МИНА, мерси за кафето!!!

ВСЕ ПАК -......коя е ДИДИЯНА??? егати мистерията беше....аз мислех, че докато ме е нямало в нета сте разбрали??? хм......
ДЖЕНД, съдисти са ...съдисти са....особено хирурзите
Желая лек и хубав ден на всички

и честита месечинка на синеокия чаровник Марти!
Жив и здрав да бъде! 

...ние ще излизаме Тедката като се събуди! 

А тези обувчици изглеждат много добре и стават явно и за хапване 

помагайте...ще ми се пръсне главата. Имам и хрема и явно от синусите ме боли. Правих си промивки с морска сол, мажа се с ментол и евкалипт, пия парацетамол, парагрип,,какво ли не..но пак все едно влак ми е премазал главата

Спал е общо 5 чака през деня, е вечерта заспа малко по-трудно, но не много късно. Хареса храната на Ози, май само кремчето нещо не го впечатли, ама аз му правя такива плодови вкусотии, че го разбирам.
Да се надяваме, че е бил и че Митето няма да има проблеми повече 

Вчера бяхме на РД в едно заведение в "Стрелбище" - нищо особено, но Ники беше като омагьосан от децата и играчките. Спомням си, че Ети похвали "Приказка без край" - то е в "Гео Милев". Предлагам да направим списък на читавите клубове за малчовци - хем за рождените дни, хем като варианти за срещи в студено време. 
Жив и здрав да е!
При срещи, хората си прекъсват приказката и се пулят на преминаващите висящи мъже
и така ще е още поне две седмици май!
Вие как се справяте? Въобще ми е студено да стоя край креватчето му и хоп, вземам го и то кога ще го откажа?! Брат му по това време си спеше по цяла нощ, а преди това бях много зла и не го взимах, следобед си заспиваше самичък, а бебе мишо го нанинакаме и гугушкаме!! Брей, глезеното изтърсаче на мама! 
Малко да се затопли и ще пием пак кафенце /ще си го платя този път, обещавам ти Верче 

, Клюки, ако четеш мила, кажи какво стана и с направление ли е това изследване?