почна да го обличам ще го изнежа 100 процента понеже аз съм зиморничава. Вечер спи с боди к.р.  и една тънка пижамка и от  снощи с олекотена завивка.

# 281
  • София
Привет, мацки Hug
Първо да поздравя днешните месечинки  на Пламенчо на wish, Кристиян на bibi и Сам на ВилиHeart Eyes Да са здравички и послушни, много усмихнати и лъчезарни    Hug

Гледам обсъждате модните тенденции Joy И аз като Ясна практикувам, както аз съм облечена така и детето + още нещо в резерв. И понеже съм много зиморничава, горкото ми детенце и то е много навлечено ooooh! Но единственото, на което държа винаги е обувчиците на крачетата, или терлички. Одеалца не слагам, много са ми дебели, но й хвърлям една тънка поларена пеленка, ако заспи навън Wink

Да ви похваля  Mr. Green ....снимките от последните дни са страхотни, от срещата, малките сладурковци и морските гларуси  Laughing

П.С къде изчезнаха между другото wish, bibi, sofy, rene_rs   newsm78

# 282
Хе- Хе, Галка излови ме, ама сме едни скромни тукааа...
Днес времето е идеално за разходки, за съжаление сме си в квартала, а ми е писнало от слатинските маршрути, а и вече излизахме. Чудя се къде да се занесем с Мишочето, като се събуди  newsm78. Уф, нещо не съм във форма като, че ли...
Айде оставям ви, засега.

# 283
Времето страхотно, току що се връщаме от разходка на Крепостта. Отидохме в началото сами защото решихме че е студено но после извикахме и бебо с баба. Та всички заедно гледахме възстановките на превземането на Шуменската Крепостот Владислав Варненчик. Беше много яко а кръстоносците и рицарите бяха шотландци и украинци. Явно са извикали специализирани групи понеже имаше стрелби с барут и бой с мечове. Абе беше готино и бебо много слушка бяхме атракцитята и ние май горе с кошницата.  Laughing После ще кача една две снимки. Днес и за първи път сложихме бебо в проходилка умря от кеф. Сега заспа каталясал а мама реши да си почине. Общо взето съм много доволна от деня като се има предвид че се бях настроила за прекарване на още един ден в къщи.

# 284
Mish, много екшън разходка сте имали вие! Супер  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт